Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 205.
-
Ιδέες για T-Shirts;
bandit - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
λυκοπουλα βλεπω ολοι εδω χαχαχαχαχαχα
-
Παράθεση από mixaliscy: “ΝΝα μη ξεχάσουμε το Ναπστερ αλλά και τα ιντερναλ και εξτερναλ μοντεμς. ” Napster πωπω τη είπε το άτομο να περιμένεις kb το kb να κατέβει το τραγούδι
-
μπράβο παιδιά καλή χρονιά
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από bandit: “account me to gmail της γυναίκας και δεύτερη ψήφος από εμένα αντμινουλη θα πάρω και δεύτερο παράσημο ??? ” Κοιτα μην σου πει ο " αντμινουλης " ............... τι θα παρεις και παρεξηγηθεις Περα απο την πλακα, για να μην παρεξηγηθω, δεν σε γνωριζω για να λεω τετοια πραγματα και ζητω συγγνωμη, νομιζω οτι το μεταλιο παει στο καθε account εδω στο φορουμ, οποτε ενα θα παρεις..... Τα λεω σωστα " αντμινουλη " ? να λεμε και τιποτε χαζο για να αποφορτισουμε την …
-
account me to gmail της γυναίκας και δεύτερη ψήφος από εμένα αντμινουλη θα πάρω και δεύτερο παράσημο ???
-
Giannisbonatsos έλα και τους φάγαμε
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
bandit - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από bandit: “μυρίζει κάπως ... έστειλα μνμ στον γλυκούλη να δω τη θα μου πει ” Ποια μυρωδια σου θυμίζει? ” MMM δεν θα ελεγα καμενου αλλα πολυ ζεσταμενου ηλεκτρονικου κυκλωματος
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
bandit - - Ο καφενές μας
Μήνυμαλοιπόν το σμαρτ χομ κιτ που παρέλαβα την παρασκευή σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί δεν ανάβει τίποτα δεν κάνει ρεσετ !!! μυρίζει κάπως ... έστειλα μνμ στον γλυκούλη να δω τη θα μου πει
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
bandit - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από bandit: “Παρέλαβα σήμερα το smart home kit άψογη συσκευασία Και 2 eu plug adaptors ” Μας λες εντυπώσεις ή ένα μικρό κείμενο για τις εντυπώσεις σου ” καλημέρα δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί του ακόμα εκτός από την τοποθέτηση του κεντρικού στην πρίζα και την εγκατάσταση του στο smart home η αισθητήρες ειναι ακόμα στο κουτί .... με χάλασε οτι όλες η ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις είναι στα κινέζικα και δεν το έψαξα καθόλου
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
bandit - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαρέλαβα σήμερα το smart home kit άψογη συσκευασία Και 2 eu plug adaptors
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
bandit - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “Παράθεση από bandit: “πάντως εγώ μια εβδομάδα τώρα αγοράζω ασταμάτητα από παντού με τον παλιό καλότρόπο (paypal-εθνική visa)χωρίς κανένα πρόβλημα το μόνο πρόβλημαείναι ότι λόγο στέρησης αγοράζω ότι βρω μπροστά μου !!! ” Με την καιρουργια καρτα της Εθνικης..?? Εγω με Πειραιως και Eurobank τιποτα... και οταν λες με τον παλιο τροπο εννοεις κανονικα μεσω paypal να υποθεσω χωρις Request money. ” οχι δεν ειναι καινουργια η καρτα και ναι χωρις Request money μεσω paypal
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
bandit - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπάντως εγώ μια εβδομάδα τώρα αγοράζω ασταμάτητα από παντού με τον παλιό καλότρόπο (paypal-εθνική visa)χωρίς κανένα πρόβλημα το μόνο πρόβλημαείναι ότι λόγο στέρησης αγοράζω ότι βρω μπροστά μου !!!