Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 911.
-
Το Belgium Port Registered or Priority Line - DPD UK ήταν απάντηση για μένα; για το ρολόι; Η αποθήκη που βρίσκεται το ρολόι είναι στην Κίνα... Δεν γράφει Χονγκ Κονγκ Γενικά από το gearbest δεν έχω αγοράσει ποτέ.. Μόνο από ebay. Πάντα αυτό να διαλέγω όταν θέλω να αγοράσω κάτι; ακόμα και αν είναι κινητό ταμπλετ η υπολογιστής;
-
Γειά σας παιδιά. Θα ρωτήσω κάτι γιατι δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω. 1)Τελωνείο έχουμε μόνο σε smartphone η μπορεί και σε ένα ρολόι χειρός παράδειγμα; 2)Πληρώνουμε τελωνείο από κάποια λεφτά και επάνω η δεν έχει σημασία και ακόμα και κάτι που έχει 20 ευρώ πληρώνουμε τελωνείο; 3)παραδείγμα στο gearbest όταν πας να αγοράσεις κάτι σου λέει μέθοδος αποστολής. Έχει δωρεάν έξοδα αποστολής και άλλες τρεις επιλογές με λεφτά. Ή priority line δεν είναι αυτή που γλιτώνεις το τελωνείο; και αν ναι... Στο ποσό…
-
@MIUI_ART δηλαδή όλα καλά. Τσάμπα ανησύχησα... Μόνο κάτι τελευταίο.... Αυτό με την αυτόματη αναβάθμιση από την εφαρμογή αναβαθμίσεις θα μπει σε λειτουργία κάποια στιγμή; και αν ναι πότε; Προς το παρόν την κάνω κανονικά όπως πάντα κατεβάζοντας την ρομ χειροκίνητα. Απλά βγάζει αυτό το μήνυμα και επειδή δεν είμαι vip δεν την κάνω αυτόματα.
-
Γειά σας παιδιά. Μόλις πέρασα την τελευταία ρομ στο mi3 μου, την 8.1.18 developer. Όμως παραπάνω γράφει αυτό στην φωτογραφία. Ότι κατεργηθηκε η developer για την συσκευή μου. Το είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλα τώρα είδα την ανακοίνωση ξανά. Επισεις ενώ στην εγκατάσταση τσεκάρω το boot animation να είναι το default tis miui αυτό εξακολουθεί να είναι του φόρουμ; γιατί; έχω την εντύπωση πως τώρα τελευταία με τις ενημερώσεις κάτι δεν παει καλά στην συσκευή μου.
-
@MIUI_ART κατάλαβα. Αλλά μια απορία έχω. Την developer rom την παράγει η xiaomi ή σταμάτησε και απλά επειδή του mi4 είναι η ίδια την παίρνεται εσείς και με τα καλούδια σας την κάνετε και για mi3;
-
Κατάλαβα.. Ευχαριστώ παιδιά.
-
Παιδιά μπορεί να με ενημερώσετε; τελικά οι developer rom για mi3 θα συνεχιστούν να βγαίνουν; γιατί είχα διαβάσει εδώ στο site ότι θα σταματήσουν οι developer gia mi3.
-
@MIUI_ART δηλαδή θα συνεχίσει να βγαίνει η developer rom για mi3 κανονικά; ενημέρωσε με σε παρακαλώ. Άλλαξε γνώμη η xiaomi και θα την συνεχίσει;
-
Δεν είχε ανακοινωθεί από εδώ ότι θα σταματήσει η developer για mi3; κάνω λάθος; Αν κάνω λάθος να συνεχίσω με developer.
-
Ευχαριστώ παιδιά. Μόλις κατέβει θα κρατήσω backup και θα κάνω την αναβάθμιση σε Stable μιας και η developer έπαψε να βγαίνει για το mi3 μου. Καλή χρονιά να έχουμε.
-
Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά έχω και μια τελευταία απορία... Στην εγκατάσταση να ξαναφλασαρω τον twrp η όχι; ρωτάω γιατί είναι Stable ρομ.. Μήπως ο twrp είναι διαφορετικός της ρομ και πρέπει να τον φλασαρω;
-
Παιδιά στο mi3 μου έχω developer. Για να βάλω την Stable aroma rom πρέπει να κάνω factory reset. Θυμίστε μου όμως πως γίνεται; Από twrp έκκαθαριση και απλά σερνω την μπάρα δεξιά ή πρέπει να τσεκάρω τίποτα από της advance settings της εκκαθάρισης;
-
@gkalen φίλε μου.. Έστω ότι περνάω την Stable στο mi3 μου. 1)θα έχει όλα τα καλούδια της developer; 2)καθε 2 μήνες που θα έχει αναβάθμιση θα πρέπει να την φλασαρω όπως κάνουμε μέχρι τώρα ή θα μου την εμφανίζει στην εφαρμογή αναβαθμισης και εγώ απλά θα πατάω αναβάθμιση και θα γίνεται αυτόματα; Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδία για τις πληροφορίες τους.
-
@fog τώρα παράδειγμα έχω την 7.11.16 developer. Σε λίγο θα βγει η Stable τάδε. Και εγώ την περνάω.... Αλλά για κάποιο λόγο θέλω να ξαναγυρίσω σε 7.11.16 developer. Αυτό πως θα γίνει; πως ξέρουμε ότι με factory reset που είπες ότι θα γυρίσει σε 7.11.16 developer και όχι σε παλιότερη ρομ;
-
Εντάξει παιδιά την κατέβασα και την έκανα εγκατάσταση. Θα Ελενξω αν έχει κανένα θέμα και θα σας πω αν είναι. Αλλιώς περιμένω να βγει η επόμενη Stable. Τώρα μια ερώτηση ακόμα... Αν εγώ δε θέλω να περάσω άλλη Ρομ και αφήσω αυτήν υπάρχει περίπτωση να κολλάει το κινητό μετά από καιρό;
-
Gkalen ευχαριστώ πολύ.. Θα εγκαταστήσω αυτήν την τελευταία decveloper και μετά θα περιμένω μέχρι να βγει η Stable. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να την κατεβάσω. Κάθε φορά λέει ότι ή λήψη απέτυχε. Γιατί;
-
Παράθεση: “Κατ'αρχήν αν δεν έχουμε Source για Developer ROM δεν θα μπορούμε να δώσουμε ROM. Αλλά σε ότι αφορά την Stable σύντομα θα έχει και αυτή ARΩMA ROM, που σημαίνει πως εύκολα αν θέλει κάποιος θα μπορεί να την κάνει σαν την Developer αφού και Root θα μπορεί να επιλέξει μέσα από την ARΩMA να έχει, και όλα τα MODs που βάζουμε στις Developer ROM. Άρα ουσιαστικά η ARΩMA θα καλύπτει όλες τις ανάγκες και στις Stable ROM, μόνο που πλέον δεν θα έχετε εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις αλλά μόνο 1-2 φορές το…
-
Παράθεση: “ H Xiaomi από την επόμενη εβδομάδα σταματάει τις Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές... Mi 2, Mi 3, Mi Note, Mi Note Pro, Mi Pad, Redmi 1, Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2A, Redmi Note 1 Θα συνεχίσει να δίνει μόνο Stable Versions σε αυτές ενώ σε μερικές μπορεί να μην υπάρχουν ούτε Stable GLOBAL ROM.. ” Τι θα γίνει μετά; θα συνεχίσει να υποστηρίζετε η συσκευή συγκεκριμένα το mi3 γιατί αυτό έχω; Μόνο stable; Θα το αναβαθμίζουμε από εδώ όπως πάντα αλλά θα αξίζει κάποιος από developer όπως…
-
Παιδιά τελικά κατάφερα να κατεβάσω την ρομ από το Mozilla όπως είπε ο φίλος παραπάνω. Εντάξει έγινε η αναβάθμιση. Ούτε από την εφαρμογή του φόρουμ είχα μπορέσει να την κατεβάσω. Μόνο με τον Mozilla. Επίσης δοκίμασα και άλλους browser αλλά πάλι δεν γινόταν. Μόνο με το Mozilla. Και τα ξήλωσα όλα και κράτησα βασικό browser τον Mozilla στο κινητό μου. Υπάρχει περίπτωση να γίνει λίγο ποιο γρήγορος; μου φαίνεται λίγο αργός.