Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 911.

• Παράθεση από NasDriver: “Προσωπικά δεν το έχω συναντήσει ” φιλε μου ναι παλια δεν το εβγαζε. μεχρι και πριν λιγες ωρες το εβγαζε. τωρα οταν ανοιγει το paypal δειχνει να το φορτωνει επανω αλλα δεν ανοιγει το παραθυρο - μενου. τι μπορει να ειναι αυτο και γιατι μου το βγαζει αν ξερει κανεις θα με βοηθουσε πολυ. εντομεταξυ δεν μπορω να τραβηξω και στιγμιοτυπο για να σας το δειξω.η εφαρμογηξ δεν εχει τετοια δικαιωματα λεει. παω στα δικαιωματα και δεν μπορω να το ρυθμισω κιολας.δεν μου την βγαζει την …

• Έβαλα και εγώ στο mi3 μου την καινούργια ρομ. Το μόνο που είδα προς το παρόν είναι ότι όταν πήγα να συνδεθώ στην εφαρμογή του PayPal μου έβγαλε ένα μήνυμα και με πέταξε σε ένα μενού που έλεγε περιβάλλον πληρωμών. Εκεί έλεγε πως πρεπε να αντικαταστησω κάποιες εφαρμογές γιατί δεν ήταν αυθεντικές. Φυσικά και δεν έκανα τίποτα. Βγήκα και μόλις ξαναμπηκα δεν μου το ξαναεβγαλε. Τι είναι αυτό και που υπάρχει αυτή η εφαρμογή ώστε να το βρω; στις ρυθμίσεις είναι; που;

• Έβαλα και εγώ την ρομ. Το μόνο που είδα προς το παρόν είναι ότι όταν πήγα να συνδεθώ στην εφαρμογή του PayPal μου έβγαλε ένα μήνυμα και με πέταξε σε ένα μενού που έλεγε περιβάλλον πληρωμών. Εκεί έλεγε πως πρεπε να αντικαταστησω κάποιες εφαρμογές γιατί δεν ήταν αυθεντικές. Φυσικά και δεν έκανα τίποτα. Βγήκα και μόλις ξαναμπηκα δεν μου το ξαναεβγαλε. Τι είναι αυτό και που υπάρχει αυτή η εφαρμογή ώστε να το βρω; στις ρυθμίσεις είναι; που;

• tempered glass για mi3

blackm76 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Μια τελευταία απορία μόνο. Έχει φόβο να πάθει τίποτα η οθόνη μου επειδή καθάρισα την tempered glass με αζαξ και όχι με νερό; Ρωτάω γιατί το αζαξ μυρίζει λίγο μέχρι να ρξατμιστη η μυρωδιά.

• tempered glass για mi3

Μήνυμα

Tsine δεν μου φαίνεται λογικό να προεξεχει η tempered glass. Μήπως πήρες για άλλη συσκευή;

• tempered glass για mi3

Μήνυμα

Nasdriver δίκιο έχεις απλά σου είπα ότι δεν είναι σαν καινούρια αλλά είναι πολύ καλύτερα. Πρέπει να είσαι ψιρας για να δεις την διαφορά. Για την μπαταρία τι έχετε να πείτε;

• tempered glass για mi3

Μήνυμα

Λοιπόν παιδιά αποστολή εξετελεστη. Μετά από πολλές δοκιμές.... Οδηγός .... 1)ουτε σαπουναδες ούτε πανακια καθαρισμού οθόνης ούτε τίποτα. Παίρνουμε το αζαξ και χαρτί κουζίνας σχετικά σκληρό. Όχι υγείας αφήνει ποιο πολλά μπιμπικια. Με αζαξ λοιπόν και χαρτί κουζίνας καθαριζουμε την μεριά που κολλάει αν και εγώ τις καθάρισα και τις 2 πλευρές. 2)παίρνουμε το μαγικό ρόλο που ξετριχιαζουμε τα ρούχα και το περνάμε αρκετές φορές ώστε να κολλήσουν όλες οι τρίχες και τα μπιμπικακια. Κάνουμε έναν τελευταίο …

• tempered glass για mi3

Μήνυμα

Παιδιά πήγα και πήρα το ρόλο από που κολλάει τις τρίχες από τα ρούχα όπως λένε οι οδηγίες από το post του liakou. Το θέμα είναι ότι και οι τρίχες να φύγουν οι δαχτυλιες πως θα φύγουν; Θα δοκιμάσω αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω να το ξανασαπουνισω και να το στεγνωσω με το πιστολάκι μετά να περάσω το ρόλο και να δω το αποτέλεσμα. Αυτη τη στιγμή δεν είμαι σπίτι. Μόλις επιστρέψω θα τα δοκιμάσω όλα αυτά και θα σας πω.

• tempered glass για mi3

Μήνυμα

Και πείτε ότι είτε με το αυτοκόλλητο από την nillkin είτε με το ρόλο βγαίνουν οι σκόνες. Οι δαχτυλιες οι βρωμιες και η θολούρα πως βγαίνουν; γιατί αν το καθαρίσω πάλι με πανακι θα ξανακωλησει τρίχες και δεν θα καθαρίσει κιόλας. EDIT: Μιλάω πάντα για την μεριά που κολλάει.

• tempered glass για mi3

Μήνυμα

Μόλις κοίταξα για nillkin 9H και την βρήκα 8 ευρώ. Μόλις μπορέσω θα παραγγείλω μια αν είναι αρκεί φυσικά να μην την βάλω και αυτήν στραβά. Για την ακρίβεια την βάζω στραβά λίγα χιλιοστά αλλά επειδή είμαι τελειομανεις θέλω να είναι ακριβώς για αυτό τυρρανιεμαι. Και τις κατεστρεψα. Μέχρι τότε θα δω τι μπορώ να κάνω με αυτές που έχω. Αν δεν έχει σταμπες. 9h+ δε βρήκα για mi3

• tempered glass για mi3

Μήνυμα

Έχω νεότερα. Στεγνωσαν δεύτερη φορά και βλέπω ότι μαινουν σταμπες από το νερό. Να παραγγείλω άλλες; 2 μήνες θα κάνουν πάλι από το ebay. Ουφφφ έσκασα σήμερα.

• tempered glass για mi3

Μήνυμα

Δεν το είχα σκεφτεί και τα πέταξα. Τα βρήκα και Μια φορά δοκίμασα , στεγνωσε αλλά έμειναν σταμπες από το νερό. Τώρα τα ξαναεπλυνα και περιμένω να ξανά στεγνώσει. Φυσικά δεν ξέρω αν θα κολλάει ξανά αλλά θα δοκιμάσω σε λίγο.

• tempered glass για mi3

Μήνυμα

γεια σας παιδια. εχω καταστρεψει μεχρι τωρα 4 tempered glass για το mi3 μου και κατασυνεπεια και τα λεφτα μου. καθε φορα το ιδιο λαθος.δεν το βαζω τελειωσ ισια και το ξαναξεκολαω να το βαλω ακριβως ισια και παντα μπαινει σκονει επιτοπου απο κατω .και αντε να παει στην οθονη μου να το σκουπισω αλλα κολλανε και στην κολλητικη πλευρα του tempered glass και δεν βγαινουν και αναγκαστηκα πετιεται. ποια tempered glass θα μου συστηνατε και ποιος ο σωστος τροπος για να την βαλω;;;;;κανω κατι λαθος;;;

• σε προηγουμενη ρομ miui8 ειχε μια επιλογη στις ρυθμισεις για κρυψημο εφαρμογων. τωρα υπαρχει μονο το κλειδωμα. την αφαιρεσατε η υπαρχει καπου αλλου και δεν μπορω να την βρω;;;

• Γειά mi3 την καινούργια Ρομ την περνάμε κανονικά με τηνέα εφαρμογή εγκατάστασης;

• βλεπω οτι για mi3 ειναι σε αναμονη. ποτε θα βγει μηπως γνωριζουμε;;;

• miui se zte blade 3

blackm76 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

παιδια ναι τα βρηκα ολα. εβαλα πρωτα miui 5 αλλα δεν ειχε ελληνικα και εβαλα android 4.4.4 cyanogenmod τωρα το τηλεφωνο ειναι λες και πηρα καινουριο στον αδερφο μου.καμια σχεση. δεν λεω οτι εγινε πυραυλος αλλα ειναι εστητα ποιο καθαρο και ποιο γρηγορο απο πριν. αλλα βρε παιδια εχω μια απορια. τι ειναι η cyanogenmod;;;;

• Παιδιά κάνετε πολύ καλή δουλειά και μην ακούτε κανένα. Εγώ ξέρω πως ότι και να μου συμβεί έχω άμεση λύση από εσάς. Μπορει να γίνω λίγο απόλυτος αλλά οποίος έχει πρόβλημα με τα xiaomi να μην πάρει. Απλά είναι τα πράγματα και όλα είναι θέμα γούστου. Καλημέρα

• Έβαλα την καινούργια εφαρμογή αριθμομηχανης που είπατε να κατεβάσουμε. Την εγκατέστησα όλα καλά. Την παλιά εφαρμογή της αριθμομηχανης να την ξηλωσω;

• 1)Miui art που θα βρούμε το apk αρχείο για την εφαρμογή της αριθμομηχανης και όταν την εγκαταστησουμε η παλιά έκδοση θα ξηλωθη αυτόματα; 2)καινουρια έκδοση της ρομ ποτέ θα βγει ώστε να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα; Πληροφοριακά τώρα κλείνει και ο browser της συσκευής. Με το που τον ανοίγω για να σερφαρω κλείνει μόνος του και κάτι πρέπει να γίνετε και με την μπαταρία. Έχω την εντύπωση ότι τελειώνει γρήγορα.