Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 911.
-
Παράθεση από gkalen: “@blackm76 Μπορείς να βάλεις ότι θες , απλώς στο cancro και σε κάποιες άλλες συσκευές οι stable θα είναι από global source και οι developer θα είναι από cn/eu source .. Στη περίπτωση του cancro , σταμάτησαν πλέον οι global developer roms , οπότε γυρίζουμε σε cn/eu source ξανά , γι'αυτό το λόγο ίσως χρειαστεί πάλι ένα factory reset για να προχωρήσεις με τη developer .. Edit @blackm76 Δε πιστεύω να μιλάς για το YellowPage ??????? Αν μιλας για το yellowpage ότι σου δίνει fc , μ…
-
Παράθεση από gkalen: “@blackm76 Το source άλλαξε πάλι και έγινε cn/eu , δυστυχώς σταμάτησαν οι global για τα cancro .. Απο'δω και πέρα μόνο stable με global source για τα cancro , η developer θα είναι cn/eu .. Μάλλον θες ένα factory reset λόγω της αλλαγής source .. ” Ένα λεπτό γιατί μπερδεύτηκα... Developer δηλαδή δεν μπορώ να ξαναβάλω; Μόνο stable rom μπορώ να βάλω στο mi3 μου; Στα Download της συσκευής μου φαίνεται να υπάρχει η developer
-
Παιδιά πέρασα την τελευταία ρομ στο mi3 μου αλλά συνέχεια βγάζει ένα μήνυμα που λέει.... Η τάδε εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί. Γιάτι; Διορθώνεται το πρόβλημα; Και όταν πατάω σύνοψη βγάζει κάτι τέτοιο android.database.sqlite.SQLiteException: Can't downgrade database from version 4 to 3 at android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.onDowngrade(SQLiteOpenHelper.java) at android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.getDatabaseLocked(SQLiteOpenHelper.java) at android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.get…
-
@gkalen ευχαριστώ πολύ. Θα την περάσω από πάνω όπως κάθε φορά.
-
Παράθεση από blackm76: “Γειά σας παιδιά. Έχω ένα mi3. Έχω εγκαταστημενη την xtrv aroma 8.3.13. 1)Για να βάλω την 8.3.22 πρέπει να κάνω factory reset; 2)Ή μπορώ μήπως να κανω την εγκατάσταση από την εφαρμογή αναβαθμίσεις; γιατί μου βγάζει ειδοποιηση ότι υπάρχει καινούργια έκδοση της ρομ. ” @MIUI_ART Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΔΙΆ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ; ΡΩΤΆΩ ΓΙΑΤΊ ΘΈΛΩ ΝΑ ΚΆΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΆ.
-
Γειά σας παιδιά. Έχω ένα mi3. Έχω εγκαταστημενη την xtrv aroma 8.3.13. 1)Για να βάλω την 8.3.22 πρέπει να κάνω factory reset; 2)Ή μπορώ μήπως να κανω την εγκατάσταση από την εφαρμογή αναβαθμίσεις; γιατί μου βγάζει ειδοποιηση ότι υπάρχει καινούργια έκδοση της ρομ.
-
@amavroudis φίλε μου διάβασα τις οδηγίες στην αρχή απλά ρώτησα πληροφορίακα μήπως κάνω κάποιο λάθος.προς το παρόν θα βάλω την κλασική Και αν δω ότι έχω κάποιο θέμα θα βάλω την beta. Το ερώτημα είναι ένα όμως... Ποια από τις 2 είναι καλύτερη;
-
Παιδιά καλησπέρα. Μόλις έβαλα να κατεβάσω την 8.3.1. Aroma για το mi3 μου. Όταν κατέβει την περνάω όπως κάθε φορά apo twrp και μετά wipe cache ή πρέπει να κάνω factory reset και μετά να την περάσω; Γιάτι κάτι διάβασα για αλλαγή source. Αυτή τη στιγμή έχω την 8.2.1 αλλά πληροφορίακα η 8.2.1 έχει πολλά σκαλωματα. Που δεν είχε ξανά σκαλώσει ποτέ το κινητό μου. Και η μπαταρία του νομίζω τελειώνει ποιο γρήγορα. Για αυτό θέλω να βάλω την 8.3.1.
-
Κατάλαβα τι λέτε παιδιά. Ένα βήμα πριν πατήσω να πληρώσω όπως στη φωτογραφία παραπάνω. Το πρόβλημα είναι ότι το ρολόι που κοιτούσα είναι sold out και δε μπορώ να το παραγγείλω. Ούτε από gearbest ούτε από banggood. Το βρήκα σε aliexpress. Αλλά από μέθοδο αποστολής έχει μόνο free kai ems. Τι είναι το ems; Από aliexpress πληρώνουμε τελωνείο η έχει direct Line και εκεί;
-
θα δοκιμάσω παιδιά και αν δεν τα καταφέρω θα παραγγείλω με την revolut. Κάτι τελευταίο... Παράδειγμα το Priority Line του gearbest είναι 27 ευρώ και το Priority direct του banggood είναι 2 ευρώ. Αυτό το ορίζει η σελίδα ή ο εκάστοτε πωλητής; Επισεις αυτό το ποσό σε κάθε προϊόν αλλαζει η είναι στάνταρ σε όλα;
-
Ναι με PayPal πληρώνω... Αλλά η κάρτα που έχω συνδέσει στο PayPal είναι της revolut. Παλιότερα στις αρχές με τα καπιταλ κοντρόλ δεν άφηνε να συνδέσω ελληνική Master card. Και εδώ και καιρό κάνω αγορές με την revolut. Αυτό έχει αλλάξει; μπορείς να συνδέσεις ελληνική κάρτα και να κάνεις αγορές όπως παλιά;
-
Πληροφορίακα στο banggood έχει το ρολόι λίγο ποιο ακριβά αλλά το Priority direct mail είναι μόνο 2 ευρώ.δείτε την φωτογραφία. Το Priority direct mail tou banggood είναι το ίδιο με το Priority Line του gearbest; =============== Φεβ 10th 2018, 4:53pm =============== @amavroudis κατάλαβα αυτό για τα 22 ευρώ. Για τα υπόλοιπα που λες όμως να διαβάσω είναι 167 σελίδες... Χαχαχα =============== Φεβ 10th 2018, 4:55pm =============== Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει θα με διευκολύνει αλλιώς θα προσπαθήσω ν…
-
@alvin1983 1) πως ξέρεις ότι το τελωνείο θα είναι μόνο 3 ευρώ; 2)αν είναι η ζημιά μόνο τρία ευρώ να βάλω την πρώτη επιλογή που είναι δωρεάν μεταφορικά. Δεν θα έρθει με την πρώτη επιλογή; 3)το Priority Line από ότι κατάλαβα αξίζει μόνο για μεγάλα ποσά για κινητά ταμπλετ και υπολογιστες σωστά; 4)στο banggood τι να έχει εννοείς; αν έχει Priority Line και εκεί το ίδιο δεν θα είναι; 5)παιδια εγώ πληρώνω με revolut, έχει σημασία για το τελωνείο; δηλαδή επειδή φαίνεται αγγλική κάρτα μήπως δεν πληρώσω τ…
-
Παιδιά δείτε όμως λίγο την φωτογραφία που ανέβασα... Τέτοια επιλογή δεν υπάρχει. Θα την βγάλει στο τέλος; =============== Φεβ 10th 2018, 1:58pm =============== Yη μόνη επιλογή που μοιάζει με αυτές που είπατε είναι η τρίτη.. Αλλά αν είναι να δώσω 16 ευρώ το ρολόι και 27 μεταφορικά δε συμφέρει. Το παίρνεις από Ελλάδα... Εκτος αν δε καταλαβα καλά εγώ.....