Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 911.
-
Καλημέρα Θα ξαναδοκιμασω να κατεβάσω την ρομ και θα σας πω τα νέα μου. Ευχαριστώ.
-
Παιδιά δεν μπορώ να κατεβάσω την ρομ...... Κάνω κάτι λάθος εγώ. Πάντα κατέβαιναν.
-
Παιδιά προσπαθώ από το πρωί να κατεβάσω την aroma rom για το mi3 μου αλλά συνέχεια λέει αποτυχία λήψης. Δοκίμασα και από pc αλλά πάλι τα ίδια. Πως μπορώ να την κατεβάσω;
-
@MIUI_ART κατάλαβα.. Προς το παρόν δεν θα τρέχω το antivirus. Απλά το ίδιο κάνει και στο Facebook. Την ξήλωσα και την ξανάεβαλα την εφαρμογή και πάλι τα ίδια. Απλά επειδή το έψαξα λίγο... Το κάνει μόνο αν πάω να ανοίξω το προφίλ ενός συγκεκριμένου φίλου μου. Δεν ξέρω γιατί.. Κατά τα άλλα η εφαρμογή λειτουργει κανονικά. Κάτι σημαντικό όμως... Είχα κάνει format factory πριν περάσω την προηγούμενη τον με miui 9. τώρα δεν ξαναέκανα. Έπρεπε να ξανακάνω;
-
Παιδιά στην εφαρμογή ασφαλείας όταν τρέχω το antivirus βγάζει ένα μήνυμα που λέει δυστυχώς η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί. Γιατί; υπάρχει λύση; έχω mi3. Είναι σημαντικό για αυτό ξαναρωταω.
-
Παιδιά το πρόβλημα με το μήνυμα που έκλεισε το antivirus διορθώνετε στο mi3;
-
Πήγαινε στις ρυθμίσεις και εικόνες εργοποιησε το mod αν είναι απενεργοποιημενο. Εμένα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το θέμα του antivirus παράδειγμα που λεει ότι δεν λειτουργεί και κλείνει;
-
Παιδιά εγώ πληροφοριακά είχα κάνει Factory reset πριν την περάσω και έχω αυτά τα θέματα. Τώρα όσον αφορά το mi calculator εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Με τους 160 χαρακτήρες παρατήρησα ότι λειτουργεί κανονικά απλά για να φανεί ο αριθμός των υπολοίπων γραμμάτων πρέπει να πατήσεις 2 φορές εντερ για να κατέβει 2 γραμμές κάτω. Μικρό το κακό. Το magisk manager 5.4.0 αν και δεν ξέρω τι ήταν τον ενημέρωσα. Δεν φαίνεται να αλλαξε κάτι στην εφαρμογή magisk μιας και παρεμηνε η ίδια version 14.προφανος θα ή…
-
Παιδιά καλησπέρα.μολις πέρασα την 7.10.12 aroma στο mi3 μου. Όλα πήγαν καλά χωρίς σφάλματα και προβλήματα στην εγκατάσταση.ομως πρακτικά εγώ ανακάλυψα ένα πρόβλημα. 1)Όταν τρέχω το Antivirus από την εφαρμογή ασφαλείας μου βγάζει ότι η εφαρμογή δεν αποκρίνεται και κλείνει.οι άλλες λειτουργίες τής εφαρμογής ασφαλείας λειτουργούν κανονικά. 2)στο magisk ενώ έχω εγκατεστημένη την έκδοση 14 με ρωτάει αν θέλω να εγκαταστήσω τον magisk manager 5.4.0.τι είναι αυτό; 3)στο facebook όταν πατάω σέ ένα όνομα …
-
Εγώ μιλάω για τα αντικειμενικά κριτήρια όπως είπες δίπλα δίπλα, αλλά έχεις δίκιο @fog γιατί το καλύτερο είναι σχετικό από την άλλη. Πάντως έχει βίντεο στο ίντερνετ που δείχνουν να ξεκλειδώνει το mi note 3 σκαναρωντας το πρόσωπο του ανθρώπου στο βίντεο. Δες τε... youtu.be/Pn0lnvpBa0A Και μάλιστα ποιο γρήγορα από το s8. Βγάζει ένα ανθρωπάκι κάτω όταν σκαναρει. Επισεισ και σε αυτό... youtu.be/NGTqubJsvIs. Άρα λογικά πρέπει να γίνετε. Γίνετε όμως και στο mi mix 2 ή στο mi6 αυτό; Επισεις ο snapdragon…
-
Δεν ήξερα που να γράψω για αυτό γράφω έδω.... Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα για τις καινούριες συσκευές της xiaomi. MI mix 2,mi note 3 Kai mi6. 1)Κατάρχας ποιο είναι καλύτερο; θεωρητικά το mi mix 2 έτσι δεν είναι; βλέποντας και διάφορα βίντεο βλέπω ότι έχει και καλύτερη κάμερα αλλά πως γίνεται αυτό αφού τα άλλα δύο έχουν διπλές κάμερες και ποιος ο λόγος να έχουν 2 κάμερες πίσω; που βοηθάει; 2)το mi note 3 δεν θα έπρεπε να ήταν ποιο καλό από το mi note 2 και από το mi6; βλέποντας τα χαρακτηριστι…
-
Split screen se mi3
ΜήνυμαΚατάλαβα @fog . Ευχαριστώ.
-
Split screen se mi3
Μήνυμα@fog μπορεί να έχω miui 9 αλλά αφού δεν έχω Android 7 δεν έχω και split screen αυτό λογικό το κατάλαβα. Αυτό με τα motions δεν υπάρχουν καθόλου στην συσκευή μου στο στυλ του emui της hwawei ή του oukitel του πατέρα μου όπως είπα παραπάνω, ή υπάρχουν σε ποιο καινούριες συσκευές της xiaomi;
-
Split screen se mi3
ΜήνυμαΓια σας παιδιά. Έχω ένα mi3.στο ίντερνετ διαβάζω ότι το split screen... Δηλαδή 2 εφαρμογές ανοιχτές στην ίδια οθόνη θα υποστηρίζετε στη δική μου συσκευή. Έχω την 7.9.21 αλλά δεν έχω βρει ακόμα αυτήν την επιλογή. Υπάρχει και αν ναι που; μήπως δεν υποστηρίζεται στο mi3 μου η δεν υπάρχει καθόλου στο miui; Και για να μην ανοίγω και άλλο θέμα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα.... Το miui έχει motions; δεν ξέρω αν το λέω καλά... Δηλαδή να κάνω έναν κύκλο στην οθόνη παράδειγμα και να ανοίγει η κάμερα ή να…
-
@MIUI_ART χίλια συγγνώμη φίλε μου γιατί σού ανέφερα τα πρόβλημα από τον twrp 2.8.7.0 πού είχατε βάλει στην πρώτη σελίδα χωρίς να δώ ότι τον ανανεώσατε. Τώρα είναι ο 3.1.0.1 πορτοκαλί φόντο, ελληνικά, σωστή ώρα, κάι επιτέλους φλασαρει την άρωμα χωρίς πρόβλημα. Απλά να ξέρεις ότι τσεκαρα το swiftkey και δεν εγκαταστηθηκε αλλά μικρό το κακό θα το προσθέσω μόνος μου. Η κάμερα τήςgoogle περάστηκε αν κάι δεν βλέπω διάφορα στις ρυθμίσεις κάι το magics λειτουργεί σωστά. Μόνο μία απορία... Όπως είπες δεν…
-
@MIUI_ART 1)Κατεβάζω τον twrp από την πρώτη σελίδα και το flasharo. 2) κατεβάζω την aroma rom κάι την flasharo. Καλά μέχρι εδώ; Θα έχουμε πάντα αυτόν τον twrp ή κάποια στιγμή θα ξαναπεράσουμε τον τελευταίο πού είχαμε twrp 3.1.0.0. πού ήταν κάι στα ελληνικά; γιατί αυτός στην πρώτη σελίδα είναι στα αγγλικά.επισεις όταν ανοίγει ο εγκαταστατης της aroma φαίνεται κάι τα πίσω γράμματα.. γενικά τα γραφικά δεν είναι καλά.ελπιζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.
-
Παιδιά ξεκίνησα το κατέβασμα για το mi3 μου. Πείτε μου παρακαλώ.. πάλι με twrp 2.8.7.0 πού έχει στην αρχή την περνάω την ρομ; Θα ληθουν τα προβλήματα μου μόλις την περάσω; Επίσης στις επιλογές να τσεκαρο να φλασαριστη ο twrp;(ώστε να περαστεί ο τελευταίος εννοώ)
-
Παιδιά στο mi3 μου όπως σάς είπα νωρίτερα με τον twrp 2.8.7.0 τελικά περαστικε η 7.9.14 aroma αλλά όπως σάς είχα πει δεν περάστηκαν όλες οι επιλογές πού έκανα όπως το swiftkey. Τώρα παρατήρησα κάτι ποίο σοβαρό... Το magisk δεν εγκαταστηθηκε κάι δεν έχω root στην συσκευή μου.την ξαναφλασαρα και παλι τα ιδια.τι γίνετε τελικά με αυτήν την έκδοση; πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό;με την καινούργια έκδοση θα διορθωθεί; κάι πότε θα βγεί; επίσης έχω μείνει με τον twrp 2.8.7.0. Αυτό θα αλλαχθεί;
-
@MIUI_ART μετά κόπων κάι βασάνων κατάφερα να βάλω στο mi3 μου την aroma 7.9.14. Στην αρχή έβαλα την recovery πού μου είπες στην σελίδα 11 αλλά όταν πήγαινα να φλασαρω την ρομ μου έλεγε ότι δεν γίνεται γιατί η ρομ είναι carco κάι η συσκευή έλεγε ότι είναι virgo. Μετά έβαλα την recovery πού έχει στην αρχή τού άρθρου στην πρώτη σελίδα με τις οδηγίες.ειναι μία παλιά 2.8.7.0 . Δοκίμασα να περάσω την ρομ αλλά πάλι δεν με άφηνε.ελεγε αδυναμία προσάρτησης /system. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε αυτό κ…