Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 911.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “Δηλαδή και το mi 3 θα πάρει miui 10; ” Αφού το Mi-4 είναι στην λίστα εδώ => MIUI 10: Ημερομηνίες διανομής και λίστα συσκευών που θα αναβαθμιστούν. θα πάρει και αυτό αφού έχουν την ίδια ROM με το Mi-4 ” Πάρα πολύ καλό νέο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Περιμένω πως και πως λοιπόν την καινούρια ρομ. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “Να το κάνω κι εγώ @MIUI_ART που είμαι στην 8.5.14 beta και δεν μπουταρω με την καινούρια aroma ή να περιμένω κάποιο fix; ” Να περιμένεις λίγο για FIx, ώστε να κάνεις μία και καλή ότι χρειάζεται. Παράθεση από blackm76: “Καλημέρα παιδιά. Μία ερώτηση. Για το mi3 αναβάθμιση θα βγει; έχει μερικές βδομάδες που δεν βγαίνει. Γνωρίζουμε κάτι; ” Πολλές συσκευές δεν έχουν αναβάθμιση εδώ και καιρό καθώς η xiaomi μας ετοιμάζει την νέα MIUI 10. ” Δηλαδή και το m…
-
Καλημέρα παιδιά. Μία ερώτηση. Για το mi3 αναβάθμιση θα βγει; έχει μερικές βδομάδες που δεν βγαίνει. Γνωρίζουμε κάτι;
-
Παραμόρφωση ήχου σε βίντεο.
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ παιδιά θα ενημερώσω τη φίλη μου. Να κάνει υπομονή μέχρι την επομένη αναβάθμιση.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Είναι ένα πρόβλημα που κατά καιρούς έχει ταλαιπωρήσει σχεδόν όλες τις συσκευές της Xiaomi. Ας προχωρήσει σε αναβαθμιση στην πρόσφατη version της Miui, και πιθανώς να έχει λυθεί το πρόβλημα. ” Φίλε μου όμως το θέμα είναι ποτέ θα βγει η αναβάθμιση. Το λέω γιατί είναι επίσημη ρομ. Γνωρίζουμε μήπως ποτέ θα βγει;
-
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά. Μία φίλη μου έχει ένα redmi 5a 16gb αποθηκευτικό χώρο. Με global mama rom δε θυμάμαι ποια έκδοση. Το πρόβλημα της είναι ότι όταν τραβάει βίντεο με την κάμερα και μετά το αναπαράγει ο ήχος είναι παραμόρφωμενος. Συγκεκριμένα πήγε σε ένα γάμο της προάλλες τράβηξε βίντεο και ο ήχος ήταν παραμόρφωμενος. Είπα μηπως είναι από την ένταση της μουσικής αλλά την ίδια ώρα τραβουσαν βίντεο και με ένα redmi 4a πάλι μαμά ρομ και εκεί ο ήχος ήταν μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει και πως διορθώνετα…
-
Παιδιά την πέρασα την ρομ. Όλα καλά. Ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ MIUI ART. Θα την κατεβάσω θα δοκιμάσω και θα σας πω. Ευχαριστώ
-
Καλημέρα παιδιά. Έχω κατεβάσει την 8.4.26 aroma για το mi3 μου. Την εγκαθιστώ από τον twrp αλλά την περνάει πολύ γρήγορα. Κάνει δευτερόλεπτα. Μου λέει ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της 8.4.26. Πρώτη φορά την περνάει τόσο γρήγορα. Όταν κάνω επανεκκίνηση όμως στις ρυθμίσεις λέει ότι η ρομ μου είναι η 8.4.12. Πως γίνεται αυτό; τι έχει συμβεί; Δεν έχω κάνει τίποτα λάθος.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “μολις την περασω θα ζητησει παλι ενεργοποιηση συσκευης; για να τσεκαρο το swift key apo tin aroma rotao. ” Όχι.Αν κάνεις Factory Reset ή Format Data ζητάει και πάλι ενεργοποίηση συσκευής (Unlock) ” ευχαριστώ.αν καί θα περιμένω την αυριανή ρομ γιατί μετά από κλείσιμο τού συγχρονισμού δεν έστρωσε αλλά έστρωσε μετά από επανεκκίνηση.οποτε περιμένω την αυριανή ρομ για αναβάθμιση κατευθείαν στην ποιο καινούργια ρομ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “θα χρειαστει παλι format factory;; ” ΟΧΙ αν ήδη έχεις κάνει... ” εχω κανει και format factory kai ενεργοποιηση συσκευης. μολις την περασω θα ζητησει παλι ενεργοποιηση συσκευης; για να τσεκαρο το swift key apo tin aroma rotao.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “ειναι η fixed απο τα download.μολις κατεβει θα την βαλω.σωστα;;; ” Ναι κατέβασέ την... ” θα χρειαστει παλι format factory;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “να μπω στα download του mi3 μου και να ξανακατεβασω την ρομ και να την ξαναπερασω ;;;;θα ειναι fixarismeni;;; ” Δοκίμασε να κάνεις Disable τον συγχρονισμό από το Mi-Cloud.Αν δεν διορθωθεί τότε.... Κατέβασε από εδώ => Loading site please wait... Αν σου κάνει τα ίδια, βάλε την προηγούμενη Version ή περίμενε την αυριανή νέα ROM. ” εχω απενεργοποιημενο τον συγχρονισμο.κατεβαζω αυτην.. xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_V9_arΩma_8.4.12.zip δεν κανει;;; ειναι…
-
Παράθεση από amavroudis: “δες εδώ [XTRV-8.4.12 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/4/21:40) ” να μπω στα download του mi3 μου και να ξανακατεβασω την ρομ και να την ξαναπερασω ;;;;θα ειναι fixarismeni;;;
-
Παράθεση από amavroudis: “Περίμενε τα μεγάλα μέσα εδώ... ” ποια ειναι αυτα;;;;το βγαζει συνεχεια παιδια.ειναι εκνευριστικο,δεν μπορω να κανω τιποτα. networklocation λεει.
-
Παράθεση από amavroudis: “Περίμενε λίγο, κάνα δεκάλεπτο. ” ανοιξε. εβγαλε μηνυμα που λεει η λειτουργεια της εφαρμογης networking σταματησε να λειτουργει.το ονομα νομιζω ειναι αυτο .δεν το εμφανιζει ολο.γιατι το βγαζει αυτο;;;διορθωνετε;;;
-
φαινετε πως φλασαρε την ρομ αλλα μετα την επανεκκινηση εχει κολλησει στο λογοτυπο xtrv και δεν ανοιξε ακομα.δεν εχει βγαλει ουτε την μπαρα απο κατω που εδειχνε οτι φορτωνει.ειναι φυσιολογικο;;; περιμενω ακομα.
-
Παράθεση από amavroudis: “Το επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι το factory reset. Περιλαμβάνει cache, dalvic και data. Εφόσον διάλεξες και τον εσωτερικό χώρο διέγραψες τα πάντα. Περνάς εκ νέου την rom στο τηλέφωνο σου, όσο βρίσκεσαι σε twrp και φλασαρεις. Έχεις χάσει όμως όλες τις ρυθμίσεις και όλα τα αρχεία σου, εκτός από την κάρτα SD αν είχες κάποια. Το στήνεις λοιπόν εκ νέου. ” Παράθεση από gkalen: “@blackm76 Βάλε το ζιπ της ρομ στη κάρτα σου και φλασαρε , μέσω twrp .. σύνδεσε τη συσκευή…
-
γεια σας παιδια.εχω σοβαρο προβλημα με το mi3 mou. στις οδηγιες ελεγε να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν περασω την ρομ 8.4.12. πηγα στον twrp kai apo thn ekatharisi tsekara ektos apo cache davlic cache kai data τσεκαρα και τον αποθηκευτικο χωρο και τωρα μετα την εοανεκκινηση εχει κολλησει στο λογοτυπο mi και δεν ανοιγει. εκανα κατι λαθος;;;και πως διορθωνετε;;;δεν εχω συσκευη αυτη τη στιγμη και την χρειαζομαι.ειναι επειγον.
-
Παράθεση από gkalen: “@blackm76 Ένα factory reset φτάνει , δε θες format .. Ναι , καλά θα είναι.. ” Factory reset εννοείς φίλε μου από τις ρυθμίσεις; (με factory reset δεν χάνω αρχεία και εφαρμογές όπως γίνεται με το format factory από τον twrp;) Όχι από τον twrp;