Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 911.
-
γεια σας παιδια.εγω ακομα φοβαμαι λιγο να κανω λογαριασμο στην skrill η στην revolut.ειχα κανει στην skrill και τον εσβησα. σημερα το ειχα παρει αποφαση να κανω τελικα λογαριασμο στην revolut και να ζητησω να μου στειλουν και την καρτα. ειτε συνδεετε ειτε οχι στο paypal μπορω να αφοραζω απο την ιδια. αλλα τελικα παλι δεν εκανα γιατι εμαθα απο εναν γνωστο οτι αγορασε κανονικα με paypal οπως παλια ενα redmi note 3 kai apo το ebay 3 ρολογια.πως γινετε αυτο;;;με δουλευει;;;; εγω μεταφερω τωρα λεφτα …
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Αυτό το mi5 τρομερό τηλέφωνο. Άπιαστο όνειρο προς το παρόν για μένα.
-
[/headline]ξαναλέω, υπάρχει και η πιο απλή διαδικασία, με κόστος μόνο 1 €, όπου στέλνετε έμβασμα στον λογαριασμό σας στο Paypal, τα λεφτά τα έχετε διαθέσιμα σε 3-4 ημέρες και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Βέβαια δεν είναι κάρτα, αλλά κάνεις τις αγορές σου άνετα.----πως γίνεται αυτό παιδιά; και δεν χρειάζεται να έχεις κάρτα συνδεδεμένη στο Paypal;----
-
Παράθεση από maddoctor: “Ξαναλέω, υπάρχει και η πιο απλή διαδικασία, με κόστος μόνο 1 €, όπου στέλνετε έμβασμα στον λογαριασμό σας στο Paypal, τα λεφτά τα έχετε διαθέσιμα σε 3-4 ημέρες και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Βέβαια δεν είναι κάρτα, αλλά κάνεις τις αγορές σου άνετα. ” εννοεις φλε μου χωρις revolut και οποιαδηποτε αλλη ετσιρια;;;;;;και πως γινετε αυτο;;;
-
παιδια διαβαζοντας και ψαχνοντας λιγο ειδα οτι σε σχεση με την skrill η revolut δεν εχει χρεωση για φορτηση χρηματων και ουτε εξοδα συντηρησης 10 ευρω το χρονο.το θεμα ειναι οτι η εφαρμογη υπαρχει μονο για android και ειναι στα αγγλικα,και επισεις μπορεις να την φορτωσεις μονο με εμβασμα απο τραπεζα η e-banking.δεν μπορεις να συνδεσεις καρτα και να πατησεις να μεταφερθουν τα λεφτα αμεσω οπως η skrill.και πληροφοριακα και οι 2 εταιριες χρειαζοντα 4 μερες περιπου για να μεταφερουν τα λεφτα στο λογ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “SMS MOD (160 χαρακτήρες by dNomikos) ” τι ακριβως ειναι αυτο;;;; σε αυτην την εκδοση με αριθμο 6.3.10 που ειναι η μεθεπομενη οπως αναγραφετε δεν εχουν προστεθει ολες οι παραπανω αλλαγες.απο εχτρα προγραμματα μονο το dolby atmos εχει εγκατασταθει στο mi3 mou. επισεις τι κανουν οι εφαρμογες mi homescreen ,mi wifi, yi home, mi fit kai number fix;;;;
-
Γειά σας έχω mi3 και είδα ότι προστέθηκαν διαφορά καλούδια όπως το dolby atmos και μερικά αλλά που αναγράφεται παραπάνω. Τώρα ήθελα να ρωτήσω τα υπόλοιπα που θα προστεθούν σιγά σιγά που αναφέρετε σε άλλο post με τις αλλάγες τις ρομ ποτέ θα προστεθούν; Και κάτι πολύ βασικό... Πότε θα ενεργοποιηθεί το ροοτ από το κέντρο ασφαλείας ώστε να μην χρειαζόμαστε την εφαρμογή super su;
-
ευχαριστω παιδια.πολυ καλες λυσεις.εκανα λογαριασμο στην skrill αλλα καρτα δεν ζητησα ακομα γιατι δεν ξερω που θα παραμεινω γιατι η revolut μου φαινεται ποιο ελκυστικη γιατι δεν εχει χρεωσεις.θα κανω και εναν λογαριασμο εκει και οποιος μου αρεσει θα κρατησω.δυστυχως η revolut ειναι στα αγγλικα αλλα θα την καταφερω νομιζω......παντως σε γενικες γραμμες καταλαβα πως γινετε το ολο θεμα...ευχαριστω.
-
Παράθεση από maddoctor: “Πάντως και έμβασμα στον εαυτό σας μέσω paypal, που το έχω κάνει μέσω ebanking, κοστίζει 1€ και είναι απλό, χωρίς να αγοράσεις τίποτα. Ας έχετε υπόψιν και αυτή την λύση. ” και πως γινετε αυτο;;;;ειναι με το balance που πρεπει να εχει 2 λογαριασμους paypal και να μεταφερεις απο τον εναν στον αλλον;;;;
-
1)πολυ ωραια.τωρα οταν κανω καταθεση απο την σελιδα μεσω της καρτας που εχω προσθεση και επαληθευση,παραδειγμα κανω 1ευρω και αυτο μου τραβαει 1.24.ειναι φυσιολογικο;;;; 2)επισεις ενω φαινεται οτι τα κατεθεσα στην skrill, αν μπω στο e-banking μου, μου λεει οτι εχω στις προβλεψεις μου 1,24 ευρω.δηλαδη η μεταφορα δεν εχει ολοκληρωθει ακομα.μηπως δεν γινετε στιγμιαια και τελικα θελει 3-4 μερες για να τα παρουν;;; 3)πως αφαιρω την χρεωστικη καρτα που συνδεσα ωστε να συνδεσω μια αλλη χρεωστικη καρτα …
-
παιδια διαβασα αρκετα και γραφτηκα στο skrill. προσθεσα μια καρτα απο εναν λογαριασμο μου και εκανα και την επαληθευση και μου κρατησε 1.24 ευρω. 1)τωρα πανω σε αυτο ηθελα να ρωτησω κατι πολυ σημαντικο.υπαρχει κινδυνος να μου τραβηξη μονο του λεφτα απο τον λογαριασμο μου ανεξελενκτα;;; 2)αυριο θα παω να βαλω 20 ευρω για να παραγγειλω την πλαστικη καρτα ωστε να αγοραζω απο το ιντενετ. νομιζω καλα τα καταφερα μεχρι εδω ετσι δεν ειναι;;; 3)μπορω κανονικα να την συνδεσω μετα την καρτα στο paypal σωσ…
-
επισεις εδω ο ανθρωπος λεει οτι για να φορτωσεις χρηματα λογο των capital control πρεπει να στα στειλει αλλος μεσω τις skrill.δεν μπορω απο ενα λογαριασμο τραπεζας να τα στειλω με e-banking;;;; ----youtube.com/watch?v=l-hX96ToGSE---- για αυτο σας ειπα να μου εξηγησεται γιατι οσο διαβαζω ολο και περισσοτερες αποριες μου δημιουργουνται. περιμενω την βοηθεια σας συντομα.
-
παιδια παω να ανοιξω λογαριασμο και οταν παω να βαλω ονομα μου ζηταει να το βαλω οπως ακριβως υπαρχει λεει στον τραπεζικο λογαριασμο. ποιον τραπεζικο λογαριασμο;;;; πρεπει να ανοιξω πρωτα λογαριασμο σε καποια συγκεκριμενη τραπεζα;;;και πως θα γινει αυτο αφου οι τραπεζες δεν ανοιγουν λογαριασμους λογο των capital control. παρακαλω θελω τα φωτα σας.επειγοντος.....