Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 911.
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
blackm76 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπαιδια εχω την εντυπωση οτι το ροοτ απο το κεντροασφαλειας λειτουργει.μπορει να το ελενξει καποιος χωρις superuser;;;;; το λεω γιατι μου βγαζει εφαρμογες για να δωσω δικαιωματα και μου βγαζει την επιλογη επετρεψε προνομια ροοτ κτλ. ας το ελενξει καποιος παρακαλω αν θελει και να μας ενημερωσει.
-
Μήνυμαετοιμο.η φωνη διορθωθηκε.το ελενξα,η μπαταρια απο οτι ειπε ενας φιλος εχτες διορθωθηκε,θα το δω στην πορεια αυτο.το ροοτ το περιμενουμε απο την xiaomi.
-
Μήνυματωρα το ειδα φιλε μου το μηνυμα σου.μισο να ξαναπερασω το superuser.
-
Μήνυματο καταφερα.δικιο ειχες φιλε μου.μια χαρα την εκανε την αναβαθμιση και σε 11 λεπτα ακριβως τελειωσε. αλλα πες μου σε παρακαλω να flashαρω και to superuser η διορθωσαν την μαμα ροοτ;;;
-
Μήνυμαμολις τελειωσει να ξαναβαλω το superuser apo twrp η το διορθωσαν το ροοτ απο το κεντρο ασφαλειας;;;
-
Μήνυματην ξεκινησα παλι την διαδικασια.παλι εβγαλε το no md5 file found και η μπαρα δεν κουνιεται αλλα θα περιμενω οπως ειπες. πληροφοριακα,πριν ξεκινησω εκανα wipe cache kai wipe davlik cache αλλα εκει μου εβγαλε ενα μηνυμα που ελεγε unable to mount /system. φυσικα το αγνοησα και αυτο και ξεκινησα την διαδικασια που περιμενω τωρα αλλα μεχρι να τελειωσει βρηκα την ευκαιρια παλι να ρωτησω......τι θελει να πει ο ποιητης με το μηνυμα unable to mount /system και γιατι δεν βρισκει το αρχειο md5 και τι ακρι…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όχι βέβαια, Install μέσα από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI ή από το TWRP, αλλά προφανώς και διέκοψες την διαδικασία νομίζοντας πως έχει πρόβλημα με το MD5Sum. Επανέλαβε το Flash της ROM από το TWRP και μην το διακόψεις για κανένα λόγο. Μπορεί να περάσουν πάνω από 20 λεπτά για να δεις δραστηριότητα. Και φυσικά μετά θα πρέπει και πάλι να κάνεις 1 restart την MIUI. ” ε πες μου ετσι φιλε μου.εγω ειδα το μηνυμα για το md5 και ειδα και οτι η μπαρα δεν κουνιοταν καθολου.και …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ξανακάνε Flash την ROM και αγνόησε το MD5SUM και ότι άλλο δεις. Δεν διακόπτουμε το Flash. Ελπίζω μόνο να έκανες κατά γράμμα ότι λέει ο οδηγός. Θα περιμένεις πολύ μέχρι να τελειώσει η διαδικασία. ” φιλε μου κατα γραμμα εκανα οτι λεει ο αδηγος περνωντας την ρομ 6.1.21. τωρα που βγηκε η 6.1.28 δεν εκανα παλι ολη την διαδικασια.απλα την φορτωσα στην συσκευη και εκανα INSTALL apo twrp. επρεπε να κανω παλι ολη την διαδικασια απο την αρχη;;;;
-
Μήνυμαγια σας παιδια.εχω προβλημα. πηγα να κανω εγκατασταση της καινουριας ρομ apo twrp και κολλησε στην εγκατασταση λεγοντας μου κατι για το md5.τωρα το κινητο μου δεν μπαινει στο λειτουργικο.το μονο που μπορω να κανω ειναι να μπω σε twrp. το εχω ξαναπαθει και με εναν τροπο με miflash εχα ξαναπερασει μια παλιοτερη ρομ και εσιαξε.δεν εκανα κατι λαθος.τωρα τι μπορω να κανω για να σωσω την κατασταση αλλα να βαλω και την καινουρια ρομ. δεν εκανα κατι λαθος.αλλα τι ειναι αυτο που φταιει εν ονοματι md5;;;;…
-
Μήνυμαυπαρχει μια εφαρμογη στο playstore που λεγετε twrp manager.τι ακριβως κανει;;;;μου χρησιμευει πουθενα;;;;ρωταω επειδη εχω twrp recovery mode.
-
Μήνυμα----Δοκίμασα βίντεο με τον MX Player και παίζει μια χαρά τον ήχο. Αυξομειώνεται φυσιολογικά.---- τετοια να μου λετε οτι εστρωσε και ο ηχος να τρελαθω.ανεβαστε την να την βαλω τωραααααααα.................χαχαχαχαχαχ ----Αν και δεν ειναι απόλυτα φυσιολογικό να σου το κάνει χωρίς Wipes ή φλασάρισμα, επειδή η διαδικασία είναι "ακίνδυνη" μην ανησυχείς---- να σας πω την αληθεια το πρωι πριν φυγω για την δουλεια μπηκα να χαζεψω και να δω τι δυνατοτητες εχει o twrp σε σχεση με το cwm που ειχα παλια.και …
-
Μήνυμα----Για την φωνή, το κινητό είναι για δεύτερο,backup, οπότε είναι χωρίς sim---- εννοω την φωνη σε αναπαραγωγη βιντεο και μουσικης.οχι κλησης τηλεφωνου
-
Μήνυμα----Τα θέμα μπαταρίας, που είναι το βασικότερο, λύθηκε;---- ουφ πηρα μια ανασα....χαχαχαχ με τον ηχο και το ροοτ τι εγινε;;;; ----Όπως θέλεις μπορείς να την περάσεις... [img]https://xiaomi-miui.gr/community/wcf/images/smilies/biggrin.png[/img]---- ειστε τρομεροι,μονο ενα ερωτημα,αν μπεις σε recovery mode μονο για να το χαζεψεις χωρις να κανεις κατι και μετα καπακι κανεις επανεκκινηση στο συστημα για να ανοιξει το κινητο.....ειναι φυσιολογικο να φορτωνει η μπαρα και να περιμενεις σαν να εχεις καν…
-
Μήνυμα---- Από την εφαρμογή της αναβάθμισης θα περάσετε την νέα ROM, αλλά το supersu.zip από το TWRP Recovery.. Όταν είναι έτοιμες ΟΛΕΣ οι ROM θα βγεί λίστα... [img]https://xiaomi-miui.gr/community/wcf/images/smilies/biggrin.png[/img] ---- δεν θα ηταν καλυτερα να την περασουμε απο τον twrp για να κανουμε kai wipe cache kai davlik cache πριν την εγκαταστησουμε;;; απο εδω το εμαθα για αυτο ρωταω....χαχαχαχ
-
Μήνυμα----Όσα μέλη είναι vip, έχουν ήδη λάβει λινκ για Ρομ.---- εσυ φιλε μου απο οτι βλεπω την εχεις εγκαταστησει ειδη την καινουρια ρομ,οποτε θα ξερεις να μου απαντησεις. τα θεματακια με την φωνη,το μαμα ροοτ και με την μπαταρια λυθηκαν;;;
-
Μήνυμα1)----Οπότε δεν ενεργοποιήσανε το Κέντρο ασφαλείας ακόμα.... ---- θα το ενεργοποιησουν σε καποια επομενη αναβαθμιση;;;;και κατα συνεπεια θα ενεργοποιησουν και την λειτουργια ροοτ ωστε να ξηλωσουμε την εφαρμογη superuser;;; και οταν γινει αυτο πως α το καταλαβουμε;;; 2)η νεα ρομ θα περνιεται απο twrp η απο αναβαθμιση miui;;;; και γιατι δεν βγηκε ακομα;;;;δεν θα επρεπε να βγει σημερα;;;;
-
Μήνυμαοπότε για ροοτ μπαταρία και φωνή πρέπει να περιμένω αναβάθμιση μήπως διορθωθούν; και πως θα το καταλάβω ότι διορθώθηκαν; αντε η φωνή θα είναι εμφανείς αλλά ροοτ και μπαταρία; Και όταν βγει θα μπορώ τελικά να κάνω την αναβάθμιση από twrp η θα πρέπει να γίνει από την αναβάθμιση της MIUI? Πληροφοριακά όμως δεν βγήκε ακόμα η καινούργια ρομ. Δεν έπρεπε να βγει σήμερα; Από ότι κατάλαβα τελικά έχει μερικά θεματακια η ρομ. Ελπίζω πάντως να τα διορθώσουν γιατί προς το παρόν να σας πω την αλήθεια ψιλό ξεν…
-
Μήνυμαπαιδιά μήπως μπορεί κάποιος να απαντήσει στις τελευταίες μου απορίες; τις έχω γραμμένες παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά γιατί πάντα με βοηθάτε
-
Μήνυμα---- Οχι βέβαια, απλά θα πας από την εφρμογή Αναβάθμιση της MIUI και από εκεί θα κάνεις το Update. Αλλά μετά θα πρέπει να κάνεις και πάλι Flash το Zip για το ROOT. (Αν δεν έχουν ανοίξει το ROOT στην επόμενη Version, από το κέντρο ασφαλείας)---- Από twrp δεν θα μπορώ να την κάνω την αναβάθμιση βαθμιση; ----Το Root στο κέντρο ασφαλείας δεν δουλεύει. Οπότε προς το παρόν το Super User είναι μονόδρομος ---- έχω την εντύπωση ότι δουλεύει αλλά τέλος πάντων. Αν το διορθώσει η miui και δουλέψει ξανά η λε…