Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 911.

• Παράθεση από apos: “Ρίχνω ιδέα μπας και ...γιατί το πάθαινα με τις developer rom αλλά δεν το έδωσα ποτέ σημασία δοκίμασες να φλασαρεις μια πιο παλιά έκδοση rom της ομάδας μπας και στρώση αυτή η πιστοποίηση ” οχι φιλε μου δεν δοκιμασα.αλλα φοβαμαι οτι για να εχω πιστοποιηση πρεπει να ειναι κλειδωμενος ο bootloader δεν εξηγειτε αλλιως. στην xtrv για να το στρωσω ηθελε root. μολις εβαλα την επισημη ινδονησιακη ρομ και εχει ηχογραφηση κλησεων. οποτε τα δεδομενα για την ηχογραφηση κλησεων ειναι τα εξ…

• με λιγα λογια παιδια το βασικοτερο για μενα ειναι πρωτα η ηχογραφηση κλησεων και μετα οι πιστοποιησεις της google για το google pay και για τις τραοπεζες οσο ποιο ανεμακτα γινετε χωρις root. γινετε καταρχας αυτο χωρις root;;;; αν δεν γινετε η xtrv ειναι μονοδρομος τοτε.

• Παράθεση από amavroudis: “Όχι. Δεν έχει ηχογράφηση... Όσον αφορά τη πιστοποίηση, κάποιος που έχει συγκεκριμένα τη συσκευή να σου αναφέρει. Εγώ σε άλλα κινητά τον έχω ξεκλείδωτο και με xtrv και είναι όλα οκ και με πιστοποίηση... ” οταν ειχα βαλει εγω την xtrv δεν ειχε πιστοποιηση και εκανα την διαδικασια που ειχα δειξει στο βιντεο πριν μερικες σελιδες αλλα επρεπε υποχρεωτικα να ειναι σε root η συσκευη μου. εβαλα μαμα ρομ αλλα παλι δεν εχει πιστοποιηση.για αυτο λεω μηπως πρεπει να ειναι κλειδωμενο…

• Παράθεση από amavroudis: “Ναι. Ναι. Δε ξέρω για πιστοποίηση... ” η παγκοσμια σταθερη μηπως εχει ηχογραφηση κλησεων;;; οσο για την πιστοποιηση μου ερχετε να τον ξανα κλειδωσω τον bootloader για να δω αν θα επανελθει η πιστοποιηση.....εκτος αν μου απαντησετε σιγουρα για να μην χανω χρονο. και μετα να τoν ξανα ξεκλειδωσω γιατι να σας πω την αληθεια θελω να ειναι ξεκλειδωτο για να μπορω ανα πασα στιγμη να περναω οποια ρομ θελω αλλα δεν ξερω αν ειναι επικινδυνο οπως ρωτησα; αν ομως πρεπει να ξανα εχε…

• Παράθεση από amavroudis: “Official global stable rom Official eea stable rom. ” αν καταλαβα καλα η eea stable rom ειναι η ευρωπαικη σταθερη rom και η global ειναι η παγκοσμια σταθερη rom;;;; και προφανως οποια και απο τις 2 να περασω θα δουλεψει;;;;καλα καταλαβα;;;; η παγκοσμια μηπως εχει ηχογραφηση κλησεων;;; Παράθεση από amavroudis: “Ναι, αλλά θέλει root για να ανοίξει και καταλαβαίνεις ότι αυτό συνεπάγεται και ξεκλειδωτο bootloader. ” αυτο το ειπες φιλε μου για την ερωτηση μου για το αν μπορω…

• Παράθεση από Octaviastikos: “Πιστοποιηση ίσον κλειδωμένος bootloader ” αρα δηλαδη εγω με την global eu mama rom (οπως ακριβώς το αγόρασα) αν κλειδωσω τον bootloader θα ξανα εχω πιστοποιηση;;;γιατι ο Nikos5150 στο 160 post ειπε οτι θα επανελθει μονη της η πιστοποιηση σε λιγες μερες αν μεινω με ξεκλειδωτο bootloader.; υπαρχει περίπτωση να φταίει εκείνο πού είχα κάνει στην xtrv για να επανέλθει η πιστοποίηση; καί τώρα να μήν έχω ούτε εδώ; Η μήπως φταίει ότι όταν φλασαρα την μαμά ROM στο miflash μου…

• Παράθεση από bilias78: “προς το παρον εμενα βγαζοντας το root εχει πιστοποιηση το google play, μετα απο 1 επανεκινηση, αν σε λιγες μερες δεν εχει θα δω τι θα κανω. Απαραδεκτο για εμενα παντως αυτο να συμβαινει. Δεν το εχει δει καποιος απο την xtrv ομαδα για να το διορθωσει? ” έχεις πιστοποίηση γιατί προφανώς έκανες ότι έλεγε στο βίντεο για να το ενεργοποιήσεις.απο μόνη τής δεν έχει πιστοποίηση η Ρομ στο , Google pay.τουλαχιστον αυτό συμβαίνει σέ μένα όταν είχα την xtrv.ασχεταμε αυτό η xtrv με τρ…

• Παράθεση από bilias78: “εβαλες τελικα official εε? εγω εβγαλα το magisk και αφησα την xtrv, θα δω πως θα παει ετσι και αν δω οτι με δυσκολευει στο να περναω εφαρμογες, θα γυρισω στη μαμα.. Προς το παρον νετφλιξ εχω που με ενδεφεραι.. ” Χωρίς ροοτ όμως δεν έχει πιστοποίηση για το Google kai Google pay στην xtrv. Γενικά ότι έγραψα παραπάνω είναι όι απορίες μου καί τά προβλήματα μου.αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.και μετά θα αποφασίσω σέ ποια Ρομ θα καταλήξω.

• SOS 1)έχω περάσει την xtrv καί την άλλαξα με την eea global eu rom.να ξεκαθαρίσω κάτι.η xtrv είναι τέλεια ρομ.(συγχαρητήρια στα παιδιά πού την έφτιαξαν).εκτος τής ηχογράφησης παρατηρώ ότι ήταν καί λίγο ποιο γρήγορη.απλα είχε θέμα με τίς πιστοποιήσεις καί για να τίς επαναφέρεις έπρεπε να κάνεις root αλλά εκείνο χαλούσε αλλά πράγματά.δηλαδη κάποιες εφαρμογές απλές δεν έτρεχαν σωστά καί έπρεπε να κρύβεις το magisk καί άλλες έπρεπε να βρεις τι να κρύψεις για να δουλέψουν όπως ο Google assistant.μεχρ…

• Παράθεση από bilias78: “Πάντως εγώ ούτε με το blokada βλέπω διαφορά στην μείωση των διαφημίσεων στον Chrome. Blackm76 μπορείς να βάλεις εδώ το official rom link για να κατεβάσω την μαμισια να ησυχάσει το κεφάλι μου; Απογοητευτηκα πολύ με την όλη διαδικασία όπως και με την υποστήριξη του φόρουμ εδώ. ” αργότερα κάποια στιγμή.τωρα δεν μπορώ

• Εγώ όταν λέω διαφημίσεις δεν λέω για browsers.λεω για τίς διαφημίσεις που βγαίνουν στις εφαρμογές.με ροοτ καί adaway δεν βγαίνουν. Παιδιά μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις μου παραπάνω;

• Παράθεση από Nikos5150: “Να περιμένεις μερικές ημέρες,θα γυρίσει η πιστοποίηση από μόνη της.Κάνε και καμμια επανεκκίνηση που και που. Δεν χρειάζεται να κάνεις καθαρισμό cache/δεδομένων σε υπηρεσίες google. Κατά τη γνώμη μου,να μην κλειδώσεις bootloader. ” 1)και εγώ έτσι έλεγα νά τον αφήσω ξεκλειδωτο για να περνάω οποία ρομ θέλω. Υπάρχει κίνδυνος όμως αν αφήσω ξεκλειδωτη συσκευή, εκτός το ότι έχω χάσει την εγγύηση; δηλαδή υπάρχει κίνδυνος για κακόβουλο λογισμικό η κίνηση από τρίτο προς τη συσκευή…

• παιδιά SOS. Δοκιμάζοντας τη xtrv είναι τέλεια αλλά για να δουλεύουν ορισμένες εφαρμογές πρέπει να είσαι συνέχεια με τον magisk στο χέρι πού λένε. Είναι πολύ σπαστικό για μένα. Για αυτό αποφάσισα και ξανά πέρασα μάμα ρομ. Αυτή πού είχε η συσκευή όταν την αγόρασα. Όμως στο playstore λέει η συσκευή δεν πιστοποιήθηκε καί δε μπορώ πάλι νά περάσω κάρτες στο Google pay. Γιατί; μήπως επειδή δεν κλείδωσα τον bootloader καί είναι ακόμα ξεκλειδωτος; Καί αν ναι πως τον κλειδώνω;

• παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος;;; 1)Παρατήρησα κάτι στην συσκευή μου.στις ρυθμίσεις στην περιοχή λέει Ηνωμένο Βασίλειο καί όχι Ελλάδα .να το βάλω Ελλάδα η είναι έτσι προρυθμισμενο από την xtrv για κάποιο λόγο καί πρέπει νά τό αφήσω έτσι; 2)τι γίνετε με τον βοηθο τής google; Δεν έχει ελληνικά; επισεις δεν λειτουργει οταν η οθονη ειναι κλειδωμενη αλλα πρεπει να την ενεργοποιω για να λειτουργησει ο βοηθος.με την μαμα ρομ δεν ειχα τετοιο θεμα. ακομα θέλω νά συνδέσω την τηλεόραση μου Που έχει g…

• Παράθεση από bilias78: “Μα υποτιθεται οτι ο πιο βασικος λογος μετα απο τιςλ ιγες εφαρμογες που εχει η χtrv, ειναι η μικροτερη καταναλωση μπαταριας. Εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος παντως απο το αποτελεσμα. Βεβαια ειμαι υπερβολικος που εβαλα custom rom σε ενα κινητο που φυσαει, αλλα ηθελα πολυ να το κανω, αλλα και παλι υποτιθεται οτι την εβαλα για καλυτερο απο ελεσμα και οχι χειροτερο. Ρωταω σαν νεος για να δω αν κανω κατι λαθος και να το διορθωσω.. ” Όσον αφορά τήν μπαταρία ναι έχεις ένα μικρό δίκι…

• Παράθεση από bilias78: “Η άποψη μου τις 2 μέρες που έχω πέσει την xrtv rom πάντως δεν είναι και ή καλύτερη. Δυστυχώς για κάποιες βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιω όπως το ντεφλιξ, έκανα root με αποτέλεσμα να έχω πολλές διαφημίσεις τώρα, ενώ πριν δεν είχα και το πιο βασικό ότι η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι πριν περάσω την καινούρια rom. Τι προτείνετε; ” Για τίς διαφημίσεις adaway.αν καί Γενικά η xtrv έχει λιγότερες. Για τήν μπαταρία ίσως και σέ μένα να πέφτει λίγο γρηγορότερα αλλά μ…

• #bilias78 ποίο πίσω μερικές σελίδες σε αυτό το post έχει βίντεο πού ανάρτησα με οδηγίες.αν τίς ακολουθήσεις πιστά θα τά καταφέρεις. #tomsak ευχαριστώ θα το δοκιμάσω αύριο. Παρατήρησα κάτι όμως στην συσκευή μου.στις ρυθμίσεις στην περιοχή λέει Ηνωμένο Βασίλειο καί όχι Ελλάδα .να το βάλω Ελλάδα η είναι έτσι προρυθμισμενο από την xtrv για κάποιο λόγο καί πρέπει νά τό αφήσω έτσι;

• Παιδιά εγώ μέχρι τώρα τα τσέκαρα όλα και δουλεύουν τέλεια ηχογραφήσεις,πιστοποιήσεις τα πάντα. Μόνο το root θα χάνετε όταν θα κάνω αναβάθμιση αλλά μικρό το κακό, θα ξαναπερνάω το magisk. 1) είναι φυσιολογικό με κλειστό messenger να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις για μηνύματα; Μόνο όταν το έχω ανοιχτό μου έρχονται ειδοποιήσεις ότι έχω μήνυμα; Είναι θέμα xtrv rom η έτσι ήταν καί στην μαμά Ρομ;δεν θυμάμαι γιατί δεν τη κράτησα πολύ την μαμά Ρομ. 2) ο βοηθός της google γιατί δεν μπορεί να αναγνωρίσει …

• και εγω ολα τελεια. 1)ενεργοποιησα και την πιστοποιηση της google για να λειτουργει και το google pay.απλα εκανε νουμερα η ηχογραφηση.τα ξανα εκανα ολα απο την αρχη και τωρα φαινονται ολα τελεια. 2)η ηχογραφηση προς το παρον λειτουργει τελεια. θα το παρακολουθησω και θα σας πω. 3)μου περασε πολλες φορες απο το μυαλο να ξανα γυρισω στην μαμα ρομ αλλα η xtrv ειναι τοσο τελεια που δεν μπορω να την αποχωρηστω. εχει διαφορες με την μαμα.ισως και λεπτομερεις μπορει να πει καποιος αλλα οι λεπτομερειες …

• Παράθεση από amavroudis: “Root χάνεται και θέλει εκ νέου εγκατάσταση το magisk. Οι ρυθμίσεις δε χάνονται, αν δε κάνεις factory reset ή format data... ” ναι φιλε μου οπως τωρα καταλαβα.αυτο ειναι μικρο το κακο.παντως η πιστοποιηση δεν χαθηκε απο το google pay. απλα παρατηρησα τωρα οτι τελικα δεν διορθωθηκε η ηχογραφηση.ετρεξα να το γραψω απο τον ενθουσιασμο μου αλλα οχι δυστυχως. απλα ηχογραφησε 2 με 3 κλησεις και μετα παλι τα ιδια.δεν ξερω τι συμβαινει.ειτε εχω ροοτ ειτε οχι το κανει,το δοκιμασα…