Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 911.
-
παιδια ξανα εκανα την διαδικασια απο τον γενικο οδηγο για εγκατασταση ρομ που μου στειλατε παραπανω.ειμαι σιγουρος οτι τα κανω ολα σωστα. δεν κανω κανενα λαθος.κανω τα βηματα ενα ενα.και δεν ξερω γιατι δεν με αφηνει να προχωρησω.θεωρητικα δειχνει οτι περναω την twrp αλλα μετα δεν με αφηνει να μπω σε αυτην για να συνεχισω την διαδικασια,εχω απογοητευτει.γνωριζει καποιος σιγουρα τι πρεπει να κανω;;; υπαρχει τροπος να την περασω την ελληνικη ρομ;;;
-
Παράθεση από apos: “η fast boot rom μπορει να περαστει μονο με mi flash και ειναι η official rom με την οποια βγαινει το κινητο στην αγορα και η εταιρια την δινει στους πελατες της προς χρηση εφοσον θελουμε να τα πειραζουμε και παντα πιο safe ειναι να εχουμε ξεκλειδωτο τον bootloader ” αρα δηλαδη η μανισια ρομ που εχω η global eu ειναι μια fastboot rom. οποτε δεν υπαρχει λογος να την περασω. τι να κανω ομως για να περασω την ελληνικη σταθερη ρομ. με τον οδηγο εφτασα μεχρι ενα σημειο αλλα δεν μπα…
-
Παράθεση από apos: “Τι είναι η Fast-Boot Rom ? H Fast-Boot Rom, είναι η Rom που μας βοηθάει να επαναφέρουμε της συσκευή μας μετά από soft brick ή μετά από hard brick. Μπορούμε να τις βρούμε εδώ Official Xiaomi Fast-Boot Rom ή τις αντίστοιχες Ελληνικές Fastboot Rom. Οδηγούς εγκατάστασης μπορείτε να βρείτε εδώ Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή Κλικ για περισσότερες πληροφορίες. Τι είναι η Fast-Boot Rom ? H Fast-Boot Rom, είναι η Rom που μας βοηθάει να επαναφέρουμε της συσκευή μας μετά από s…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “και με την official rom που εχω τωρα κανονικα λειτουργι η συσκευη μου. ” Πάλι καλά, εγώ νόμιζα πως μόνο σε Fastboot έμπαινε και δεν μπορούσε να μπει σε MIUI.Οπότε προχώρα στις δοκιμές σου άφοβα... ” οχι φιλε μου λειτουργει κανονικα η συσκευη εχω φτασει στο σημειο που εχει γινει σαν φορματ δηλαδη σαν να την πηρα καινουρια , ξεκλειδωσα τον bootloader και μετα φαινεται πως εχω περασει τον twrp αλλα δεν μπορω να μπω σε αυτον για να συνεχισω την διαδικα…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Προς το παρόν για να ηρεμήσεις θα πρέπει να κάνεις Flash κάποια Fastboot ROM με το Mi Flash Tool χωρίς να επιλέξεις το Lock του Bootloader, ώστε να έχεις μία συσκευή που να λειτουργεί σωστά, και να δοκιμάσεις άλλη μέρα και πάλι που έχεις καθαρότερο μυαλό και λιγότερο άγχος. ” δηλαδη αν περασω μια fastboot rom και ξανα κανω την ιδια διαδικασια που ειπατε για να περασω την δικια σας ρομ δεν θα βγαλει σφαλμα;;; πως θα γινει να περασω μια fastboot rom και τι ειναι αυτη;;; (πλ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “ναι απλα εχω ξεκλειδωτο bootloader υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα το κινητο με αυτο;;; ” Δεν παθαίνει κάτι το κινητό, ακόμη και λάθος Recovery να βάλεις.Κάπου - κάτι κάνεις λάθος. Μόλις κάνεις Flash το TWRP Recovery, αμέσως μετά θα πρέπει να κάνεις Reboot σε αυτό με κάποιες από τις επιλογές που σου έδωσα παραπάνω. Επειδή αλλάζεις το Recovery σε συνδιασμό με Offical ROM, αυτό σου δημιουργεί το πρόβλημα του Bootloop στο Fastboot. Προς το παρόν για…
-
τωρα ξανα δοκιμασα περαστηκε ξανα η twrp χωρις σφαλματα αλλα δεν κανει επανεκινηση για να μπει σε twrp για να περασω την ρομ. κανει loop.αν σβησω τελειως το κινητο και πατησω volume up kai power μπαινει σε mi recovery αλλα δεν εχει επιλογη μετα για να μπει σε twrp. δεν ξερω τι γινετε θα το σπασω αληθεια.η κανω κατι λαθος η απλα δεν με αφηνει να το κανω. δοκιμασα και τους 3 τροπους που ειπατε για να μπω σε twrp.δεν λειτουργει τιποτα. οριστε και ο τριτος τροπος ..... αυτο μου βγαζει.... C:\adb>fas…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Λίγο πριν πατήσεις το enter για να εκτελεστεί η εντολή Fastboot Reboot, κράτα συνεχώς πατημένο τo πλήκτρο του Volume UP και θα μπει στο TWRP Recovery. Ο δεύτερος τρόπος είναι να κρατήσεις πατημένα ταυτόχρονα το Volume UP μαζί με το Power, μόλις καταλάβεις την δόνηση και πάει να ανάψει η οθόνη, αφήνεις το πλήκτρο Power αλλά συνεχίζεις να κρατάς πατημένο το Volume UP μέχρι να μπει στο TWRP Recovery. O τρίτος τρόπος για να μπεις στο TWRP Recovery όσο είσαι σε Fastboot Mode ε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Λίγο πριν πατήσεις το enter για να εκτελεστεί η εντολή Fastboot Reboot, κράτα συνεχώς πατημένο τo πλήκτρο του Volume UP και θα μπει στο TWRP Recovery. Ο δεύτερος τρόπος είναι να κρατήσεις πατημένα ταυτόχρονα το Volume UP μαζί με το Power, μόλις καταλάβεις την δόνηση και πάει να ανάψει η οθόνη, αφήνεις το πλήκτρο Power αλλά συνεχίζεις να κρατάς πατημένο το Volume UP μέχρι να μπει στο TWRP Recovery. O τρίτος τρόπος για να μπεις στο TWRP Recovery όσο είσαι σε Fastboot Mode ε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “μολις ξεκλειδωσα τον bootloader.τωρα τι κανω;;;εγκαθιστω πρωτα τον twrp και μετα την rom;;; με ποια σειρα τα κανω; ” 1. Πρώτα περνάμε το TWRP Recovery στην συσκευή μας, 2. και μετά μπαίνουμε στο TWRP Recovery 3. κάνουμε ένα Format Data 4. Reboot πάλι στο TWRP Recovery 5. πετάμε το ZIP αρχείο της XTRV ROM χύμα στην συσκευή μας 6. Κάνουμε flash την XTRV ROM επιλέγοντας από TWRP Recovery το Zip που βάλαμε στην συσκευή μας 7. Περιμένουμε να τελειώσει 8…
-
Παιδιά ο κυριότερος λόγος που θέλω να περάσω την ελληνική ρομ είναι η βελτίωση θερμοκρασίας γιατί σέ βιντεοκλήση με Viber ανεβαίνει 10 βαθμούς θερμοκρασία η συσκευή μου.απο 48 βαθμούς πάει σέ 48-49 βαθμούς θερμοκρασία στον επεξεργαστή.στην μπαταρία ανεβαίνει αλλά όχι τόσο καί επικίνδυνα. Ανυπομονώ να περάσουν οι ώρες για να ξεκλειδώσω τον bootloader και να δοκιμάσω. Εσείς πού έχετε την ελληνική ρομ... διορθώθηκε η θερμοκρασία σάς;θα διορθωθεί στο δικό μου;το γνωρίζετε;
-
Παράθεση από bilias78: “Βαζω το βιντεο για το τι κανουμε αφου εχουμε τελειωσει απο το ξεκλειδωμα του bootloader. youtube.com/watch?v=CF6Ix7uivnE&t=2s Κατεβαζουμε τα εργαλεια που μας λεει το βιντεο στην περιγραφη και ειμαστε μια χαρα.. Αυτο βεβαια θα το επιβεβαιωσω μολις το κανω κιολας.. ” Ναι αν το κάνεις πρώτος φίλε μου πες μας.αν το κάνω πρώτος εγώ θά σάς πω. Μου είχαν μείνει το πρωί 138 ώρες τώρα δέν ξέρω πόσες έμειναν.εσενα πόσες έμειναν;