Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 205.
-
REDMI NOTE 4 Snapdragon
ΜήνυμαΚαι σε εμένα έφτιαξε με αυτό τον τρόπο ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bandit: “Μπορεί να αφαιρεθεί αυτό που έχω σε κύκλο γιατί μου τα σπάει Ο συγχρονισμός είναι παντού ανενεργός ” Κάνεις λάθος βρε.. Ο συγχρονισμός είναι παντού ενεργοποιημένος εκτός από την συλλογή με βάση τις εικόνες που μας έδωσες. [” Δηλαδή για να φύγει πρέπει να κλείσω τα πάντα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
REDMI NOTE 4 Snapdragon
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσω πρώτα στο ένα
-
REDMI NOTE 4 Snapdragon
Μήνυμαέχω 2 ένα ελληνικό και ένακινέζικο το ελληνικό μου το κάνει και είναι εκνευριστικό και συνεχίζει και μετάτην τελευταία αναβάθμιση το κινέζικο με unofficial δεν έκανε reboot, όταν πήρα χαμπάρι ότιείχε unofficial και πέρασα official global ξεκίνησε και αυτό τα ίδια έχει και ένας φίλος china unofficial και θέλει να του το φτιάξω και του λέω κάτσε εκεί που είσαι μετην official έρχονται και τα reboot
-
μόλις τελείωσε έκανε ρεβοοτ μονο του και τωρα εχει μείνει στο μι !!!!!! =============== Ιουν 26th 2017, 12:22am =============== μπρικαρα το κινητό του παιδιού και φεύγει διακοπές αύριο =============== Ιουν 26th 2017, 12:33am =============== το έβαλα ξανά σε φαστμποθτ και ξανά φλασαρα μόλις τελείωσε το φλασ έκανε ριμπουτ μόνο του και επιτυχία σας ευχαριστώ πολύ
-
Redmi Note 4X Latest Global Developer Version Fastboot File Download Redmi Note 4X Latest Global Stable Version Fastboot File Download Redmi Note 4X ( (3GB+32GB) Latest China Developer Version Fastboot File Download Redmi Note 4X (3GB+32GB) Latest China Stable Version Fastboot File Download ποια να επιλέξω ?
-
Το πρόβλημα που είχα με το κόλλημα όταν άνοιγα την συσκευή δείχνει να λύθηκε με αλλαγή κάρτας σιμ όπως μου πρότειναν από το σέρβις (είχα κομμένη) Τώρα του γιου μου που το έχω φέρει από Κίνα δεν κάνει αναβαθμίσεις μέσα από τον απντειτερ μου λέει ότι δεν βρέθηκε αναβάθμιση και δεν συνδέεται με το pc suite μου λέει αναβάθμισε για να συνδεθείς Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμαείχα το ίδιο θέμα και τοέβαλα στο 36 και ως δια μαγείας έχω 5g thanks
-
Παράθεση από bandit: “Καλημέρα Εχω ένα ελληνικό νοτε 4 2016102 8.2.5.0 (MCFMIDL) και όταν το ανοίγω με δακτυλικό αυτό βγάζει μια μαύρη οθόνη με το Mi για κάποια δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει , δεν το κάνει πάντα. Πάει κάπου το μυαλό σας γιατί το κάνει αυτό ” Καλημέρα Εβγαλα το fingerprint για να δω μήπως ευθύνεται αυτό άλλο τίποτα, συνεχίζει μια στο τόσο μόλις το ανοίξω η μόλις πατήσω να δω τα sms να βγάζει μαύρη οθόνη με το mi στο κέντρο 3 τελείες από κάτω που αναβοσβήνουν και μετά από 4-5 δευτ…