Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 911.
-
Παράθεση από dfoust: “Έχεις κατεβάσει την σωστή ρομ; Από sd έπρεπε να μπαίνει δεν καταλαβαίνω το σφάλμα που βγάζει, καλύτερα μην κάνεις μετονομασία άσε την ρομ όπως την κατέβασες. ” παιδια αποστολη εξετελεσθη. την περασα επιτελους.μια βδομαδα καηκαν τα ματια μου να διαβαζω.πολυ μπελαλιδικο. λοιπον...... το ποιο ευκολο ηταν το ξεκλειδωμα του bootloader. στην αρχη ηταν λαθος ο twrp.ο σωστος δεν υπηρχε στην σελιδα ενας αλλος φιλος απο εδω μεσα τον ποσταρε. μετα μουλαρωσε και δεν αναγνωριζε τον αποθ…
-
παιδια αλλαξα θυρα usb προληπτικα. απο sd δεν μπορει να εγκατασταθη η ρομ γιατι δεν βρισκει τον τομεα για την διαδρομη system root το εκανα αντιγραφη στον εσωτερικο χωρο χυμα απο το διαχειριστη αρχειων της twrp με ονομα update για να ειναι μικρο και παλι μου βγαζει error instal zip file. να το σπασω τωρα η μετα;;;
-
Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από MIUI_ART: “Εαν όταν συνδέσεις την συσκευή σου στο PC όσο είναι στο TWRP Recovery, βλέπεις τον αποθηκευτικό χώρο, μπορείς να ρίξεις χύμα μέσα την ROM και να προχωρήσεις στο Flash από το TWRP Recovery αμέσως μετά. ” ναι απλα τωρα στον υπολογιστη μου εμφανιζεται οπως στην φωτογραφια και μεσα εμφανιζει 2 εικονιδια internal store τα οποια ειναι αδεια και δεν μπορω να περασω τιποτα μεσα.τι κανω;;;;αυτη την στιγμη ειμαι σε twrp.πειτε μου γιατι …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εαν όταν συνδέσεις την συσκευή σου στο PC όσο είναι στο TWRP Recovery, βλέπεις τον αποθηκευτικό χώρο, μπορείς να ρίξεις χύμα μέσα την ROM και να προχωρήσεις στο Flash από το TWRP Recovery αμέσως μετά. ” ναι απλα τωρα στον υπολογιστη μου εμφανιζεται οπως στην φωτογραφια και μεσα εμφανιζει 2 εικονιδια internal store τα οποια ειναι αδεια και δεν μπορω να περασω τιποτα μεσα. τι κανω;;;; αυτη την στιγμη ειμαι σε twrp.πειτε μου γιατι ειμαι στην μεση και αυτη την στιγμη δεν εχω …
-
παιδια προβλημα..... ειχα βαλει νωριτερα στον αποθηκευτικο χωρο την ρομ αλλα κανοντας format data kai factory reset οπως λεει ο οδηγος σβηστηκε και δεν μπορω να την περασω.δεν εκλεισα την συκευη γιατι δεν ξερω αν θα μπει σε android για να την ξανα βαλω.να δοκιμασω η να ακολουθησω τον οδηγο με τους ξεχασιαρηδες;;;παρολο που δεν το ξεχασα αλλα σβηστηκε. Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
-
Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από blackm76: “Δεν ξέρω μόνο αν δοκιμάσω σέ υπολογιστή με Linux η macindosh καί όχι Windows.... Για να δώ αν έχει διαφορά. ” Downloads for : Xiaomi POCO X3 Pro | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers.αυτό είναι το τελευταιο twrp για poco x3 pro πέρασε και το platform tool και μπες από εκει και κάνε εγκατασταση SDK Platform Tools release notes | Android Developers ” λοιπον παιδια …
-
Παιδιά το θέμα Δεν είναι η θύρα usb.εχω αλλάξει καί θύρα στον υπολογιστή καί τά drivers είναι οκ δεν φταίει η amd. Άλλωστε όπως βλέπετε όλα φαίνονται οκ καί εγκαθίσταται κανονικό ο twrp απλά Δεν μπουταρει σέ αυτόν για να συνεχίσω. Σήμερα κάποια στιγμή θα δοκιμάσω να περάσω τον twrp για Poco x3 Pro που έδειξε ο φίλος παραπάνω καί όχι τον twrp gia Poco x3 nfc πού δοκιμάσω τόσο καιρό να δώ τι θα γίνει.
-
Παράθεση από Nikos5150: “Για καποιο λογο σε γυρναει στο stock recovery. Δοκιμασε διαφορετικη θυρα usb,κανε παλι την εγκατασταση του twrp και να κρατας πατημενο το πληκτρο αυξησης εντασης οταν επανεκκινησεις σε recovery mode. ” Αυτά τα κάνω αλλά τίποτα πάλι. Παράθεση από tomsak: “Μήπως θα επρεπε να περάσεις αυτο το twrp που είναι για το x3 pro? twrp-3.5.2-vayu-Thespartann.img Link : twrp-3.5.2-vayu-Thespartann.img | by Camerado for Generic Device/Other ” αυτό φίλε μου το σκέφτηκα καί εγώ από την …
-
παρολα αυτα #MIUI_ART δοκιμασα αυτο που ειπες ξανα και τα αποτελεσματα ειναι στην φωτογραφια. ολα δειχνουν οκ αλλα η συσκευη σβηνει.δεν μπαινει σε twrp. ουτε σβηστη μπαινει σε twrp me power kai volume up,μπαινει ομως σε miui recovery 5 kai οι επιλογες που εχει ειναι reboot,wipe data,connect with MIAssistant,safe mode kai repair mode. μπορει να βοηθησει κατι απο ολα αυτα;;;τα εχω δοκιμασει ολα και με τιποτα μα με τιποτα δεν μπορω να βαλω την twrp και την ελληνικη rom.μονο τον bootloader εχω ξεκλε…
-
λοιπον παιδια δειτε εδω..... t-ZsHdEETuNX τα κανω ολα σωστα νομιζω . ολα φαινονται οκ. επικοινωνια,drivers ολα αναγνωριζονται σωστα.και στις εντολες δεν βγαζει σφαλματα. στην τελευταια εντολη παταω και το πληκτρο της αυξησης εντασης κανει επανεκινηση και μπαινει παλι σε fasboot mode και δεν μπαινει σε twrp.ενω οι εντολες δεν βγαζουν σφαλμα. και με τους αλλους 2 τροπους που μου ειπατε παλι δεν μπαινει.εννοειτε εχω ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων απο τις ρυθμισεις προγραμματιστων. με λιγα λ…
-
απλα εγω ρωτησα για να κλειδωσω τον bootloader γιατι εδω... Bootloader λεει οτι "Ο bootloader είναι αυτός που ενεργοποιεί την συσκευή και προστατεύει το κύριο λειτουργικό σύστημα καθώς επίσης και τμήματα του flash chip έτσι ώστε να μην μπορούν να διαγραφούν ή να παραβιαστούν από κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα." αυτο εννοω αν θα εχει προβλημα η συσκευη. γενικα θα περιμενω λιγες μερες ακομα μηπως βρεθει καποια λυση και μετα θα τον ξανα κλειδωσω να κανω την συσλευη οπως ηταν μην χασω και καμια εγγυηση …
-
μακαρι να βρεθει κατι φιλε μου και συντομα. 1)μεχρι τοτε μπορω να κανω αυτα που θελω χωρις την ελληνικη ρομ;;; δηλαδη ηχογραφηση κλησης,root και αφαιρεση διαφημισεων. 2)θελω να κλειδωσω τον bootloader για να εχω ξανα πισω την εγγυηση και τυπικα και επισεις για μεγαλυτερη ασφαλεια γιατι και τυπικα ανοιξα μια πορτα στο κινητο μου και δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι. υπαρχει κινδυνος να παθει κατι η συσκευη μου απο υπετιοτητα τριτου;;;ειναι ασφαλες οπως πριν η συσκευη μου;;; 3)οι ενημερωσεις οι επισημε…
-
ουτε και με τον τροπο του βιντεο μπορεσα μεχρι το ιδιο σημειο φτανω και παλι προβλημα. να σας ρωτησω ...ηθελα να βαλω την ελληνικη rom για το root ,επειδη εχει ηχογραφιση κλησεις και επειδη δεν εχει διαφημισεις. μπορω να ξανα κλειδωσω τον bootloader για να μην χασω καταρχασ την εγγυηση και μετα με καποιο τροπο να κανω αυτα που θελω χωρις να περασω την ελληνικη rom γιατι οπως βλεπετε δεν μπορω να την περασω και δεν μπορω ολη μερα να ασχολουμε με αυτο. θα ηθελα πολυ να την περασω αλλα δυστυχως δεν…