Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 205.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από Achilleas1956: “Note 5 pro (Κίνας) ” Ινδίας!! Όχι Κίνας. Και όχι δεν φέρνει αυτό με την 20ρα selfie η Infoquest. Παράθεση από Achilleas1956: “Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια αλλά με τόσα μοντέλα μπερδεύεσαι. ” Για αυτό έφτιαξα το πινακάκι βρε, να βρούμε μια άκρη!! :)” Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Θα δω αν θα πηδηξω από το Note 4 στο Note 5. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρ…
-
Google camera έχει βάλει κανείς και αν ναι από πού ? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά το fix του kontorevithouli λειτουργεί κανονικά Ευχαριστούμε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις δοκίμασα, συνδέεται κανονικά αλλά δεν δίνει ίντερνετ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα , το face unlock το βλέπει κανείς Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ααα και το γ...Ω λεντ πόσο θα τους κόστιζε να είναι έγχρωμο???? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λίγο λαγκ στην κάμερα έχει κατά τα άλλα τα σπάει και πραγματικά αξιόλογες φωτογραφίες επιτέλους Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ με Ευρώπη δεν βλέπει τίποτα =============== Νοε 13th 2017, 11:20pm =============== Παράθεση από danoulas21: “Καλησπερα γνωριζει καποιος γιατι δεν λειτουργει η xiaomi dafang 1080 smart monitor???Φτανει μεχρι το σημειο να φορτωσει 1/3 και μετα τιποτα ,βγαζει μηνυμα οτι βγαινει απο το ιντερνετ ” Το ίδιο μου κάνει και εμένα μετά την αναβάθμιση από play store ενώ έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις. Έβαλα του γιατρού και ενώ δουλεύουν όλα η νταφανγκ κρασαρι την εφαρμογή
-
Παράθεση από tsopirs: “Παρέλαβα την dafang καλή κάμερα με περιστροφή να ακολουθεο την κίνηση ,καθαρή εικόνα...ξεκίνησα Unboxing αλλά στην αρχή δεν συνδεόταν,όταν συνδέθηκε δεν μου άνοιγε εικόνα με τίποτα στο κινητό,προσπάθησα με το tablet τίποτα..προσπάθησα με άλλο κινητό ,τίποτα. Δοκίμασα με το μεγάλο tablet άνοιξε εικόνα αλλά συνεχεια κολλούσε η εικόνα.σερνόταν το σύμπαν. Επίσης μικροφωνηζει τρομερά. Τελικά πέρασα την 4.2.5 του mi home και έπαιξε..αργότερα ξαναεβαλα την 4.3.1 αλλά πάλι τα ίδια…