Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 911.

• γεια σας παιδια. ενας φιλος εχε το meizu m2 note me android 5.1 kai flume os 4.5.4.2l εχει ομως ενα σοβαρο προβλημα. τον παιρνουν τηλεφωνο και δεν χτυπαει.δεν ακουγετε ο ηχος κλησεις.συγνωμη που δεν ανοιξα αλλο θεμα αλλα μιας και το βρηκα νομιζω ειναι καλυτερα να ρωτησω εδω. πως μπορει να διορθωθει το προβλημα;;; το τηλεφωνο το πηρε απο το skroutz. κατα τα αλλα δεν εχει κανενα προβλημα. απαντηστε μου σας παρακαλω ειναι επειγον και σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας.

• η μπαταρια αλλαζει αλλα εχει διαδικασια.δεν ανοιγεις απλα το καπακι και την αλλαζεις οπως σε αλλα κινητα. και για μια μπαταρια εννοειτε πως θα το ανοιξεις δεν θα πεταξεις το κινητο αρκει να πιανουν λιγο τα χερια σου για να μην κανεις καμια ζημια. αυτο ρωταω απο που ειναι καλυτερα να την αγορασω για να μην παρω καμια μουφα...

• Εντάξει powerbank μπορώ να πάρω ότι θέλω και όχι συγκεκριμένα της xiaomi. Μπαταρία από που μπορώ να πάρω για το xiaomi μου; κατά προτίμηση αυθεντική γιατί αν πάρω καμία μαϊμού θα χρειαστεί να την αλλάζω ποιο συχνά και το mi3 όπως ξέρετε δεν έχει αποσπομενη μπαταρία και πρέπει να το ανοίξω για να το αλλάξω. Από το ebay είδα ότι έχει αλλά ρωτάω αν ξέρει κανείς για ποιο σίγουρα και εγγυημένα για να μην την πατήσω.

• γεια σας παιδια. τον φρονιμων τα παιδια λεει πριν πεινασουν μαγειρευουν και εγω για αυτο αν και δεν εχω προβλημα με την μπαταρια μου ακομα και δεν θελω να τρεχω τελευταια στιγμη αποφασισα να αγορασω μια μπαταρια και ενα powerbank. απο που να τα παρω;;;ενταξει μπαταρια θα παρω αυθεντκη.εχει και στο ebay αλλα powerbank πρεπει να εινα αναγκαστικα της xiaomi η μπορει να ειναι και ενα universel του εμποριου;;;και αυτο το λεω γιατι στο εμποριο εχει και powerbank με πανω απο 10000 μιλιαμπερ. και γενικα…

• vrs5 οχι φιλε μου. το μενου που μου βγαζει ειναι το μενου απο το miui που λεει ασφαλεια πληρωμων και μου το βγαζει μολις παω να μπω στο paypal απο την αφαρμογη του mi3 μου.ενταξει εγω την παρακαμπτω αλλα τι ειναι αυτη;;;;τι κανει;;;;

• χαχαχαχ παιδια με κανατε και γελασα τωρα.... παντως καταλαβα τι θελετε να πειτε......

• Παιδιά έβαλα και εγώ την 6.8.11 στο mi3 μου.προς το παρόν δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα. Αν βρω κάτι θα σας ενημερώσω. 1)Το κέντρο ασφαλείας έτσι όπως άλλαξε είναι πολύ ωραίο. Εσείς το αλλάξατε παιδιά; 2)Παραπάνω στα καινούρια πράγματα της κάθε συσκευής στο mi3 λέτε 100% source από κινεζικη developer rom. Είναι καλό αυτό;

• Γειά σας παιδιά. Μετά την αναβάθμιση της ρομ σε 6.8.11 ξανασκαναρα και τα 4 κενά ασφάλεια που λέει εξακολουθούν να υπάρχουν. Από κάτω λέει και προτείνει να αγοράσουμε antivirus. Μήπως τελικά όλο αυτό είναι λίγο μουφα; μήπως όλα γίνονται για να αγοράσουμε τα antivirus; Άλλωστε αν ένας χακερ θέλει να κάνει ζημιά θα την κάνει έχει δεν έχει κενό ασφάλεια το κινητό. Είναι σαν τις πόρτες ασφαλείας στα σπίτια. Το θέμα είναι να μην θέλει να μπει ο κλέφτης. Αν θελήσει θα βρει τρόπο και θα την ανοίξει την…

• Ευχαριστώ. Εν ολίγοις περιμένω αναβάθμιση μήπως διορθωθεί το πρόβλημα.

• Ευχαριστώ πολύ. Δεν το ήξερα. Περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

• Γειά σας παιδιά. Μόλις διάβασα αυτό... Σχεδόν 1 δισεκατομμύριο συσκευές Android επηρεάζονται από το “QuadRooter” Ισχύει η όχι. Αν ισχύει είναι ανησυχητικό γιατί εγώ έκανα scan με την εφαρμογή που λέει και μου τα βρήκε και τα 4 κενά ασφαλείας. Γνωρίζετε τίποτα για το θέμα;

• Miui art φίλε μου που βρίσκεται αυτό το zip? Συγνώμη miui art μετά είδα ότι μου το εστειλες.

• Γειά σας παιδιά. Μόλις έβαλα και εγώ την ρομ στο mi3 μου και όλα φαίνονται καλά. Προς το παρόν. Η εφαρμογή που βάλατε για το φόρουμ πολύ καλή και θα ήθελα να διατηρηθεί. Ο πλοηγος στα αγγλικά αλλά δεν πειράζει. Θα την παρακολουθήσω λίγες μέρες και αν δω κάτι στραβω θα σας πω. Ευχαριστώ και πάλι.

• 1)Για την εφαρμογή απόκρυψης εφαρμογών γνωρίζει κανείς τίποτα; 2)την εφαρμογή vir mix πως την κατεβάζω και εγώ στο mi3 μου; πάτησα στο λινκ που στείλατε αλλά δεν έχει download. 3)εκτός από θέματα και wallpaper μπορώ να αλλάξω φόντα από τα άσπρα μενού και από τα κουμπιά όπως παράδειγμα το oxygen OS του oneplus? (ξέρω το τελευταίο που ρώτησα είναι αμαρτήμα και ιεροσυλία γιατί το miui δεν συγκρίνεται με τίποτα αλλά ήθελα να ξέρω αν έχει και αυτήν την δυνατότητα) Ελπίζω να με συγχωρεσετε... Χαχαχα

• Παιδιά στο mi3 μου φαίνονται όλα καλά προς το παρόν. Εντάξει το ότι ο browser είναι στα αγγλικά δεν το θεωρώ και τρομερό πρόβλημα. Μόνο πείτε μου κάτι. Το miui έχει τρομερές καινοτομίες. Στις πρώτες ρομ του miui 8 είχε και μια ακόμα που δεν την βρίσκω εδώ και λίγο καιρό. Στις ρυθμίσεις εκτός από κλείδωμα εφαρμογών είχε και απόκρυψη εφαρμογων που τώρα δεν υπάρχει. Μήπως υπάρχει πουθενά και δεν την βλέπω εγώ;

• αρα την σβηνει μονο του οποτε να μην ψαξω να την βρω και να μην ανησυχω για τον χωρο. παντως thracia εν μερη εχεις δικιο.ας υπαρχει ενα αρχειο zip(ρομ) μεσα.....προληπτικα μηπως μακρια απο εδω παθουμε τιποτα.......αλλα ειπαμε...μακρια απο εμας.......χαχαχ

• γεια σας παιδια. στο mi3 μου εχω κατεβασει το zip και εκανα την αναβαθμιση απο την εφαρμογη αναβαθμισης αλλα και απο το recovery mode να την εκανα το ιδιο ειναι αφου και η εφαρμογη αναβαθμισης εκει με στελνει. το θεμα ειναι αλλο ομως..... μετα την αναβαθμιση εξαφανιστηκε το αρχειο zip απο τον διαχειριστει αρχειων και δεν μπορω να το.σβησω. ειναι φυσικολογικο;;;;πως μπορω να το βρω και να το σβησω ωστε να μην πιανει χωρο;;;

• οταν ανοιγω το πλοηγω για να σερφαρω στο ιντερνετ...... μολις αρχισω να το κανω μου κλεινει η εφαρμογη.γιατι;;;;αυτο γινοταν και σε προηγουμενη ρομ.