Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 911.
-
Παράθεση από NasDriver: “Κατέβασε την εφαρμογή gcamator από το play store και θα σου βγάλει τις συμβατές εκδόσεις για την συσκευή σου... Ποια έκδοση είναι καλύτερη, θα πρέπει να το δεις στην πράξη και φυσικά σε σχέση με τις απαιτήσεις που έχεις ” Το κατέβασα το gcamator μόλις και μου έβγαλε ότι μια έκδοση είναι συμβατή μπροστά μπροστα και την εγκατέστησα. Τις πρώτες διάφορες που είδα είναι ότι : 1)η gcam δεν έχει επιλογή για 48 mp αλλά μέχρι 12 βγάζει. 2)Επισεις η gcam κάνει ζούμ στην σελφι κάμε…
-
Καλημέρα παιδιά. Έχω εδώ και 2 μέρες στα χέρια μου το poco x3 pro 8gb ram 256 gb αποθηκευτικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το κινητό τα σπάει. Άκουγα διαφορά για υπερθερμανσεις και τέτοια και είχα ενδοιασμούς. Αλλά τελικά το κινητό τα σπάει. Μόνο ένα θέματακι έχω.... Την καμερα. Ο ultrawide δεν μου φαίνεται πολύ καλός και ο wide από προεπιλογή δεν βγάζει με 48 mp αλλά με 7.2 mp και 12 mp. Έχει επιλογή για 48 mp αλλά δεν έχει πολλές επιλογές ρυθμίσεις εκεί. Έχω ακούσει ότι αν βάλεις gcam βγά…
-
Καλημέρα παιδιά. Έχω εδώ και 2 μέρες στα χέρια μου το poco x3 pro 8gb ram 256 gb αποθηκευτικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το κινητό τα σπάει. Άκουγα διαφορά για υπερθερμανσεις και τέτοια και είχα ενδοιασμούς. Αλλά τελικά το κινητό τα σπάει. Μόνο ένα θέματακι έχω.... Την καμερα. Ο ultrawide δεν μου φαίνεται πολύ καλός και ο wide από προεπιλογή δεν βγάζει με 48 mp αλλά με 7.2 mp και 12 mp. Έχει επιλογή για 48 mp αλλά δεν έχει πολλές επιλογές ρυθμίσεις εκεί. Έχω ακούσει ότι αν βάλεις gcam βγά…
-
παιδια εσπασα το κεφαλι μου ...κοντεψα να σκασω. και τελικα η κοπελα μου τον ειχε τον κωδκο γραμμενο σε ενα καλα καταχονιασμενο χαρτι.....χαχαχαχαχ τι να πω εγω τωρα μου λετε;;;.....χαχαχ ασχετα με αυτο ομως το προβλημα συνεχιζεται.η αφη εχει τρελαθει.τι μπορει να φταιει;;;;θελει αλλαγμα η οθονη;;;;
-
Γεια σας παιδεια.εχω ενα σοβαρο προβλημα. στο κινητο της κοπελας μου ειχε τρελάθει η οθονη πατουδε μονο του την αφη εγραφε οτι ναναι πηγαινε δεξια και αριστερα σαν να τρελαθηκε η αφη. λεω ας κανω ενα wipe data απο recovery mode μπας και συνελθει.πληροφοριακα η συσκευη ειναι μαμα.δεν εχει αλαγμενη ρομ ουτε root ειναι η συσκευη. ανοιγωντας την ομως εκτος του οτι δεν λυθηκε το προβλημα ,εμφανιστηκε και ενα ακομα. ζηταει κωδικο mi account για να ανοιξει η συκευη.η κοπελα μου ομως δεν θυμαται κωδικο.…
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ MI3
Μήνυμαευχαριστω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Δεν χάνεις τρέχουσα ρομ ούτε twrp. ” αρα το factory reset ειναι η μονη λυση;;; τροπος αναβαθμισης δεν υπαρχει; και αν κανω factory reset ποσο καιρο θα κρατησει μεχρι να ξανα αρχισει να κολλαει;;; μηπως πρεπει να αλλαξω τηλεφωνο;;; βασικα αν ειχα την μανισια ρομ μηπως δεν θα κολουσε ;;;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Factory reset του έχεις κάνει ποτέ μέσα από το twrp; Κράτα όμως backup. Έξι χρονών κινητό.... ΥΓ μην γράφεις κεφαλαία , είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται και από τους κανονισμούς. ” Με συγχωρείτε για τα κεφαλαία.Βαριέμαι να βάζω τόνους για αυτό. Λάθος μου. Factory reset ειχα κανει παλιοτερα και ειχα κρατησει τα αρχεια μου καπου γιατι χανονται ολα.αλλα εχω χρονια να το κανω. Aν κανω factory reset θα κανω στην ουσια κατι σαν φορματ στο κινητο. θα χαθει και η τρεχουσα …
-
ΜήνυμαΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ MI3 ΑΠΟ ΤΟ 2013. ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ROM ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ;;; ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΟΜ Η ΜΗΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ;;;; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ Η ΡΟΜ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η xtrv 8.9.13 beta me miui 10. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ;;;ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ Σ…
-
Παράθεση: “Απο ATM κατάθεση δεν έχω κάνει ποτέ οπότε δεν ξέρω να σου πω. ” Αυτό θα το δοκιμάσω εγώ κάποια στιγμή και θα σας πω. Απλά όταν πάω να στείλω έμβασμα από κάτω μου δείχνει τα στοιχείο για να στείλω. Η μία καρτέλα γράφει τοπικός και η άλλη swift. Εγώ στέλνω στα στοιχεία της Swift καρτέλας. Τι διαφορά έχουν; και γιατί υπάρχουν 2 διαφορετικοί λογαριασμοι; έχει λίγο καιρό που εμφανίζεται έτσι μετά από κάποια αναβάθμιση αν θυμάμαι καλά. Παράθεση: “ Τελικά δεν στέλνουν μόνοι τους (η leopay μο…
-
Παράθεση από vanni: “2. Ανάληψη κανείς από οποιαδήποτε ATM ” αυτο δεν το ηξερα. δηλαδη τα χρηματα που εχω στο λογαριασμο αν χρειαστει παω και τα παιρνω απο οποιοδηποτε atm;πολυ καλο ακουγετε.θα το δοκιμασω. αλλα το καλυτερο θα ηταν αυτο που θα ρωτησω.... καταθεση απο atm στο λογαριασμο τις revolut γινετε;;;;ρωταω για να μην στελνω εμβασμα.θα ηταν πολυ ευκολο και θα βοηθουσε πολυ. Παράθεση από vanni: “6. Όταν στέλνεις χρήματα θα πρέπει να χρησιμοποιείς μέσα από την εφαρμογή τον ευρωπαϊκό λογαριασ…
-
γεια σας παιδια. εχω ειδη revolut και φυσικη καρτα. τωρα τα θεματα ειναι τα εξης.... 1)η καρτα ληγει τον τεταρτο του 2019.πως την ανανεωνω και πως ζηταω να μου στειλουν την καινουρια φυσικη;;;επισεις αυτο πρεπει να γινει πριν ληξη η και μετα απο την ληξη της μπορω;;; 2)αναληψη η καταθεση απο οποιοδηποτε atm μπορω να κανω;;;η μονο να στειλω εμβασμα μπορω;;;αυτο το ειχα παντα απορια. 3)και αν δεν μπορω να κανω αναληψη apo atm μπορω να την χρησιμοποιω σαν κανονικη χρεωστικη σε οποιοδηποτε καταστημα…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από blackm76: “1)υπαρχει stable me miui 10 για το mi3 μου;;; 2)να μεινω με την xtrv η να βαλω stable για μεγαλυτερη σταθεροτητα;;; ” 1) Όχι και αμφιβάλω εξαιρετικά αν θα βγει. 2) Ότι σου δουλεύει καλύτερα. ” οποτε μενω με την xtrv 8.9.13 που ειναι miui 10 και αν δω οτι κατι δεν παει καλα στην πορεια θα βαλω stable me miui 10 αν και δεν θα το ηθελα.τελος λοιπον οι αναβαθμισεις για το mi3.σιγα σιγα πρεπει να αλλαζω συσκευη γιατι φοβαμαι μηπως αρχισει να κολλαει. εσ…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από blackm76: “παιδια την βοηθεια σας για το mi3 μου... τελικα γινετε αναβαθμιση η οχι;;; θα μπορω να κανω αναβαθμιση μονο stable rom(να γυρισω απο xtrv se stable;) η δεν θα αναβαθμιζετε καθολου;;; ” Νεότερες 10αρες δεν αναμένεται να υπάρξουν. Πέραν αυτού δεν υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις και δυστυχώς όλα δείχνουν (μέχρι στιγμής) ότι Mi3, Mi4 δεν πρόκειται να πάρουν άλλες ROM. ” 1)υπαρχει stable me miui 10 για το mi3 μου;;; 2)να μεινω με την xtrv η να βαλω s…
-
παιδια την βοηθεια σας για το mi3 μου... τελικα γινετε αναβαθμιση η οχι;;; θα μπορω να κανω αναβαθμιση μονο stable rom(να γυρισω απο xtrv se stable;) η δεν θα αναβαθμιζετε καθολου;;;
-
γεια ας παιδια. εχω ενα Mi3. η rom που φοραω ειναι η xtrv 8.9.13 απο οτι διαβαζω επαψαν να βγαινουν ενημερωσεις για την συσκευη μου σωστα;;; υπαρχει τροπος να αναβαθμιζω την συσκευη μου;;;; αν γυρισω σε stable rom μηπως εκει θα βγαινουν ενημερωσεις;;;
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από blackm76: “Γιατί για mi3 δεν υποστηρίζετε; μόνο αυτή η από εδώ και πέρα δε θα έχει άλλη αναβάθμιση; ” Δεν υποστηρίζεται γιατί δεν το υποστηρίζει πλέον η κύρια πηγή source (κώδικα) μας. Εφόσον υπάρξει επίσημη global ή και china ROM, κάτι θα κάνουμε. Μέχρι (αν) συμβεί αυτό, τα χέρια μας είναι δεμένα. ” Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να σταματήσουν οι ενημερώσεις γενικά για το mi3 από την εταιρία;
-
Γιατί για mi3 δεν υποστηρίζετε; μόνο αυτή η από εδώ και πέρα δε θα έχει άλλη αναβάθμιση;
-
Γεια σας παιδιά. Μόλις πέρασα την 8.8.16 στο mi3 μου. Στις τελευταίες ρομ έχω παρατηρήσει μερικά πράγματα και θέλω να τα αναφέρω. 1)οταν πας στις ρυθμίσεις μπαίνεις κάνεις ρυθμίσεις κανονικά. Όταν όμως πας στις ρυθμίσεις και πατήσεις πληροφορίες συσκευής λέει ότι η εφαρμογή ρυθμίσεις έκλεισε. Βγάζει ένα μήνυμα με 2 επιλογές, αναφορά και ακύρωση. Γιατί; 2)εχω παρατηρήσει ότι αν μπω σε twrp πηγαινωντας στην εφαρμογή αναβαθμίσεις και πατήσω επανεκκίνηση σε recovery ή αν πατήσω το πλήκτρο power που …
-
Παράθεση από alvin1983: “@blackm76 εμένα κανονικά δούλεψε το apk σκέτο στο mi 8. Για non root δλδ και ας είμαι root. Πιο απλή η λύση αυτή μου φάνηκε. ” Το έκανα έτσι όπως είπες φίλε μου. Δούλεψε κανονικά. Όλα καλά. Προφανώς δεν έχουν την αρχιτεκτονική μου στην επιλογή για εγκατάσταση με root. Αν βγει καινούρια έκδοση στο YouTube vanced απλά ξανακάνω την ίδια διαδικασία; Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και το χρόνο σας.