Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 911.

• 138 ωρες μεινανε......... για ξεκλειδωμα bootloader. ανυπομονω!!!!!!!!!!!!

• Παράθεση από amavroudis: “Σωστά για το Χ3pro. ” Οπότε ρομ αυτή πού έχει στις φωτογραφίες. Twrp οποία; Αυτή πού λέει Poco X3; γιατί δέν λέει για Poco X3 Pro. Στο τέλος αν περαστούν όλα σωστά πρέπει νά ξανά κλειδώσουμε το bootloader για ασφάλεια η δεν υπάρχει κίνδυνος; Καί όι αναβαθμίσεις μετά πώς θα γίνονται;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “ξεκινησα την διαδικασια να ξεκλειδωσω τον bootloader παταω να ξεκλειδωσει και μου λεει να ξαναδοκιμασω σε 168 ωρες. πρεπει να περιμενω τοσες ωρες(μια βδομαδα δηλαδη) και μετα να το ξεκλειδωσω;;; δεν υπαρχει αλλος τροπος;;; ” Δεν υπάρχει τρόπος να παρακάμψεις την αναμονή.Σε όλους το ίδιο συμβαίνει. Υπομονή και θα περάσουν οι ώρες - μέρες ” κατάλαβα υπομονή λοιπόν. 1)Εντομεταξυ ο υπολογιστής μου αναγνώριζε κανονικά το Την συσκευή μου σαν Poco x3 Pro …

• ξεκινησα την διαδικασια να ξεκλειδωσω τον bootloader παταω να ξεκλειδωσει και μου λεει να ξαναδοκιμασω σε 168 ωρες. πρεπει να περιμενω τοσες ωρες(μια βδομαδα δηλαδη) και μετα να το ξεκλειδωσω;;; δεν υπαρχει αλλος τροπος;;;

• Παράθεση από amavroudis: “Με το δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο νήμα και μετά βάζεις τη rom TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020) ” με λίγα λόγια ακολουθώ τον οδηγό πού είπε ο nasdriver για νά ξεκλειδώσω τον bootloader και μετά ακολουθώ τον οδηγό πού μου είπες εσύ φίλε μου για να εγκαταστήσω τον twrp καί μετά την ρομ... σωστά; Όμως ποιό είναι το αρχείο τής σωστής ρομ καί ποίο είναι το αρχείο τής σωστής t…

• Παράθεση από amavroudis: “Εγκατάσταση TWRP και της ελληνικής xtrv. ” Αυτό έχει δυσκολία μετά η απλά περνάς τα αρχεία στην συσκευή και τα εγκαθίστας; πώς γίνετε;

• Παράθεση από NasDriver: “Πρώτα θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) ” αμαν αυτά είναι πολλά... Καί πείτε πώς τα κάνω όλα αυτά καί ξεκλειδωνω τον bootloader. Μετά ποια είναι η συνέχεια;

• εχω γραψει εδω.... Βοήθεια για Εγκατάσταση της ελληνικής rom σε Poco X3 Pro αλλα επειδη δεν απαντησατε ακομα παιδια γραφω και απο εδω. με λιγα λογια θελω να περασω την ελληνικη custom stable rom στο poco x3 pro μου αλλα θελω να με βοηθησετε....για να μην κανω καμια πατατα.πως γινετε;;;

• Γειά σας παιδιά. Έχω το Poco X3 Pro εδώ και λίγο καιρό. Είναι τρομερή συσκευή σε όλα τής. Έχω μόνο μερικά παράπονα. Το βασικότερο είναι ότι η ηχογράφηση κλήσεις δέν λειτουργεί και καμιά άλλη τρίτη εφαρμογή για αυτή την δουλειά δέν λειτουργεί σωστά. Επισεις όταν κάνεις βίντεο κλήση με Viber η messenger ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία.50φευγα βαθμούς στον επεξεργαστή σύμφωνα με το antutu. Καί μερικές φορές όταν παίζω παιχνίδια πού θέλουν Ίντερνετ όπως το crash bandicoot.φυσικα δεν ξέρω αν λέει αλήθεια…

• Παράθεση από amavroudis: “Ναι. - Ναι. ” ενω το κινητο ειναι τελειο σε ολα του αυτο το προβλημα μου την σπαει.αλλα δεν μπορεις να τα εχεις και ολα δικα σου αν και ειναι βασικο γιατι κανεις σκεψεις μηπως ειναι προβληματικη η συσκευη αλλα απο οτι μου λενε ολοι ο επεξεργαστης επειδη ειναι overclock δουλευει σε υψηλοτερες θερμοκρασιες. θα προσπαθησω να επικοινωνησω με το καταστημα που το πηρα να δω τι μπορει να γινει. γενικα η συσκευη μου αρεσει παρα πολυ και θα ηθελα να μην ειχε αυτο το προβλημα. αλ…

• Παράθεση από amavroudis: “Αυτόματα. Xiaomi eu είναι custom rom η οποία βασίζεται στην επίσημη κινεζική έκδοση. Δεν είναι official rom... Η xtrv ή οποιαδήποτε custom rom δεν είναι απαραίτητα και rooted... Εσύ το αποφασίζεις αυτό. Εγκατάσταση official rom γίνεται σε fastboot mode κατεβάζοντας το αντίστοιχο αρχείο official rom. ” το αυτοματα ποτυ εγραψες φιλε μου μου αρεσε πολυ.οταν θα βγαινει καινουρια ρομ θα βγαζει ειδοποιηση δηλαδη θα παταω εγκατασταση και θα περνιεται οπως τωρα η επισημη;;;; να…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “Αν περάσω την δικιά σας ρομ θα διορθωθεί το πρόβλημα; αλλά δε θέλω νά χάσω την εγγύηση ακόμα.κανα μήνα την έχω τη συσκευή. ” Δεν χάνεις καμιά εγγύηση εάν (όταν χρειαστεί) κάνεις Flash πάλι κάποια επίσημη Fastboot ROM.Οι δικές μας ROM έχουν ως Source τις ROM από το Xiaomi.eu που προσφέρουν πολλά περισσότερα από τις Original ROM της Xiaomi, και ίσως σου βελτιώσει το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. ” 1)Την δικιά σας ρομ την είχα παλιά στο mi3 μου και τι…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “Αν είναι πρόβλημα υπάρχει λύση; ” Αν διαβάσεις εδώ >> Bug Report : Ghost screen και προβλήματα υπερθέρμανσης στα Poco X3 Pro και Poco F3 GT αντίστοιχα - News by Xiaomi Miui Hellas θα καταλάβεις ότι είναι γνωστό το πρόβλημα - το γνωρίζει η εταιρεία - και θα δώσει νέα ROM που θα διορθώσει το πρόβλημα. Καλό είναι να αποφύγεις μέχρι τότε την "υπερβολική" χρήση σε δραστηριότητες που ανεβάζουν θερμοκρασίες. ” αυτό ήθελα νά μάθω άρα δεν είναι πρόβλημα har…

• Παράθεση από NasDriver: “Συνήθως μετά τους 70 αρχίζουν να υπάρχουν προβλήματα...προσωπικά θα δοκίμαζα και ένα factory reset ” 1)Factory reset εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις τής συσκευής; 2)Και αν το κάνω θα χαθούν όλες οι εφαρμογές μου; 3)Και είναι σίγουρο ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα; 4)στο Reddit διάβασα από κάποιον ότι από το επόμενο update το 12.5.3 διορθώνεται το πρόβλημα δεν ξέρω αν ισχύει.περιμενω την αναβάθμιση. 5)Έχει καί άλλος με την ίδια συσκευή το ίδιο πρ…

• Γειά σας παιδιά.εχω αγοραση το Poco X3 Pro 8gb ram kai 256gb αποθηκευτικό χώρο. Εχω έκδοση miui 12.5.2. Όλα λειτουργούν άψογα.η συσκευή είναι τέλεια. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Αν κάνω βίντεο κλήση η βάλω να παίξω κάνα παιχνίδι ζεστενεται υπερβολικά η συσκευή.ετσι όπως το πιάνω το καταλαβαίνω. Η συσκευή στο εγχειρίδιο που είχε μέσα η συσκευή έλεγε πώς δουλεύει από 0 μέχρι 40 βαθμούς κελσίου. Έβαλα καί εγώ antutu να δώ θερμοκρασίες καί ψιλό τρόμαξα καί αγχώθηκα. Η μπαταρία φτάνει από 33 μέχρι 40 …

• Παράθεση από dfoust: “Έχει άπειρες ρυθμίσεις ψάξε modification settings εκεί ενεργοποίησε και τον δεύτερο φακό UW, καμία gcam δεν βγάζει στα 48mp, για σελφι δεν γνωρίζω χρησιμοποιώ την μαμά, επίσης καμία gcam δεν αναβαθμίζεται αυτόματα, στο telegram υπάρχει όλο το υλικό για κάμερες. ” 1)βρηκα αρκετες ρυθμισεις αλλα δεν ειδα πουθενα επιλογη για ενεργοποιηση για uw φακο ή τον macro.που ακριβως βρισκετε;;; 2)στο telegram οταν λες φιλε μου που ακριβως;;;μολις εκανα telegram αλλα δεν βγαζω ακρη....πο…

• Παράθεση από NasDriver: “Βγάζει καλύτερες και υπό συνθήκες...κυρίως νυχτερινές...εκτός και εάν ξέρεις να κάνεις δικές σου ρυθμίσεις για καλύτερη απόδοση ” ναι το έχω παρατηρήσει καί εγώ αυτό.την νύχτα βγάζει καλύτερες.την ημέρα δεν έχω γενικά πρόβλημα ούτε με την εφαρμογή της συσκευής. Παράθεση από dfoust: “Parrot043 - Modder Gcam 8.2.204 v7 Κατέβασε αυτήν είναι πολύ καλή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” φίλε μου την δοκίμασα αυτή την έκδοση καί είναι στα ελληνικά... είναι π…

• Παράθεση από NasDriver: “Δεν θα βρεις ελληνική έκδοση, πολύ σπάνιο...λίγη υπομονή και σταδιακά θα ανέβουν και άλλες εκδόσεις...κοίτα για τις ομάδες που σου είπα, εκεί κυκλοφορούν και beta εκδόσεις ” Ναι κατάλαβα φίλε μου.γενικα η εφαρμογή της gcam φαίνεται πολύ καλή.αλλα δεν βγάζει σέ όλες τις περιπτώσεις καλύτερη φωτογραφία από την μανισια εφαρμογή τής συσκευής.απο το λίγο που τη δοκίμασα αυτό κατάλαβα. Ο γενικός κανόνας τι λέει; ότι η εφαρμογή τής gcam βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από τη μανισ…

• Παράθεση από NasDriver: “Με τις gcam θέλει λίγο υπομονή μέχρι να βρεις έκδοση που να καλύπτει τις απαιτήσεις σου. Το gcamator συνήθως έχει όλες τις εκδόσεις για όλες τις συσκευές και δεν χρειάζεται να ψάχνεις...φυσικά αν καταφέρεις να βρεις καμία μία ομάδα για την συσκευή σου που να ασχολείται αποκλειστικά με τις gcam θα ήταν το καλύτερο...συνήθως υπάρχουν στο telegram τέτοιες ομάδες ” Φίλε μου στο gcamator για την συσκευή μου(poco x3 pro) έχει μόνο μια έκδοση. Δεν έχει άλλη. Παρόλα αυτά ειναι α…