Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 911.
-
Παράθεση από Xstos: “Φίλε μου, πιστεύω πως δεν έχεις καταλάβει τι είναι και πώς δουλεύουν αυτές οι κάρτες. Κάνε ένα κόπο και ρίξε μια ματιά στα site τους και μετά ξαναβλέπουμε όποιες απορίες έχεις. ” αμα βαλω ποτο θα μπερδευτω περισσοτερο γιατι με ενα δεν θα καταλαβαινω και θα βαλω και δευτερο και παει λεγοντας....χαχαχαχ
-
Σε γενικές γραμμές καταλαβα αλλα μου δημιουργηθηκαν μερικες αποριες. 1) Παράθεση από Xstos: “Κάνεις μεταφορά χρημάτων από ένα λογαριασμό σου στον δικό τους, που είναι ελληνικός, της Τρ. Πειραιώς ” δηλαδη πρεπει να παω στην και στην τραπεζα πειραιως;;;;η με το που θα γραφτω θα μου ανοιξουν λογαριασμο αυτοι αυτοματα στην τραπεζα πειραιως;;; και για ποιο λογο να υπαρχει η skrill και να μην γινεται κατευθειαν μεσω της τραπεζας πειραιως;;;αυτο με μπερδεψε λιγο. 2)επισεις αν ανοιξουν λογαριασμο και μο…
-
κατευθειαν το ματι μου επεσε στην skrill που μου θυμιζει revolut αλλα ετσι οπως τα λετε η skrill ειναι καλυτερα γιατι στο revolut μπορεις να στειλεις εμβασμα να το πω και εγω δεν ξερω αν ειναι σωστη η εκφραση μεχρι 500 ευρω το μηνα νομιζω. απλα μηπως μπορειτε να μου εξηγησετε τι ακριβως γινετε με την skrill;;;;γιατι δεν καταλαβα πολυ καλα.μπηκα στην σελιδα αλλα λεει να κανω εναν λογαριασμο.... που κανω λογαριασμο;;;
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
blackm76 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαianpan 24 από το γέλιο σου κατάλαβα ότι υπάρχει λύση και την ξέρεις. Μπορείς σε παρακαλώ να μου την πεις; αν θες φυσικά. Για τα Capital control μιλάω.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από meramvel: “Καλησμπερα.ειμαι και γω χρηστης της συσκεης MI4. Την εχω αγορασει εδω και κανα 2 μηνο απο vickmall.com. ” γεια σας παιδια.μια ερωτηση πανω σε αυτο......μπορουμε να αγορασουμε απο εξωτερικο τελικα;;;δεν εχει capital control;;;; Η εχει και υπαρχει αλλος τροπος αγορας απο το εξωτερικο;;;
-
Μήνυμαπαιδιά κάτι πολύ βασικό που ξέχασα να ρωτήσω. Τώρα κατεβαζω την 6.2.18. Θα την περάσω από τον updater η από τον twrp όπως θα μου έρθει εκείνη την ώρα. Απλά ήθελα να ρωτήσω μετά πρέπει να ξαναεγκαταστησω το super user η δεν χρειάζεται και θα είναι περασμένο από πριν;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Εννοείται ότι όταν μπαίνεις στη διαδικασία του factory reset, και θέλεις να διαγράψεις τα πάντα, εκτός από φωτό/βίντεο, περνάς πρώτα την ρομ και μετά κάνεις επανεκκίνηση. Αυτό ισχύει απαραίτητα όταν κάνεις και system. Sorry που δεν το ξεκαθάρισα, έφτιαχνα κάτι μεταφράσεις. ” δεν πειραζει ευχαριστω,τελικα τα καταφερα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Κάνει, πως δεν κάνει... Αλλά δεν είναι απαραίτητο.... ” οκ ευχαριστω παιδια.οπως ειπε και καποιος παραπανω ειστε εκπληκτικοι.προς το παρον δεν μου εβγαλε κανενα σφαλμα ετσι οπως το εκανα.ευχαριστω και παλι,καληνυχτα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΟΧΙ. Θα την κατεβάσεις την νέα ROM - θα την βάλεις στην συσκευή σου και θα κάνεις το Update μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση της MIUI.. ” μεσα απο twrp δεν κανει;;;χαχαχ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όταν βγάλει η Xiaomi.... Περιμένουμε να γυρίσουν από τις γιορτές τους... ” πανω σε αυτο......οταν βγαινει η καινουρια πρεπει να κανουμε συνεχεια καθαρη εγκατασταση η οπως παλια θα την περναμε με recovery mode;;;; τωρα το καναμε για το θεμα της μπαταριας.θα χριαζεται συνεχεια καθαρη εγκατασταση;;;
-
Μήνυμακαταλαβα.αρα δεν επρεπε να πατησω το system. o twrp τρομερος.ειναι σαν να εχω ενα λειτουργικο συστημα που ελεγχει το λειτουργικο συστημα....κανει τα παντα...σε σχεση με τον cwm τον προριμο αφανταστα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν όχι, όπως είσαι στο TWRP Recovery, σύνδεσε την συσκευή σου στο PC, και θα έχεις πρόσβαση στους φακέλους της συσκευής σου. Βάζεις την ROM σε αυτήν και προχωράς στο Install από το TWRP. Μετά κάνεις Setup από την αρχή το κινητό σου στα Αγγλικά. Όταν τελειώσεις στο Setup, ξαναπηγαίνεις στο TWRP και θα κάνεις Install (Flash) το αρχείο superzu.zip που θα βρεις στην συσκευή σου. Πριν το Reboot επιλέγεις και τα Wipe Cache & Dalvik cache που σου δίνει ως επιλογή στα αριστερα, κ…
-
Μήνυμαmaddoctor εισαι σιγουρος οτι ετσι γινεται;;;;το εκανα και δεν ανοιγει το κινητο....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν δεν σου διορθώσει το πρόβλημα, τότε θα πρέπει να προχωρήσεις σε ποιο δραστικά μέτρα, όπως το Factory Reset (Wipe Data - Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache), και μετά install και πάλι την ROM, Install το supersu.zip - Σετάρισμα της συσκευής από την αρχή και χρήση του morelocale2 για ενεργοποίηση των ελληνικών.... ” πως γινεται το format factory;;;; πηγα στον twrp μπηκα στο υπομενου wipe και εχει μια επιλογη για να διαλεξω τι να κανω και μια που λεει κατευθειαν format data κ…
-
Μήνυμανα κάνω πάλι όλη την διαδικασία από την αρχή με fast boot Kai καθαρή εγκατάσταση δηλαδή; η απλά factory reset?
-
Μήνυμαωραία κατάλαβα. Και κάτι τελευταίο. Ανοίγοντας το κινητό μου βγάζει περίπου 5-6 φορές ένα σφάλμα που όσο προλαβαίνω να δω λέει.... Unfortunately υπηρεσίες Google..... Τι σφάλμα είναι αυτό και γιατί το βγάζει;