Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 911.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
παιδια το εκανα. απλα ξαναφλασαρα την xtrv rom οπως ειχα την συσκευη και διορθωθηκε το προβλημα με την ηχογραφηση και διατηρηθηκε η πιστοποιηση στο google play kai λειτουργει το google pay. διατηρηθηκε και το ροοτ και οι ρυθμισεις μου. οποτε ολα καλα απλα ηθελα να ρωτησω οταν βγει αναβαθμιση της ρομ και την κανω απο twrp θα χαθει το ροοτ και οι ρυθμισεις μου η οπως τωρα θα διατηρηθουν ολα;;;
-
Παράθεση από Nikos5150: “Φίλε μου,έκανες εκκαθάριση δεδομένων στην Ηχογράφηση;Αν θες να γυρίσεις σε eu rom,βάλε με miflash μια official fastboot rjueuxm. ” έκανα και εκκαθάριση αλλά πάλι τίποτα. Όσο για τη μαμά Ρομ το σκέφτομαι.θα δώ. Αν το κάνω όμως ποια από τις 2 πού έστειλα παραπάνω είναι η σωστή Ρομ; είναι αυτή;;;;; POCO X3 Pro Latest Global Stable Version Fastboot File Download ή αυτη;;; POCO X3 Pro Latest EEA Stable Version Fastboot File Download
-
Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από blackm76: “Αν γνωρίζετε κάτι η πως μπορώ να το διορθώσω παρακαλώ να μου πείτε. ” Μπες Magisk,εγκατέστησε το Riru και το Universal SafetyNet Fix v2.1Ενεργοποίησε και την επιλογή Systemless Hosts. Από τις ρυθμίσεις του Magisk (γρανάζι πάνω δεξιά),ενεργοποίησε την επιλογή MagiskHide.Πρέπει επίσης να κρύψεις το πακέτο Magisk αντικαθιστώντας το εικονίδιο της εφαρμογής. Έτσι το cts περνάει στο check και στις ρυθμίσεις του google play θα φαίνεται η συσκευή σου ως π…
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν κλειδώσεις με κινεζική θα το πάρεις στο χέρι... ” αρα για να κλειδώσω bootloader μόνο την μαμά ευρωπαϊκή Ρομ όπως ήταν όταν το πήρα.σωστα; Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από blackm76: “Αν βάλω μαμά Ρομ καί κλειδώσω τον bootloader αλλά όχι την EU αλλά την κινεζική για νά έχω ηχογράφηση; ” Απλά θα το πάρεις στα χέρια ΑΚΑ hardbrick Μπορείς να βάλεις όμως την κινέζικη χωρίς να κλειδώσεις bootloader....αλλά δεν θα έχεις καθόλου playstore...οπότε ποιος ο λόγος ? ” Ναι δ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύουνε και τα δύο...δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό cache + dalvik cache από το TWRP. Επίσης, εκεί που είδες που να προσπεράσεις το google pay, δεν έχουν αναφέρει κάτι ανάλογο σαν πρόβλημα ? ” m.youtube.com/watch?v=gKs5KCqf_mA Από εδώ το βρήκα φίλε μου και δεν παρατήρησα κάτι στα σχόλια.θα το ξανά δώ. Έκανα καθαρισμό cache + dalvik cache από το TWRP αλλά δε διορθώθηκε. Έχω μία απορία. Αν βάλω μαμά Ρομ καί κλειδώσω τον bootloader αλλά όχι την E…
-
Παράθεση από amavroudis: “Έτσι: Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) Αλλά πας σε official rom και δεν έχει την ηχογράφηση που θέλεις... ” ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ MIUI_ART. ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ XTRV ΡΟΜ KAI ΕΧΩ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ GOOGLE PAY. ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΟΟΤ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟ MAGISK KAI META ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ GOOGLE PAY. KAI NOMIZA ΟΤΙ …
-
Όσο για τα mail έβαλa Gmail καί τά δεχετε όλα κανονικά αλλά δε μπορώ νά αφαιρέσω την εφαρμογή τής miui.δεν θέλω νά έχω πολλές. Όσον αφορά το Google pay είναι πολύ βολικό αν υπάρχει τρόπος να δουλέψει θα με βοηθούσε πολύ.υπαρχει τρόπος με κάθε ebanking να κάνεις ανέπαφες συναλλαγές αλλά πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις εφαρμογές ενώ με το Google pay είναι όλα μαζεμένα.επισεις ανέπαφες συναλλαγές με revolut δεν μπορώ νά κάνω χωρίς google pay. Παράθεση από dfoust: “Αν θες το κινητό για σοβαρή δουλειά π…
-
Παράθεση από Nikos5150: “Αν δε θες διαφημίσεις,κατέβασε το blokada από το google play.Λειτουργεί τέλεια. Μη ρουτάρεις το κινητό μόνο για διαφημίσεις,μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.Θα έχεις βραδύτερη εκκίνηση και κολλήματα κι αν σκαλίσεις τους φακέλους του συστήματος θα μπλέξεις.Είναι για πιο εξειδικευμένες λειτουργίες. Το backup είναι απαραίτητο για παν ενδεχόμενο. Έχω ένα 256GB στικάκι type-c και αλλάζω rom,ρουτάρω,έχω backup απο recovery,κρατάω αντίγραφα από αρχεία κλπ.Με έχει σώσει. ” …
-
Παράθεση από Nikos5150: “Αν δε θες διαφημίσεις,κατέβασε το blokada από το google play.Λειτουργεί τέλεια. Μη ρουτάρεις το κινητό μόνο για διαφημίσεις,μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.Θα έχεις βραδύτερη εκκίνηση και κολλήματα κι αν σκαλίσεις τους φακέλους του συστήματος θα μπλέξεις.Είναι για πιο εξειδικευμένες λειτουργίες. Το backup είναι απαραίτητο για παν ενδεχόμενο. Έχω ένα 256GB στικάκι type-c και αλλάζω rom,ρουτάρω,έχω backup απο recovery,κρατάω αντίγραφα από αρχεία κλπ.Με έχει σώσει. ” …
-
Backup προληπτικά λες φίλε μου.καταλαβα. Πρέπει νά πάρω κανα στικάκι type c μου τη σπάει βάλε βγάλε κάρταsd. Κατάλαβα την διαδικασία καί μετά μπορώ νά βάλω και adaway σωστά; 1) γιατί δε μπορώ νά συνδέσω κάρτες στο Google pay;μου βγάζει κάτι για δικαιώματα.μηπως επειδή είναι custom rom; 2) πάω να βάλω το Hotmail μου να βλέπω τα mail μου καί μου βγάζει ρυθμίσεις διακομιστή και σφάλμα.δεν μπορώ νά δω τα mail μου.
-
Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από blackm76: “για τον twrp απο που θα βλεπω αν βγηκε καινουρια εκδοση ” Mπορείς να κάνεις install μέσα από το custom recovery όποια έκδοση twrp θες,αρκεί να είναι συμβατή με τη συσκευή σου.Δεν εμφανίζεται ειδοποίηση για νέα έκδοση twrp.Στον updater του τηλεφώνου έρχεται ειδοποίηση αν βγει νέα έκδοση της rom.Μπορείς να επισκέπτεσαι και το forum εδώ για να ενημερώνεσαι ” ναι είδα ότι έχει να κάνεις ελενχο ενημέρωσης καί βγάζει ειδοποίηση.οταν βγει η εγκατάσταση π…
-
Παράθεση από dfoust: “Όλα καλά λοιπόν, Γενικά η διαδικασία είναι πανευκολη αν κάνεις σωστά τα βήματα. 1) αν κλειδώσεις bootloader θα χτυπάς το κεφάλι σου ποιο πιθανό να μπρικαρει . 2) όταν βγει μέσα από twrp κάνεις την αναβάθμιση. 3) το ίδιο και η ρομ πανευκολη αναβάθμιση μέσα από twrp χωρίς factory reset κλπ. 7) εγώ τα WiFi keys τα έχω συγχρονισμένα σε Google και τα κατεβάζει αυτόματα δεν ξέρω τι έχεις κάνει εσύ. Υπάρχει δυνατότητα επίσης να τα έχεις στον mi account. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χ…