Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 911.
-
Απορίες με MIUI 8 σε Mi3
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά. Πέρασα και εγώ στο mi3 μου την 6.6.16 κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά.... 1)ενω διορθώθηκε το πρόβλημα με την αρηθμομηχανη που δεν μπορούσα να γράψω πάνω από τρία νούμερα και τώρα μπορώ, δεν υπάρχουν οι υπόλοιπες εφαρμογές τους που τις διάλεγα από επάνω αριστερά. Δεν περαστικε κάτι καλά στην συσκευή μου η τις αφαιρέσατε εσείς και αν ναι γιατί; 2)εχουν μεταφραστή σχεδόν όλα. Έχουν μείνει μερικά πραγματάκια ακόμα αλλά δεν είναι σημαντικά. 3)ειχε μια δοκιμαστική λειτουργία στι…
-
Έχω γράψει 5-6 μικρές ερωτησουλες στην σελίδα πέντε. Αν μπορεί κάποιος και θέλει ας μου απάντηση παρακαλώ. Ευχαριστώ
-
Γειά σας παιδιά. Πέρασα και εγώ στο mi3 μου την 6.6.16 κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά.... 1)ενω διορθώθηκε το πρόβλημα με την αρηθμομηχανη που δεν μπορούσα να γράψω πάνω από τρία νούμερα και τώρα μπορώ, δεν υπάρχουν οι υπόλοιπες εφαρμογές τους που τις διάλεγα από επάνω αριστερά. Δεν περαστικε κάτι καλά στην συσκευή μου η τις αφαιρέσατε εσείς και αν ναι γιατί; 2)εχουν μεταφραστή σχεδόν όλα. Έχουν μείνει μερικά πραγματάκια ακόμα αλλά δεν είναι σημαντικά. 3)ειχε μια δοκιμαστική λειτουργία στι…
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαιδιά έχω την εντύπωση ότι τελειώνει η μπαταρία αρκετά γρήγορα στο mi3 μου με την 6.6.14. Θα διορθωθεί σε επόμενη ρομ;
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση: “Μουσικός bluetooth φορτιστής αυτοκινήτου - ” Τώρα μπερδεύτηκα παραπάνω. Τι είναι αυτό;
-
ΜήνυμαΠαράθεση: “Φορτιστής αυτοκινήτου της xiaomi ” Δηλαδή για να φορτισεις το κινητό από το αυτοκίνητο πρέπει να υπάρχει αυτή η εφαρμογή; χωρίς αυτήν δεν γίνεται; δηλαδή μόνο με έναν φορτιστή αυτοκινήτου; Και κάτι ακόμα. Πότε θα διορθωθούν όλα τα προβλήματα; τώρα στα κοντά; η βιάζομαι πολύ;
-
ΜήνυμαΜόλις εγκατέστησα την 6.6.14 Το bug με τις επαφές και με τον πλοηγο που εκλειναν οι εφαρμογές διορθώθηκε αλλά το πρόβλημα με την αρηθμομηχανη και τις καινούργιες εφαρμογές τις συνεχίζεται. Δεν μπορείς να γράψεις τετραψηφιο νούμερο και αν δοκιμάσεις κλείνει η εφαρμογή. Αν βρω κάποιο άλλο πρόβλημα θα σας ενημερώσω. Επισεις τι είναι το roidmi?
-
ΜήνυμαΜόλις εγκατέστησα την 6.6.13. Το bug με τις επαφές και με τον πλοηγο που εκλειναν οι εφαρμογές διορθώθηκε αλλά το πρόβλημα με την αρηθμομηχανη και τις καινούργιες εφαρμογές τις συνεχίζεται. Δεν μπορείς να γράψεις τετραψηφιο νούμερο και αν δοκιμάσεις κλείνει η εφαρμογή. Αν βρω κάποιο άλλο πρόβλημα θα σας ενημερώσω.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Οι κλήσεις είναι το λιγότερο τα reboot είναι που δε το παίρνεις πρέφα και δε μπορεί να σε πάρει κανένας. ” ευτυχως εγω δεν εχω τετοιο προβλημα
-
ΜήνυμαΠαράθεση: “είναι bug της 8. ” Αντε να βγει η καινούργια ρομ μπας και διορθωθεί γιατί τώρα δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο.
-
ΜήνυμαΈχω θέμα με τις επαφές. Μόλις μπαίνω με πετάει και λέει ότι η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί. Γιατί;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μέχρι τις 11/6 έχουν αργία στην Κίνα, και δεν υπάρχουν νέες ROM. Παρ'όλα αυτά ίσως δοκιμάσουμε να σας δώσουμε Fix (δεν είναι σίγουρο ακόμη). ” ευχαριστω για την πληροφορια.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Yπάρχει πρόβλημα με τα Fonts που χρησιμοποιεί η ROM, και δεν κάνει σωστή αντιστοίχιση το σύμβολο των χιλιάδων (,). Γύρισε την γλώσσα στα Αγγλικά μέχρι να διορθωθεί στις επόμενες Version. ” στα αγγλικα ολη την συσκευη;;;;και πως θα συνενοουμε μαζι της;;;;χαχαχαχαχ θα βγει και σημερα το βραδυ καινουρια ρομ η οχι;;;
-
Μήνυμαπαιδια εκανα την αναβαθμιση και παρατηρησα κατι. στο κομπιουτερακι δεν μπορω να γραψω τετραψηφιο νουμερο.μεχρι τριψηφιο μπορω.γιατι;;;;μηπως εχει καμια ρυθμιση και δεν την ξερω εγω;;;;
-
Μήνυμαευχαριστω για τις πληροφοριες
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Μπορεις κανονικά από την εφαρμογή αναβάθμισης. ” ωραια.τωρα καθε ποτε θα βγαινει η καινουρια ρομ γιατι εβγαινε καθε παρασκευη η σαββατο. τωρα η μεταφορα απο 6.6.3 σε 6.6.4 εγινε πολυ γρηγορα.πληροφοριακα το ρωταω αυτο.
-
Μήνυμαεχω ειδη περασει στο mi3 μου την 6.6.3 απο twrp μετα απο format factory. μπορω να περασω την 6.6.4 απο την αναβαθμιση απο twrp η απο την αφαρμογη αναβαθμισης κατευθειαν η πρεπει υποχρεωτικα να ξανακανω format factory reset;;;
-
Μήνυμααν και δεν ξερω αγγλικα θα προσπαθησω να διαβασω. η miui8 ειναι ετοιμη αν θυμαμαι καλα σε mi3 mi4 mi5 kai note pro. αλλα για σιγουρια δες την πρωτη σελιδα αυτου του θεματος.τα λεει ολα αναλυτικα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Αυτές είναι beta rom alfa κάθε μέρα rom. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. ” οχι δεν εχω παραπονο,ειναι καταπληκτικη,μουαρεσε ποιο πολυ απο το miui 7. απλα ρωτησα πληροφοριακα.... 1)τελικα τι ειναι η λειτουργια second place γιατι δεν καταλαβα ακομα και που βοηθαει και χρησιμευει;;;; 2)ποια βαση ιων ειναι καλυτερη;;;;η avast,η avl η μηπως η temcent;;;;προς το παρων εχω την avast.βασικα αυτο το τελευταιο ψιλοακυρο γιατι μολις τωρα προσεξα πως μπορω να τις επιλεξω και τις τρεις …
-
Μήνυμαπαιδια εμενα οι πρωτες εντυπωσεις μου απο το miui 8 ειναι παρα πολυ καλες και γενικα ειμαι φαν του καινουριου γιατι βαριεμαι και ευκολα. μερικες αποριες μονο... 1)τελικα τι ειναι η λειτουργια second place γιατι δεν καταλαβα ακομα και που βοηθαει και χρησιμευει;;;; 2)ποια βαση ιων ειναι καλυτερη;;;;η avast,η avl η μηπως η temcent;;;;προς το παρων εχω την avast.βασικα αυτο το τελευταιο ψιλοακυρο γιατι μολις τωρα προσεξα πως μπορω να τις επιλεξω και τις τρεις ταυτοχρονα.και αυτο εκανα και ειναι του…