Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 911.

• επιλογη smartphone

blackm76 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια & Απόρρητο--> Μέχρι εδώ εντάξει αλλά μετά δεν μου βγάζει την κρυπτογραφηση τηλεφώνου. Γιατί; μήπως είναι αλλού;

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Παιδιά μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που βρίσκεται η επιλογή κρυπτογραφισης στις ρυθμίσεις γιατί δε μπορώ να την βρω...... Την είχα βρει παλιότερα...

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Για το θέμα του mac θα σε ενημερώσω μέσω pm ” τι ειναι αυτο;;;χαχαχ σου εστειλα μηνυμα απο την συνομιλια.

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Έχει αντιγράψει 100% την Apple στον τρόπο ανάπτυξης (και καλά έκανε...) και πετάει προς την υπέρβαση. Μιλάμε για πλήρη αντιγραφή...εάν είχες ποτέ iPhone θα μπορούσες να καταλάβεις οτι μιλάμε 1000% για κλώνο! Το software και οι λειτουργίες του είναι ΑΡΙΒΩΣ ίδιο με της Apple. ” 1)δεν ξερω αν ειναι κλωνος αλλα λιγο που επιασα ενα iphone στα χερια μου του μοιαζει πολυ στην λειτουργια του. 2) Παράθεση από pavlidisc: “Για μένα το Android είναι ένα φθηνό-ξεπλυμένο-τρύπιο-κακογρ…

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Τα αποθηκεύει στους servers της Xiaomi. ΔΕΝ πιάνει ΚΑΘΟΛΟΥ χώρο στην συσκευή σου. Για αρχή έχεις 5GB. Είναι Υπερπολλά για συγχρονισμό των ΠΑΝΤΩΝ εκτός από φωτογραφίες και βίντεο. ” 1)εκτος απο φωτογραφιες και βιντεο που δεν τα συγχρονιζεις εσυ συγκεκριμενα τι αλλο μπορεις να συγχρονισεις;;;; 2)συγχρονισμο εννοουμε το ανεβασμα τον στοιχιων μας στον server της xiaomi;;; 3)η σελιδα που μου εστειλες ειναι ο server tis xiaomi;;;; 4) Παράθεση από pavlidisc: “Θα σου πώ μόνο τα …

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Τώρα από αλλού ξεκινήσαμε και αλλού φτάσαμε αλλά θα ρωτήσω και εγώ δεν αντέχω.... Με πισατε εντάξει και έκανα λογαριασμό στο Mi-account. Τώρα στην ουσία πρεπε απλά να ενεργοποιήσω τον αυτόματο συγχρονισμό και θα κάνει μόνο του αντίγραφο των αρχείων και των ρυθμίσεων και τον πληροφοριών της συσκευής μου μόνο του; Και που τα αποθηκευη; θα πιάνει χώρο από την συσκευή μου; και μέχρι πόσα mb μπορεί να αποθήκευση; γενικά πως λειτουργεί αυτό το συνεφακι γιατί πρώτη φορά θα το κάνω. Και όσον αφορά το mi…

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Άρα λοιπόν καλά κάνω εγώ που αποθηκευω τα αρχεία μου σε έναν εξωτερικό σκληρό για να μην έχω πρόβλημα ξεβρακωματος. Αλλά έτσι όπως το εθεσες φίλε μου, μου δημιουργήθηκε μια καινούρια απορία, Δηλαδή όσοι έχουν iPhone KAI ios δεν έχουν πρόβλημα ξεβρακωματος; αυτοί είναι οι εξαίρεση; εγώ πιστεύω πως όλα παρακολουθουνται και δεν γλιτώνει κάνεις.

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Καλημέρα. Και στην κατηγορία του s7 να είναι είπαμε δεν αλλάζουμε xiaomi γιατί μοιάζει το miui με ios της Apple. Τώρα για το cloud εντάξει.... Βγάζω το βρακι μου...... Χαχαχα

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Το cloud είναι κάτι ... "μαγικό". Άμεσος συγχρονισμός επαφών, εφαρμογών, φωτογραφιών, σημειώσεων...κλπ...ένα πλήρες backup δηλαδή της συσκευής σου στο σύννεφο. ” αυτο δεν ειναι επικινδυνο ομως για τα δεδομενα μας απο θεμα υποκλοπων εννοω και δεν το λεω για την xiaomi συγκεκριμενα αλλα για ολα τα cloud.

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

εγω εδω βλεπω οτι ξεκιναει απο 729 και φτανει μεχρι τα 829 ευρο με 32 gb rom. Samsung Galaxy S7 edge | S7 - Kotsovolos.gr poy to mi5 pro me 500 euro χοντρικα το λεω το ποσο εχει 128 gb rom. αρα εχει διαφορα.αν οχι 300,250 σιγουρα. και 50 ευρω να ειχε η διαφορα δεν παυει να ειναι διαφορα.

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Έχει επίσης το mi-account που εάν το συνηθίσεις (όπως ακριβώς το i-cloud του IOS) δεν μπορείς να κανεις χωρίς αυτό. ” τι ακριβως κανεις με αυτο γιατι δεν ξερω

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Απλό Dual-core 1.8 GHz Kryo & dual-core 1.36 GHz Kryo Το προ Dual-core 2.15 GHz Kryo & dual-core 1.6 GHz Kryo ” λετε αυτο να φταιει τελικα;;;;

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Τα είδα...και δεν ξέρω τι να πω...προφανώς θέμα software...(?). Το θέμα με το mi5 είναι ότι η τιμή του είναι αρκετά υψηλή και πλησιάζει τις "επώνυμες" προτάσεις. Εκεί ίσως έχεις ένα δίκιο που ψάχνεσαι. ” ναι το θεμα ειναι οτι το software που λες to miui δηλαδη ειναι σε σχεση με τα υπολοιπα της samsung kai της lg πουπουλο.για το meizu δεν ξερω γιατι δεν ειχα ποτε. αλλωστε και βαρει να ειναι εχεις το πλεονεκτημα οτι ειναι το μονο που μοιαζει με ios που θελεις εσυ αλλα δεν …

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Το συνολικό πακέτο που προσφέρει, σε συνδυασμό με την Ελληνική κοινότητα υποστήριξης, ΔΕΝ έχει αντίπαλο! ” σε αυτο συμφωνω απολυτα γιατι εδω μεσα βρισκουμε και μαθαινουμε οτι θελουμε. τωρα απο θεμα ανταλακτικων και service δεν ξερω τι γινετε η εστω απο το να αλλαξεις μια μπαταρια γιατι οπως ειπες μοιαζει πολυ σε iphone γιατι ειναι ολα ενσωματωμενα και αντε να το ανοιξεις....χαχαχαχ αλλα ακομα δεν μου ειπες για τα βιντεο που σου εδειξα.....γιατι να ειναι ποιο αργο απο την…

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

καταλαβα τι μου λες φιλε μου αλλα δεν μιλαω για τα χαρακτηριστικα μονο,για παραδειγμα δες αυτα τα βιντεο...... 1) youtube.com/watch?v=U01WTki3WuI 2) youtube.com/watch?v=bfdbmIgYPz8 3) youtube.com/watch?v=Tq9A3zwyMzc 4) youtube.com/watch?v=-deRc4IfIAI βλεπω οτι αργει να ανοιξει σελιδες και εφαρμογες λιγο περισσοτερο απο τον ανταγωνισμο. και ετσι οπως το εθεσες δηλαδη με διελυσες την ψυχολογια... να παρουμε iphone δηλαδη;;;xaxaxa

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

καταλαβα αυτο που μου λες φιλε μου απλα η απορεια μου ειναι αλλη..... πως αφου εχουν ιδια χαρακτηριστικα και καλυτερα σε σχεσει με καποιες αλλες συσκευες αργει να φορτωσει.... επειδη μου φανηκε περιεργο για αυτο ρωτησα..............

• επιλογη smartphone

Μήνυμα

γεια σας παιδια.ισως ειναι ατοπο γιατι ολοι εδω μεσα υποστηριζουμε την xiaomi αλλα θελω να ειστε αντικειμενικη και να πειτε την αληθεια οπως παντα. θελω παλι την γνωμη σας. μετα την αγορα του xiaomi mi3 μου η ζωη μου απο θεμα κινητου τηλεφωνου εχει γινει πολυ ποιο ευκολη και εχω φαει ενα αρκετο καλο κοληματακι με τα xiaomi. και τωρα το mi5 ειναι τρομερο και καποια στιγμη θελω να το παρω.ιδιως το pro me ta 4gb ram. εκει που θελω να καταληξω ειναι αλλου. για αυτο το λογο λοιπον παρακολουθω καποια …

• ευχαριστω πολυ.θα περιμενω καμια εβδομαδα ακομα.

• καλησπερα παιδια χρονια πολλα χριστος ανεστη. συγνωμμη που θα ρωτησω αλλα δεν πολυκαταλαβα. εχω mi3 με me rom 6.4.21 developer. μπαινω να κατεβασω την 6.4.28 αλλα δεν υπαρχει στις developer αλλα σε χωριστη επιλογη ως custom.τι συμβαινει;;;γιατι δεν εχω πολυκαταλαβη.αυτη ειναι η καινουρια να την κατεβασω η απλα δεν βγηκε ακομα και θα περιμενω κι αλλο;;;

• εμενα μου ειπε οτι το εκανε αρκετες φορες τωρα τελευταια δεν ξερω παλι τι να πω....