Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 911.
-
Παράθεση από osalonikios: “Όπως σου είπα και πριν κανα μήνα το powerbank δεν ειναι φορτιστης. Είναι για εκτακτη ανάγκη. Ή μπαταρία του κινητού σου είναι μεγάλης χωρητικότητας. ” σε αυτο συμφωνω απολυτα. Παράθεση από osalonikios: “Όταν αρχίσει να ισορροπει η αποθήκευση ενέργειας μεταξυ των 2 μπαταριών πέφτει η ταχύτητα φόρτισης. Όταν ξεπεράσει η αποθήκευση ενέργειας του τηλεφώνου αυτη του powerbank τότε φορτίζεις το powerbank από το τηλέφωνο. ” σε αυτο τωρα τελικα θα διαφωνισω.μετα απο αρκετες με…
-
Για να φορτισεις το κινητό σου με powerbank πόση ώρα κάνετε παιδιά; Το βάζω από 20% μπαταρία και φτάνει μέχρι 91 % σε 5-6 ώρες. Εκατό δεν το κατάφερα να φτάσει ποτέ. Σκέφτηκα μήπως φταίει η θύρα 2.1a η ή 1a. Αλλα δεν νομίζω γιατί οποία και να βάλω το mi3 μου 200 mah χρειάζεται. Μήπως φταίει που το φορτιζω κλειστό γιατί και με τροφοδοτικό που έχω δοκιμάσει έχω την εντύπωση ότι ανοιχτό φορτίζει ποιο γρήγορα από ότι κλειστό.
-
Εφαρμογές xiaomi
Μήνυμα1)τι διαφορά έχουν; βασικά αυτό από τις ρυθμίσεις γιατί η εφαρμογή κατάλαβα τι κάνει. 2)να σου πω την αλήθεια ακόμα δεν κατάλαβα πως δουλεύει γιατί μου βγάζει να σκαναρω barcode. Ποιον εννοεί δεν ξέρω. Θα την σβήσω όμως. Αν χρειαστεί να την ξαναβάλω στο μέλλον θα υπάρχει;
-
Εφαρμογές xiaomi
Μήνυμα1)φίλε μου κατάλαβα τι κάνει. Στην φωτογραφία φαίνεται να υπάρχει και από τις ρυθμίσεις τέτοια δυνατότητα. Είναι το ίδιο η όχι; αν είναι να την σβήσω την εφαρμογή. 5)τι πρόβλημα μπορεί να έχω τι θες να πεις φίλε μου;
-
Εφαρμογές xiaomi
Μήνυμα1)φιλε μου έβαλα μια φωτογραφία, δες και πες μου αν είναι το ίδιο. Υπάρχει στις ρυθμίσεις κλήσεων. Που χρησιμευοι όμως ο κωδικός περιοχής ώστε να υπάρχει; και αν εγώ μετά θέλω να τον αφαιρέσω; η αν έχω ένα νούμερο Γερμανίας αυτό θα προσθέσει μόνο του τον κωδικό Ελλάδας; 2)το cm transfer ούτε εγώ το χρησιμοποιώ και μπαίνει πολύ εύκολα από το playstore. 3)ουτε εγώ το χρησιμοποιώ. 4)τελικα το roidmi τι ακριβώς κάνει; μου δίνετε ένα παράδειγμα για να καταλάβω σας παρακαλώ; 5)επίσης το authenticator …
-
Εφαρμογές xiaomi
ΜήνυμαΠαιδιά γνωρίζει κανείς τίποτα;
-
Εφαρμογές xiaomi
ΜήνυμαΛοιπόν... 1)Number fix : αφού το ίδιο γίνεται και από τις ρυθμίσεις κλήσεων.εχει ρύθμιση. Αυτό το πρόγραμμα για ποιο λόγο το χρειάζομαστε; είναι προεγκατεστημενο σε κάθε developer rom η αφαιρέθηκε με τις υπόλοιπες εφαρμογές που αφαιρεθηκαν; 2)cm transfer μεταφορά αρχείων με τι; με καλώδιο, bluetooth, WiFi....; είναι προεγκατεστημενο σε κάθε developer rom η αφαιρέθηκε με τις υπόλοιπες εφαρμογές που αφαιρεθηκαν; 3)mi home αυτό το κατάλαβα ελέγχεις τις υπόλοιπες συσκευές τις xiaomi που έχουμε στην …
-
Εφαρμογές xiaomi
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά. Θέλω σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι ακριβώς κάνουν οι εφαρμογές στην φωτογραφία. Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν τις χρειάζομαι η αν χρησιμευουν κάπου. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας.
-
Ελπίζω να μην είναι κάποιο πρόβλημα. Αν κάποιος ακόμα έχει τα ίδια συμπτώματα ας μας το πει παρακαλώ.
-
Γειά σας παιδιά. Ξαναπερασα την ρομ για το mi3 και η εφαρμογή καιρός επανήλθε κανονικά. Παρατηρώ όμως κάτι τόσο καιρό λίγο ανησυχητικό για μένα και θέλω να μου πείτε αν όντως είναι..... Κάθε φορά όταν περνάω την καινούργια Ρομ από twrp ανεβαίνει πολύ η θερμόκρασια της συσκευής. Παράδειγμα σήμερα έβαλα να κάνει αναβάθμιση και με πήρε ο ύπνος. Μόλις ξύπνησα στον twrp έλεγε θερμοκρασία μπαταρίας 40+ βαθμούς . και γενικά όταν είμαι στον twrp για ώρα. Γιατί το κάνει αυτό; είναι φυσιολογικό; υπάρχει κ…
-
Γειά σας παιδιά. Στο mi3 μου έκανα την αναβάθμιση και έχω τις εξής ενστασης... 1)αυτο που γράφει ποιο πάνω ότι σε όλες τις rom Καταργήθηκε η ενσωμάτωση των Mikey / Mifit / Roidmi / MiWiFi / XiaoYi σε εμένα δεν ισχύει γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν. 2)αντίθετα όμως εξαφανίστηκε η εφαρμογή του καιρού. Γιατί; έκανα κάτι λάθος ή την αφαιρεσατε εσείς και γιατί;
-
Αγορά redmi 2 από eshop
ΜήνυμαΠαιδιά κάτι ακόμα που ξέχασα να ρωτήσω... Αν το πάρω και βάλω έξτρα κάρτα μνήμης εκτός από τα αρχεία θα μπορώ να μεταφέρω και τις εφαρμογές εκεί όπως κάνω σε άλλες συσκευές έτσι δεν είναι;
-
Αγορά redmi 2 από eshop
ΜήνυμαΠαιδιά είστε τρομεροι. Αύριο με βλέπω να το παραγγελνω. Και μετά θα ξαναμιλησουμε για το πως θα την βάλω. Ευχαριστώ.
-
Αγορά redmi 2 από eshop
ΜήνυμαΕ ναι ελληνική μόνο από εδώ μέσα αφού κάνετε καταπληκτική δουλειά. Από αλλού ποιον να εκπιστευτο....;
-
Αγορά redmi 2 από eshop
ΜήνυμαGeoanto555 θα το ρωτήσω αλλά δεν είναι λίγο άκυρο με την έννοια ότι αν το παρεγγελνα από Κίνα το ίδιο δεν θα συνεβεναι με την εγγύηση; Τελικά δεν μου είπατε υπάρχει ρομ για το συγκεκριμένο;
-
Αγορά redmi 2 από eshop
ΜήνυμαΑυτό που σας έδειξα είναι με τα 2gb. Είδα και εγώ ότι έχει 2 διαφορετικές ρομ για 2 διαφορετικά redmi αλλά αυτό που έδειξα θα περνει μια από τις 2 στα σίγουρα η θα εκτεθω στον ξαδερφο μου; είδε το δικό μου κινητό και του άρεσαν τα xiaomi. Και επειδή είναι άμεσα διαθέσιμο από Ελλάδα και δεν θα περιμενη να το παραλάβει πολύ, τώρα θέλει οπωσδήποτε να το πάρει απλά δεν έχει ελληνικά. Και για αυτό σκέφτηκα να σας ρωτήσω. Αν πάθει κάτι με Hard reset δεν γίνετε όπως το πήρα με την εργοστασιακή ρομ;
-
Αγορά redmi 2 από eshop
ΜήνυμαΓειά σας. Μόλις είδα ότι έχει να αγοράσω xiaomi και στο eshop.gr. Συγκεκριμένα θέλω να πάρω ένα για τον ξαδερφο μου. Είδα αυτό.... Κινητο Xiaomi Redmi 2 16gb Grey ENG - Κινητο τηλεφωνο (TEL.090274) Για τον ξαδερφο μου είναι υπεραρκετο. Ήθελα να ρωτήσω... Αυτό είναι με αγγλικό μενού. Υπάρχει από εσάς ελληνική μετεφρασμενη ρομ; Με security system, root κτλ όπως έχει το mi3 μου; Με αναβάθμισης κανονικά οπως το δικό μου; Και γενικά είναι καλή η συσκευή η βγάζει προβλήματα;