Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 911.

• και κάτι ακόμα..... Δείτε το σκορ που μου βγάζει στο antutu. Πως πρέπει να ρυθμίσω το κινητό μου ώστε να ανεβάσω κι άλλο το σκορ μου;

• οπότε εγώ θα ξέρω τώρα μόλις δω σε επόμενη αναβάθμιση ότι δεν υπάρχει το morelocale2 θα καταλάβω ότι διορθωσαν το θέμα με την γλώσσα. Επίσης μόλις δω ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσω την εφαρμογή super user θα καταλάβω ότι διορθωσαν το κέντρο λογισμικού που περιέχει το root. Καλά κατάλαβα; Αυτό με το playstore διορθώθηκε. Εγκαθιστώ εφαρμογές κανονικά. Τώρα μόλις βγει η καινούργια ρομ κάνω εγκατάσταση από recovery mode κανονικά όπως πριν. Δεν θα χρειάζεται να ξανά κάνω καθαρή εγκατάσταση έτσι δε…

• παιδιά είναι αρκετά σοβαρό αυτό. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω καμία εφαρμογή. Παρακαλώ βοηθήστε.

• πως γίνεται η κατάργηση. Και αν το κάνω μετά πρέπει να ξανά κάνω λογαριασμό;

• οπότε εγώ θα ξέρω τώρα μόλις δω σε επόμενη αναβάθμιση ότι δεν υπάρχει το morelocale2 θα καταλάβω ότι διορθωσαν το θέμα με την γλώσσα. Επίσης μόλις δω ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσω την εφαρμογή super user θα καταλάβω ότι διορθωσαν το κέντρο λογισμικού που περιέχει το root. Καλά κατάλαβα; ----Για το PlayStore δοκίμασε να κάνεις διαγραφή δεδομένων από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Google Play => Διαγραφή δεδομένων.---- Τώρα όσον αφορά το Google play το έκανα αυτό με την διαγραφή δεδομένων αλλα …

• Παράθεση από dnomikos: “Υπάρχει ακόμα ένα μικρό πρόβλημα με το compile της MIUI Marshmallow. Μερικά αρχεία από την ROM που έχετε είναι απο τις Κινέζικες ROM. Για αυτό τον λόγο έχετε και μερικά Αγγλικά σε ορισμένα σημεία που κανονικά δεν έπρεπε να τα έχετε όπως το Missed Call. ” δεν παρατηρησα κατι τετοιο.απλα ρωτησα γιατι λεει προσωρινα αφου τα ελληνικα μπηκαν κανονικα. δες τε σας παρακαλω και το θεμα μου με το playstore γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα.

• και κάτι που μόλις τώρα είδα. Με πετάει ένα σφάλμα ξαφνικά στην οθόνη άσχετος που είμαι και λέει κάτι για το playstore και μόλις πάω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή δεν με αφήνει και μου λέει αυτό.... Τι έγινε πάλι....

• mini art είσαι τρομερός. Το έκανα. Και με αυτό που έκανα κατάλαβα πως τελικά η xiaomi δεν έχει διόρθωση ακόμα το κέντρο ασφαλείας και το ροοτ. Μόνο μια απορία. Επειδή δεν διορθωσαν τα ελληνικά τα προσθέτουμε με αυτόν τον τρόπο προσωρινά. Τι εννοεί προσωρινά και γιατί προσωρινά αφού μπήκαν κανονικά και ας μην υπάρχουν στην λίστα με τις γλώσσες από τις ρυθμίσεις.

• Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") παιδια εχω ενα θεματακι. εχω κανει ολη αυτην την διαδικασια με το fast boot αλλα δεν μου εμφανιζει τα ελληνικα στις ρυθμισεις γιατι;;;;αφου εβαλα την τελευταια ελληνικη developer rom 6.2.4. εκανα κατι λαθος η θελη να κανω τιποτα ακομα για να τα εμφανισει;;;;

• μολις ολοκληρωσω την καθαρη εγκατασταση με fastboot kai περασω την τελευταια ρομ 6.2.4 πρεπει να βαλω παλι το supersu ή η xiaomi εφτιαξε το δικο της;;;

• Παράθεση από Bodai: “Ναι ισχύει, αν θέλεις καθαρή γρήγορα τότε θα κάνεις φλασάρισμα της fastboot 6.2.4 με το MiFlash και όταν τελειώσει μεσα απο τον Updater φλασάρισμα της ελληνικής 6.2.4. ” 1)αρα θα κανω καθαρη εγκατασταση αλλα γιατι λες καθαρη γρηγορα;;;me forrmat factory δεν γινεται τοσο γρηγορα;;; 2)και πως το κανω με fastboot kai miflash εχει οδηγο εκει που κατεβαζω την fastboot;;;

• ναι το ξερω απλα τα ρωτταω ολα αυτα γιατι διαβασα σε προηγουμενα σχολειο σε αυτο το θεμα πως ειναι καλυτερα να κανεις καθαρη εγκατασταση.για να δουλευουν ολα ακομα καλυτερα.ισχυει κατι τετοιο;;;δεν βιαστικα οπως την προηγουμενη φορα για να μην κανω λαθος. ειπανε οτι η μπαταρια παραδειγμα θα κραταει ακομα περισσοτερο.δεν ξερω....

• Παράθεση από Bodai: “OXI!! Και με τους δύο τρόπους χάνονται τα πάντα!! Οπωσδήποτε θα πρέπει να κάνεις τα απαραίτητα backup. ” 1)αν ειναι ετσι για ποιο τροπο υπαρχει το fastboot;;;γιατι παλι δεν καταλαβα και συγνωμη που ξαναρωταω,αν μπορειτε δωστε μου ενα παραδειγμα για να καταλαβω. το fastboot ανοιγει την συσκευη κανονικα;;;;πως ακριβως ειναι;;; 2) Παράθεση από Bodai: “Στο τέλος της κάθε διαδικασίας θα πρέπει να φλασάρεις την ελληνική rom ” ναι το καταλαβα αλλα την περναω κατευθειαν η ακολουθοντ…

• Παράθεση από Bodai: “Αυτό που κάνει βασικά είναι αυτό που σου είπα παραπάνω. Φερνει την συσκευη σε εργοστασιακή κατάσταση. Βεβαια επειδή οι διαδικασίες αρχικοποίησης της συσκευής είναι πιο εκτεταμένες την χρησιμοποιούμε και σε "δύσκολες" καταστάσεις .. ” Παράθεση από Bodai: “Το TWRP κάνει ένα σκέτο format. Αν δεν ακολουθείται απο φλασάρισμα.... θα μείνει η συσκευή άδεια.. ” 1)δηλαδη με fastboot κανεις φορματ χωρις να χασεις τις εφαρμογες σου και τα αρχεια σου ενω με το format factory apo twrp τα…

• μιας που το αναφερατε..... 1)τι ειναι τι κανει και που χρησιμευει η fastboot και για ποιο λογο υπαρχει;;;; 2)τι διαφορα εχει με το format factory tou twrp;;;; 3)και πως γινεται η διαδικασια με τον εναν τροπο με την fastboot και πως με τον αλλον με το twrp;;;; 4)με οποιους και απο τους 2 τροπους και αν το κανω μετα πρεπει να ξανακανω αυτην την διαδικασια της πρωτης εγκαταστασης αλλα θα εγκαταστησω την τελευταια εκδοση της ρομ;;; Παράθεση από Bodai: “Γιατι η fastboot τι κάνει? Αγνό και ανόθευτο φο…

• Παράθεση από Bodai: “@blackm76 αφού θέλεις καθαρή εγκατάσταση και γρήγορη κατέβασε την 6.2.4 fastboot για την συσκευή σου, φλάσαρε την με το MiFlash (καθαρή εγκατάσταση ως εδω) και μετά μέσα απο τον Updater φλάσαρε την GTV 6.2.4 ” αυτο δεν το καταλαβα.καθαρη εγκατασταση δεν ειναι οταν σβηνεις τα παντα απο το κινητο με format factory;;;;οπως κανουμε φορματ στον υπολογιστη;;;

• Παράθεση από ianpan24: “Αν εχεις κανει την διαδικασια τοτε πρεπει να εχεις ηδη ενοποιησει τα partitions και να εχεις TWRP. Αν εχω καταλαβει καλα το σταδιο στο οποιο βρισκεσαι αρκει πλεον για να κανεις καθαρη εγκατασταση να κανεις factory reset και να φλασαρεις την 6.2.4 μεσα απο τον updater. ” δεν ξερω απου μπορω να δω αν εχω εννοποιησει τα partition αλλα εχω κανει τον οδηγο κατα βημα και ναι εχω twrp. αν κανω formatfactory δεν θα εξαφανιστη ομως και ο twrp και θα εμφανιστη το μανισιο recovery m…

• Παράθεση από Bodai: “Την έχεις κάνει αυτη την διαδικασία? Η ακόμα το Mi-3 σου είναι με 2 partitions? ” ναι την εχω κανει κανονικα αυτην την διαδικασια. εχω 6.1.28 με twrp.οτι ελεγε ο οδηγος. αν κανω καθαρη εγκατασταση πρεπει να ξανακανω την διαδικασια απλα αντιο για την 6.1.28 θα βαλω την τελευταια διαθεσιμη ρομ;;;εκηγηστε μου παρακαλω

• παιδια στο Mi3 μου εχω περασμενη την 6.1.28.σκεφτομαι να κανω καθαρη εγκατασταση,φορματ δηλαδη για να αποφυγω τυχον λαθη. ξερω οτι απο recovery mode kano format factory αλλα μετα πως εγκαθιστω κατευθειαν την 6.2.4;;;; ειναι η απλη διαδικασια παιρνωντας την ρομ στον αποθηκευτικο χωρο και την εγκαθιστας απο recovery mode η πρεπει να κανω την διαδικασια της πρωτης εγκαταστασης marshmallow;;;;εν ολιγης πως γινετε η καθαρη εγκατασταση;;;

• απεγκατεστησε το και ξαναεγκατεστησετο