Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 911.
-
Παιδιά καμία βοήθεια για αυτό πού σάς είπα; γιατί το έπαθε η συσκευή μου; τώρα έχω φλασαρει την ρομ αλλά 2 πράγματα πού ήθελα δεν τα πέρασε κάι έχω μείνει με twrp 2.8.7.0. Να ξαναπεράσω τον ποίο καινούριο η μα περιμένω την καινούργια έκδοση τής ρομ;
-
Λοιπόν παιδιά μετά κόπων κάι βασάνων κατάφερα να βάλω στο mi3 μου την aroma 7.9.14. Στην αρχή έβαλα την recovery πού μου είπε ο miui art στην σελίδα 11 αλλά όταν πήγαινα να φλασαρω την ρομ μου έλεγε ότι δεν γίνεται γιατί η ρομ είναι carco κάι η συσκευή έλεγε ότι είναι virgo. Μετά έβαλα την recovery πού έχει στην αρχή τού άρθρου στην πρώτη σελίδα με τις οδηγίες.ειναι μία παλιά 2.8.7.0 . Δοκίμασα να περάσω την ρομ αλλά πάλι δεν με άφηνε.ελεγε αδυναμία προσάρτησης /system. Δεν ξέρω για ποιον λόγο τ…
-
@MIUI_ART μόλις μπορέσεις απάντησε σέ παρακαλώ γιατί μπερδεύτηκα κάι πες μου κάι κάτι τελευταίο... Μπορώ να περιμένω την επόμενη ρομ χωρίς να περάσω αυτήν με άλλη recovery;
-
@miui_art κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.τωρα κατεβάζω τον twrp πού είπες κάι περνάω την 7.9.14. Στην επόμενη έκδοση τής ρομ λες ότι θα υπάρχει μέσα το recovery.... Για να περαστεί όμως δεν θα πρέπει να επιλέξω να γλασαριστη από την άρωμα; αφού τώρα θα εγκατασταθεί άλλη recovery..αυτή πού μου είπες δηλαδή...
-
@miui art αν κάνω αυτό πού λες κάι κατεβάσω τον συγκεκριμένο twrp και όντως δουλέψει.... μετά στην εγκατάσταση τής aroma να ξαναφλασαρω τον twrp η όχι; γιατί από ότι θυμάμαι έχει επιλογή.και αν όχι μέχρι πότε όχι; ελπίζω να κατάλαβες τι ρωτάω φίλε μου.
-
@Giannisagal έχω είδη τον twrp 3.1.0.0. Έχει βγεί ποίο καινούριος;
-
Παιδιά έχω πρόβλημα. Έχω κατεβάσει την aroma 7.9.14. για το mi3 μου και μόλις πάω στο twrp να την flasharo δεν flasarete και κάνει επανεκκίνηση το κινητό μου μόνο τού.γιατι;
-
@miuiart και κάτι ακόμα... Τι είναι το tapatalk;
-
Παιδιά μόλις πάτησα και κατεβαίνει η 7.9.14.απλα έχω μερικές απορίες πριν την εγκατάσταση... 1)αν αλλάξω την κάμερα τής miui και βάλω τής google που υπάρχει στις επιλογές τήςaroma θα έχω περισσότερες ρυθμίσεις ή καλύτερες φωτογραφίες ή απλά αλλάζει το γραφικό περιβάλλον μόνο; 2)τι είναι το dpi και πόσο πρέπει να βάλω; εγώ αφήνω το stock.μηπως κάποια άλλη επιλογή θα ήταν καλύτερη για το mi3 μου;
-
Παιδιά οι ρομ πλέον θα βγαίνουν κάθε Παρασκευή; ή έχει αλλάξει κάτι;
-
@spiderman3 και μιας που το έμαθα ας το ξανακάνω... Το αφήνω έτσι τότε και βλέπουμε. Τώρα μερικές απορίες.. Για να εγκαταστήσω την ρομ έκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και έκανα εγκατασταση της 7.9.7 αρομα στο mi3 mou όπως λέει στις οδηγίες. 1)στην επιλογη καμερας αν βαλω τις google θα εχει διαφορα στις δυνατοτητες η απλα θα αλλαζει το γραφικο περιβαλον;;; 2)στο dpi τι βαζω;;;το αφηνω stock;sto gsm arena sta specs του μι3 λεει ... * Resolution * 1080 x 1920 pixels (~441 ppi pixel density)…
-
@spiderman3 δεν το ήξερα.. από τώρα και στο εξής θα βάζω@. Τώρα πείτε μου παρακαλώ... αυτό πού έκανα και ανσβαθμισα το magisk είναι λάθος; πρέπει ναι το κάνω με τον τρόπο που είπατε νωρίτερα;ή είναι εντάξει;
-
banditgr εγώ κατέβασα μέσα από την εφαρμογή το apk τής καινούριας έκδοσης το εγκατεστησα και όλα τώρα φαίνονται σωστά.πρεπει να κάνω τη διαδικασία που είπες; αυτό που έκανα δεν είναι σωστό; =============== Σεπ 13th 2017, 11:29pm =============== spiderman3 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν έκανα παράπονο μια πληροφοριακή ερώτηση έκανα για να ενημερωθώ.
-
Όι υπόλοιποι ΜΗ vip χρήστες θα έχουμε ποτέ ota updater και αν ναι πότε να το περιμένουμε περίπου;
-
Κατάφερα και εγκατεστησα την 7.9.7. aroma. Μόλις άνοιξα το magisk μου έβγαλε ότι έχει μια καινούργια έκδοση και κατέβασα το apk και το εγκατεστησα.μηπως δεν έκανα καλά;μου έλεγε συνέχεια καινούργια έκδοση... Επίσης δείτε παρακαλώ τίς ερωτήσεις μου παραπάνω για να σιγουρευτώ αν έκανα σωστά την διαδικασία.ευχαριστω.
-
εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τωρα κανω εγκατασταση της 7.9.7 αρομα στο mi3 mou. 1)στην επιλογη καμερας αν βαλω τις google θα εχει διαφορα στις δυνατοτητες η απλα θα αλλαζει το γραφικο περιβαλον;;; 2)στο dpi τι βαζω;;;το αφηνω stock;sto gsm arena sta specs του μι3 λεει ... * Resolution * 1080 x 1920 pixels (~441 ppi pixel density) 3)και εκει που λεει να κανει flash to twrp η οχι τι ειναι;;;για να εγκατασταθει ο καινουριος twrp; απαντηστε οσο ποιο γρηγορα γινετε γιατι εχω το κινητο …
-
Fog Πάω twrp εκκαθάριση και απλά Σέρνω την μπάρα δεξιά; θα διαγραφούν όλα να φανταστώ;
-
Τι διαφορά έχει η xtrv από την aroma και ποια η καλύτερη; Factory reset apo twrp ;
-
Γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο για τα ερωτήματα μου;