Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 911.
-
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από blackm76: “Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει με την εγκατάσταση του YouTube vanced; Ποιο πήραγμενο αρχείο YouTube apk από όλα κατεβάζω; στη λίστα armv7l δεν έχει. Το βάζω σε φάκελο με τον installer zip η το περνάω μέσα στο zip ; Και από twrp τρέχω το zip; δοκίμασα αλλά λέει προβληματικο zip. Τι κάνω λάθος; ” Πας στη σελίδα για non root και κατεβάζεις απο την έκδοση που είναι πανω πάνω μεχρι και την τέταρτη στη σειρά έκδοση που κάνουν για όλα τα archite…
-
Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει με την εγκατάσταση του YouTube vanced; Ποιο πήραγμενο αρχείο YouTube apk από όλα κατεβάζω; στη λίστα armv7l δεν έχει. Το βάζω σε φάκελο με τον installer zip η το περνάω μέσα στο zip ; Και από twrp τρέχω το zip; δοκίμασα αλλά λέει προβληματικο zip. Τι κάνω λάθος;
-
Παράθεση από gkalen: “@blackm76 Ναι για την κρυπτογράφηση λέω.. Και όχι , δεν μπορείς να κάνεις κρυπτογράφηση εσύ .. μια χαρά είσαι , η συσκευή σου δεν παίρνει από κρυπτογράφηση .. και σου ξαναλέω είναι για android 8.0 και πάνω και το έχουμε καταργησει , δεν δουλεύει για καμμία συσκευή .. ” Αυτό που την έχετε καταργήσει εννοείς για την επιλογή που έχει στην εγκατάσταση της άρωμα. Αυτό το κατάλαβα. Έχει όμως μια επιλογή κρυπτογραφησης στο μενού των ρυθμίσεων στο miui. Από εκεί γίνετε; αν δε γίνετ…
-
Παράθεση από gkalen: “@blackm76 Αυτό είναι για τις 8.0αρες ρομ .. Μην ασχολείσαι .. δεν θα δουλέψει .. ” Εννοείς για την κρυπτογραφηση σωστά; Κρυπτογραφηση αν θέλω γίνετε και από τις ρυθμίσεις της συσκευής μέσα απο το λειτουργικό. Σωστά; Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από blackm76: “Θα δοκιμάσω και την εφαρμογή για το YouTube ” Καλημέρα βάλε την όντως τις κόβει αλλά δουλεύει και στο παρασκήνιο. ” Ναι από ότι είδα σε βίντεο είναι πάρα Πολυ καλη εφαρμογή. Αλλά το θέμα είναι πως την εγκαθιστώ; Έ…
-
Φίλε μου ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Θα δοκιμάσω και την εφαρμογή για το YouTube που είπες. Μόνο αυτό για την κρυπτογραφηση μπορείτε να μου το εξηγήσετε; έχει μια επιλογή στην εγκατάσταση της ρομ που λέει encrypt data κάπως έτσι. Αλλά έχει ένα τσεκ που λέει να μην γίνει. Δεν έχει δεύτερο να λέει να γίνει. Μήπως απλά είναι ενημερωτικό;
-
Παράθεση από gkalen: “@blackm76 Για την αρομα το mi3 θέλει ειδικό twrp , δε φοράς σωστο twrp .. μόνο το συγκεκριμένο κάνει για την αρομα στη συσκευή σου .. Διαβασε εδώ το πρώτο ποστ και κατέβασε το twrp για αρομα .. [XTRV-8.4.26 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 17:17) ” Παιδιά όλα καλά. Μπόρεσα επιτέλους και την πέρασα την ρομ. Έφταιγε ο twrp. Πέρασα αυτόν που είπατε. Μετά φλασαρα την ρομ. Φυσικά η δεύτερη φορά ήταν επιτυχημένη. Η πρώτη …
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από blackm76: “Που και πως βλέπω αν είναι ο σωστός και από που κατεβάζω το σωστό; ” TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Μπες στο twrp με + και power πατημένα σε reboot και δες την έκδοση. Αναβάθμισε σε περίπτωση που είσαι πίσω με τον πρώτο τρόπο που περιγράφεται πάνω... ” Φίλε μου αναβάθμισα τον twrp από 3.1.0.0 στον τελευταίο για την συσκευή μου που είναι ο 3.2.1.1. Τωρα ξεκινάει την άρωμα αλλά υπάρχει άλλο πρόβλημα. Τα μενού της άρωμα φαίνονται ξεθώριασμενα. Παρ…
-
Παράθεση από gkalen: “@blackm76 Να τσεκαρεις αν έχεις το σωστό twrp για aroma στο mi3 .. αν δεν το έχεις μάλλον φταίει αυτό .. και μην ξαναλλαξεις το twrp με το φλας της ρομ , μην το επιλέξεις .. ” Που και πως βλέπω αν είναι ο σωστός και από που κατεβάζω το σωστό;
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από blackm76: “Παιδιά έχω την 8.7.26 στο mi3 μου την οποία είχα περάσει πρώτη φορά με format factory. Κατέβασα σήμερα την 8.8.3 και πάω να την περάσω κανονικά όπως πάντα χωρίς format factory αλλά όταν πάω στην εγκατάσταση επιλέγω το zip αλλά αντί να μπει στην aroma κάνει επανεκκίνηση. Με λίγα λόγια δεν μπαίνει στην αρομα για να την εγκαταστήσω. Γιατί; μήπως δεν έχει κατέβει σωστά το αρχείο; ” δες το από το μέγεθος του αρχείου.Θα έπρεπε να μπορείς να την περάσει…
-
Παιδιά έχω την 8.7.26 στο mi3 μου την οποία είχα περάσει πρώτη φορά με format factory. Κατέβασα σήμερα την 8.8.3 και πάω να την περάσω κανονικά όπως πάντα χωρίς format factory αλλά όταν πάω στην εγκατάσταση επιλέγω το zip αλλά αντί να μπει στην aroma κάνει επανεκκίνηση. Με λίγα λόγια δεν μπαίνει στην αρομα για να την εγκαταστήσω. Γιατί; μήπως δεν έχει κατέβει σωστά το αρχείο;
-
Καλή επιτυχία σε όλους..!!!
-
Παιδιά τα κατάφερα να περάσω την rom. Έκανα format factory κανονικά και μετά την πέρασα όλα σωστά. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Συγκεκριμένα μέσα σε λίγες μέρες έκανε 2 φορές. Τρώει ένα κολλήματακι και μετά κάνει επανεκκίνηση του μόνο του. Γιάτι συμβαίνει αυτό; μπορώ να κάνω κάτι για να διορθωθεί το πρόβλημα στο mi3 μου;
-
Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “Στα download του mi3 όμως δεν έχει προστεθεί ακόμα. Αυτή που κατεβάζω είναι όντως για την συσκευή μου και είναι όντως η καινούρια ρομ; Επισεις η ρομ που φοράω τώρα είναι η developer 8.4.26 με Android 6.0.1. Μολις κατέβει η καινούρια ρομ την περνάω κανονικά με davlik cache στο τέλος η θέλει factory reset; ” Τα Downloads δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη με τις τελευταίες ROM καθώς λόγο…
-
Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “Στα download του mi3 όμως δεν έχει προστεθεί ακόμα. Αυτή που κατεβάζω είναι όντως για την συσκευή μου και είναι όντως η καινούρια ρομ; Επισεις η ρομ που φοράω τώρα είναι η developer 8.4.26 με Android 6.0.1. Μολις κατέβει η καινούρια ρομ την περνάω κανονικά με davlik cache στο τέλος η θέλει factory reset; ” Τα Downloads δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη με τις τελευταίες ROM καθώς λόγο διακοπών έχουμε ελάχιστ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “Στα download του mi3 όμως δεν έχει προστεθεί ακόμα. Αυτή που κατεβάζω είναι όντως για την συσκευή μου και είναι όντως η καινούρια ρομ; Επισεις η ρομ που φοράω τώρα είναι η developer 8.4.26 με Android 6.0.1. Μολις κατέβει η καινούρια ρομ την περνάω κανονικά με davlik cache στο τέλος η θέλει factory reset; ” Τα Downloads δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη με τις τελευταίες ROM καθώς λόγο διακοπών έχουμε ελάχιστο χρόνο.Θα ενημερωθούν και αυτά μέχρι αύριο. Καλ…
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω mi3. Εδώ διαβάζω ότι η καινούρια miui 10 rom για την συσκευή μου βγήκε. Είναι η cancro και είναι ίδια με του mi4. Ξεκίνησα να την κατεβάζω. Στα download του mi3 όμως δεν έχει προστεθεί ακόμα. Αυτή που κατεβάζω είναι όντως για την συσκευή μου και είναι όντως η καινούρια ρομ; Επισεις η ρομ που φοράω τώρα είναι η developer 8.4.26 με Android 6.0.1. Μολις κατέβει η καινούρια ρομ την περνάω κανονικά με davlik cache στο τέλος η θέλει factory reset;
-
Παιδία μακάρι να έχει το mtp ενεργοποθημενο. Αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου. Ποιο Sony Xperia λέει δεν ξέρει ποιο είναι. Τώρα για official ρομ δεν ξέρω. Πρέπει να το δω. Όταν τον ρώτησα μου είπε τρομοκρατημένος.... Δεν ξέρω μαύρισε η οθόνη, ξεκόλλησε. Και αναρωτιέμαι... Μπας και την ξήλωσε και απλά θέλει οθόνη; θα μάθω κι άλλες λεπτομέρειες και θα σας ρωτήσω.
-
Καλημέρα παιδιά. Σήμερα 9 η ώρα το πρωί έλαβα ένα μήνυμα από τον ξάδερφο μου το οποίο έλεγε κατά λέξη. Ξάδερφε Καλημέρα!!! Χάλασε η οθόνη του κινητού μου μπορούμε να πάρουμε Τις φωτογραφίες???? Ξέρω ότι είναι ένα Sony. Ακόμα δεν έχω δει την συσκευή επειδή μόλις τώρα ξύπνησα. Δεν ξέρω ακριβώς πως είναι και τι έχει συμβεί. Γενικά υπάρχει λύση; Ειδικά μόλις μάθω ακριβώς θα σας πω.