Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 911.

• miui se zte blade 3

blackm76 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

οκ ευχαριστω πολυ.κατι θα βρω.μονο παρακαλω μην αφαιρεσετε το post ωστε να το βρω αργοτερα και να μην ψαχνω.ευχαριστω και παλι.

• miui se zte blade 3

Μήνυμα

σαν ποια δηλαδη;;;;; εγω θελω μια να μην κολλαει. αν ηθελα την δικια του official κανω ενα φορματ φαψτορυ και επανερχετε αλλα εχω και εγκατεστημενες εφαρμογες. εκτος αν εννοεις official αλλης συσκευης αλλα ποιας συσκευης που να μπαινει στην δικια μου παναρχαια συσκευη;;;;;

• miui se zte blade 3

Μήνυμα

δεν βρισκω κατι...... απο ρομ θα ηθελα miui η cyanogenmod αλλα ουτε απο την δευτερη βλεπω να μπαινει καποια ρομ δυστυχως οποτε πολυ φοβαμαι πως θα το βαψω μπλε και θα το πεταξω στην θαλασσα......χαχαχαχαχ

• μου αρεσει πολυ αυτο Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone απιαστο ονειρο.

• miui se zte blade 3

Μήνυμα

γεια σας παιδια.η ερωτηση ειναι πολυ απλη. μπορω να βαλω μια οποιαδηποτε ελληνικη ρομ miui στο zte blade 3 του αδερφου μου γιατι εχει κολληση και δεν κανει τιποτα.ειναι λιγο απαρχαιωμενη συσκευη. μπορει να εγκατασταθει μπας και σωθει η συσκευη γιατι δεν την βλεπω καλα...... και αν ναι πως;;;;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Έχει πάλι προβλήματα το Androidfilehost. Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα. ” ενταξει γιατι εχω κανει φορματ φακτορι και εχω μεινει με το κινητο στο χερι......(χαχαχαχ)περιμενοντας να κατεβασω την ρομ. μολις την περασα και εγω. EDIT: 1)βλεπω οτι δεν ειναι μεταφρασμενη πληρως ακομα. 2)δεν ειναι ροοτ η συσκευη.πρεπει να περασω το superuser;;;; EDIT2: ακυρο παιδια τελικα λειτουργει και ο root manager εγω δεν το προσεξα καλα.μονο η μεταφραση δεν ειναι πληρης ακομα.

• αμα ειναι να τις βγαζω και να τις ξαναβαζω λογο lang καλυερα να κταρησω μονο τα αρχειο μου στον υπολογιστη και να τις περασω μονο μια φορα χωρος να τις βγαζω κιολας. για foctory reset που ακριβως παω στον twrp;;;; δεν μπορω να κατεβασω το zip.μου βγαζει..... Invalid response from the server: 500 τι φταιει;;;;το οτι το κατεβαζουν πολλοι;;;;; τι εγινε ρε παιδια;;;;;γιατι δεν μπορω να κατεβασω την ρομ;;;;

• διαβασα οτι πριν περασω την καινουρια ρομ στο mi3 μου πρεπει να κανω format factory reset. αυτο σημαινει οτι θα χασω εγαρμογες ρυθμισεις και αεχεια(εικονες,βιντεο κτλ). υπαρχει τροπος για backup απο twrp και αν ναι θα μπορεσω μετα να κανω την επαναφορα λογο του οτι το backup θα ειναι απο miui 7 se 8.

• 1)δεν λειτουργει η λειτουργια γαντιου.εγω την ενεργοποιω και αυτη απενεργοποιειται μονη της.γιατι;;; 2)εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια στο mi3 μου τελειωνει γρηγορα.πειτε μου αν γνωριζεται κατι για αυτο. 3)οταν μπαινω απο το mie Μου εδω στο forum δεν μου εμφανιζει επιλογη ουτε για να συνδεθω και ουτε τα θεματα του forum για να γραψω.γιατι;;; δεν εχω adblock ,το διευκρινιζω γιατι θα με ρωτησετε.χαχαχαχαχα

• 1)miui art φιλε μου σε ευχαριστω.απο την βιασυνη μου δεν διβασα καλα με συγχωρεις. 2) Παράθεση από jonk: “Τελικά η xiaomi άλλαξε πολιτική με τα δικαιώματα των εφαρμογών τέλος π.χ. η μη ανάγνωση επαφών ,κλήσεων,μηνυμάτων απο διάφορες εφαρμογές που εγκαθιστούμε εμείς δεύτερη ρομ που το κάνει, κατά την πρωσοπική μου άποψη κακώς. ” τι εννοεις φιλε μου;;;; οτι δεν μπορεις να επιλεξεις απο τα δικαιωματα αν καποια εφαρμογη και ποια μπορει να διαβασει τα μηνυματα και τις επαφες σου;;;τα διαβαζει η οχι τ…

• γεια σας παιδια. εκανα κανονικα την εγκατασταση και ολα καλα.τα καταφερα με επιτυχια.και λειτουγει και ο root manager της xiaomi. απλα πριν το κανω καπου μπερδευτικα. δηλαδη στην αρχη του αρθρου λετε.... Παράθεση: “ Αυτή είναι η τελευταία MIUI 7 ROM και η επόμενη θα είναι MIUI 8 όταν με το καλό βγεί από την Xiaomi. Καταργήθηκε το ROOT στις περισσότερες ROM από την Xiaomi.(εκτος απο) Στa Mi-3 - Mi-4 - Mi Note & Hongmi/Redmi έχουμε ενεργοποιημένο τον Root Manager της MIUI Θα πρέπει να κάνετε Flash…

• Παιδιά η καινούρια ρομ μπήκε. όλα καλά σε μένα. Απλά γιατί υπάρχει ο super user από την στιγμή που λειτουργεί το root από το κέντρο ενεργειών της xiaomi

• παιδια ενταξει την κατεβαζω και εγω.

• παρακαμψη ιου

blackm76 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Ναι στις δύσκολες στιγμές είναι το πιο βοηθητικό πράγμα Μπορείς να ξυλώσεις το κινητό, να το μπρικάρεις να το επαναφέρεις με φλασαρίσματα fastboot, να ξαναπεράσεις όλη τη διαδικασία να βάλεις μετά ελληνική ρομ και όταν τελειώσεις θα κάνεις ένα backup restore και όλα αυτά θα είναι ένα κακό όνειρο ” τι ειναι ολη αυτη η διαδικασια;;; αν κατι δεν παει καλα...δεν φορτωνεις απλα το backup στον αποθηκευτικο χωρο και το κανεις εγκατασταση με twrp;;;; einai poio περιπλοκο;;;; τι …

• παρακαμψη ιου

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Ναι για το 2ο σκέλος δεν μπορώ να σε βοηθήσω δεν γνωρίζω Για το Backup μπένεις twrp και πας στο κουμπί backup. Τικάρεις ότι θες από εκεί, όσα περισσότερα τόσο πιο γεμάτο θα είναι... στο κάνει πολύ γρήγορα (1:20 για 3μιση gb εμένα). Μετά ανοίγεις το κινητό βρίσκεις το αρχείο μέσα στο twrp folder το ρίχνεις στον υπολογιστή και πλέων ξέρεις πως ότι και να γίνει θα έχεις τα δεδομένα σου όλα όπως ήταν σήμερα. Λες και έκανες το κινητό ένα απλό restart. ” πολυ καλη πληροφορια.ε…

• παρακαμψη ιου

Μήνυμα

πληροφοριακα η εφαρμογη δεν ειναι απο το playstore.τελος παντων καταλαβα θα δω τι θα κανω. τωρα πειτε μου σας παρακαλω για το backup που ειπε ο φιλος προηγουμενος....

• παρακαμψη ιου

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Κοίτα κάνε ένα back up. Κάνε τα πειράματα σου και μετά ρίχνεις το backup restore και στα επιστρέφει όλα όπως σήμερα ” 1)ενταξει καταλαβα γιατι το λες αυτο φιλε μου,για λογους ασφαλειας φυσικα αλλα δεν κανω καποιο πειραμα. παρολα αυτα ομως για πες μου πως γινετε;;;; και τι σωζω;;;;αρχεια,επαφες;;;η και εφαρμογες;;;; 2)απλα την αρχικη μου ερωτηση δεν μου την απαντησατε ακομα.... θα το πω ποιο απλα για να το καταλαβεται. ξεχαστε την εφαρμογη που σας ειπα. σκαναρουμε την συσ…

• παρακαμψη ιου

Μήνυμα

Δοκίμασα wipe cache & dalvik cache αλλά δεν διορθώθηκε και πάλι σαν ιό μου βγάζει την εφαρμογή. Τι γίνεται τώρα; Τελικά φταίει η ρομ η ή εφαρμογή είναι όντως ιός; να την ξηλωσω αν και η λειτουργία της είναι πολύ βολική και χρήσιμη. Δεν υπάρχει τρόπος στο κέντρο ενεργειών εκεί που μου βγάζει τον ιό να έχει επιλογή ώστε να παράκαμψη την συγκεκριμένη εφαρμογή ώστε σε επόμενο σκαναρισμα να μην την βγάζει σαν ιό; κοίταξα αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή.

• παρακαμψη ιου

Μήνυμα

Εντάξει θα δοκιμάσω να κάνω απλά θα ήθελα να μάθω.... 1)Είναι bug της ρομ και για αυτό μου το βγάζει σαν ιό; 2) η εφαρμογή adaway είναι τελικά ιός η κάνει λάθος το Antivirus; (το adaway δεν είναι adblock σε κάποιο browser αλλά ξεχωριστή κανονική εφαρμογή) 3)Και αν είναι υπάρχει τρόπος να τον αγνοησω και να μην μου το ξαναβγαζει στο scanαρισμα;