Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 911.

• παρακαμψη ιου

blackm76 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Την τελευταία έχω 6.5.12. Αλλά τι εννοείς πρόβλημα και γιατί να το έχουν;

• παρακαμψη ιου

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από blackm76: “ταν κλειδωνει η οθονη μου βγαζει καποιες εικονες που αλλαζουν καθε τοσο.εχει και καποιες φωτογραφιες ομως που δεν μου αρεσουν.πως γινετε να συνεχισουν να αλλαζουν οι φωτογραφιες αλλα να επιλεξω ποιες φωτογραφιες θα αλλαζουν;;;;γινετε;;; ” Μπορείς να κάνεις Favorite όσες σου αρέσουν και μετά να πατήσεις να μπεις στα settings και να διαλέξεις να μπένουν πχ μόνο αυτές ή γενικά να διαλέξεις κατηγορία που θες Γιατί όμως δεν σου άρεσε ο κινέζος που τρώε…

• παρακαμψη ιου

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Να σου αναφέρω πως οι ADBlockers δημιουργούν πολλά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της σελίδας. Ίσως να μην μπορέσεις να κάνεις ακόμη και ανάρτηση μηνύματος όταν το έχεις ενεργοποιημένο και στην κοινότητά μας. ” Miui art φίλε μου το ξέρω αυτό αλλά από ότι είδα δεν μου δημιουργήθηκε πρόβλημα ίσα ίσα σε πολλες free εφαρμογές πλέον δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Απλά θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος για αυτό που σας είπα. Δηλαδή να παρακαμψω τον ιό άσχετα τελικά αν την αφ…

• παρακαμψη ιου

Μήνυμα

γεια σας παιδια. 1)εχω εγκαταστησει μια εφαρμογη και συγκεκριμενα την adaway για να μην βλεπω τις διαγημισεις και τα ads γενικα απο καμια εφαρμογη. δουλευει τελεια αλλα το θεμα εναι οτι το antivirus μου την βγαζει για ιο. πως μπορω να τον παρακαμψω;;; δηλαδη σε καθε σκαναρισμα απλα να μην μου τον βγαζει για ιο;;; νομιζω παλια γινοταν...ετσι δεν ειναι;;; εκτος αν ειναι τοσο επικινδυνη η εφαρμογη και πρεπει οντως να την αφαιρεσω. 2)και κατι ακομα που θυμηθηκα.... οταν κλειδωνει η οθονη μου βγαζει …

• Τι είναι και τι δουλειά κάνει η εφαρμογή twrp manager ; την έχω στο κινητό μου αλλά δεν ξέρω τι κάνει αν την χρειάζομαι και που και με ποιον τρόπο μας βοηθάει.

• παιδια τι να σας πω,τα ξυλωσα γιατι ειμαι γρηγορο πιστολι με τετοιο κινητο.... προς το παρον ολα καλα και φυσιολογικα μου φαινονται. αν κατι δεν παει καλα οπως ειπες φιλε μου απλα θα ξαναφλασαρω την ρομ.αν και δεν νομιζω να χρειαστει.

• ενταξει παιδια.τα ξυλωσα. προς το παρον ολα δειχνουν σωστα.ο root manager υπαρχει μαζι με τα δικαιωματα και τα ελληνικα δεν χαθηκαν.υπαρχουν στην λιστα με τις γλωσσες

• κατσε να τολμισω να τα ξυλωσω και θα σας πω αποτελεσματα.

• πειτε μου κατι ομως τελικα. το supersu kai to morεlocale 2 μπορω να τα βγαλω;;;; το ενα ρωταω γιατι εχω την εντυπωση οτι λειτουργει o root manager και το αλλο ρωταω για να μαθω αν εχει μεταφραστη τελικα η συσκευη χωρις την βοηθεια του και δεν χρειαζεται πλεον. απλα απαντηστε μου σας παρακαλω να ξερω.ευχαριστω.

• αυτο με τον πλοηγο και τα κινεζικα και σε μενα ειναι και στην αρχη εκλεινε κιολας οταν πηγαινα να μπω σε καποια ιστοσελιδα.αλλα υπαρχει λυση. οριζουμε ως αρχικη σελιδα μια της επιλογης μας και ολα καλα. απο τοτε σταματησε να κλεινει.θα ηθελα φυσικα στις επιλογες των μηχανων αναζητησης να ειχε η google η yardex αλλα δεν πειραζε μπαινω χειροκινητα στις σελιδες τους. τωρα οσον αφορα την μπαταρια και εγω ειδα οτι ψιλορουφαει αλλα ελπιζω σε επομενη αναβαθμιση να επανελθη.

• 1. το more locale 2 που χρειαζομασταν για τα ελληνικά το χρειαζόμαστε ακόμα η με την αναβάθμιση δεν χρειάζεται; να το κράτησω η να το ξυλωσω και αυτό; Παράθεση: “Ναι τον ενεργοποιείς απλά ” Πώς θα γίνει αυτό αν τον ξηλωσω; Εγώ λέω αν τον βγάλω και αφήσω μόνο τον root manager tis xiaomi και για να δω αν δουλεύει αν και φενετε να δουλεύει και γιατί αν δουλεύει απλά δεν μου χρειάζεται ο super user. Σε γενικές γραμμές σε μένα μια χαρά φαίνεται η ρομ αν και δεν την δοκίμασα και πολύ σήμερα. Μολις την…

• επιλογη smartphone

blackm76 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά. Μετά την αναβάθμιση μου εμφανίζει την κρυπτογραφηση. Εκτός ότι μου την εμφανίζει στα αγγλικά μου την εμφανίζει και με διαφορετικό τρόπο. Δείτε την φωτογραφία παρακαλώ και πείτε μου... Αυτή δεν είναι; το ίδιο όπως πριν δεν είναι;

• Καλημέρα παιδιά. Μολις εγκατέστησα την καινούργια ρομ στο mi3 μου. Παραπάνω λέτε ότι επαναφερατε τον super user γιατί δεν λειτουργεί ο root manager της xiaomi. Σε εμένα βλέπω όμως ότι λειτουργεί και ο root manager alla Kai of superuser που βάλατε ταυτόχρονα. Θέλω να δοκιμάσω να ξυλωσω τον super user ώστε να βεβαιωθω ότι λειτουργεί ο root manager. Μετά ξαναμπαινει ο super user αν κάτι δεν πάει καλά και χρειαστεί έτσι δεν είναι; Επίσης το more locale 2 που χρειαζομασταν για τα ελληνικά το χρειαζόμ…

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Όσο για το dd πρώτη φορά το ακούω και δεν ξέρω ούτε πως γράφετε ούτε τι κάνει ούτε πως να το βρω.

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Για μένα αξίζει γιατί ακόμα και μια φωτογραφία τον εαυτό σου να βγάλεις καλό θα είναι να είναι ασφαλής. Γιατί δηλαδή να μπορέσει κάποιος να την υποκλεψη... Περίεργη λέξη ανέφερα..... Χαχαχα.

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Από το back up σου... ” 1)μα αν κανεις φορματ δεν σβηνονται και τα αρχεια backup απο την συσκευη;;; 2)Άρα να περιμένω επόμενη αναβάθμιση για να την επαναφέρουν την κρυπτογραφηση;

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Pavlidisc σου έχω στείλει mail για την συζήτηση μας για τους Mac. Μόλις μπορέσεις δες το και απάντησε σε παρακαλώ.

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Άρα να περιμένω επόμενη αναβάθμιση για να την επαναφέρουν την κρυπτογραφηση;

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Δεν ξέρω. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει παρακαλώ;

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Όχι δεν είναι stable. Μπορείς να το δεις στην φωτογραφία που επισυνάπτω.