Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 911.

• το διορθωσα αν και δεν νομιζω να ηταν προβλημα αυτο. δεν το ειχα προσεξει καθολου παντως.

• ωραια ευχαριστω πολυ φιλε μου για την πληροφορια.δεν το ηξερα. περιμενω με ανυπομονησια την καινουρια,να ειστε καλα.

• γεια σας.χρονια πολλα και καλη χρονια. με ειχατε ενημερωσει οτι θα βγει η καινουρια εκδοση miui για το mi3 μου βασισμενη σε android 6. μολις τωρα ειδα οτι βγηκε καινουρια εκδοση αλλα ειναι βασισμενη ακομα σε android 4.4.4. δεν θα περαση σε android 6 τελικα;;;;και αν οχι γιατι;;;;δεν θα επρεπε καποια στιγμη να περασει μιας και το android 6 ειναι η τελευταια εκδοση android;;;

• απο οτι ειπe o miui art σε κανα μηνα το πολυ θα ειναι ετοιμη η καινουρια βασισμενη σε android 6.

• τα εκανα αυτα που λες και μετα το εκανα. εκτος αν επρεπε να ακολουθησω τον τρopo με την εφαρμογη της αναβαθμισης.παντως ξαναεβαλα την τελευταια εκδοση μεσω τις αναβαθμισης και εστρωσε,και αναγκαστηκα εβαλα παλι ξανα τον cmw.τωρα ειναι μια χαρα οπως πριν.δεν το πειραζω,θα περιμενω την καινουρια αναβαθμιση βασισμενη σε android 6.μεχρι τοτε ας κανει καμια επανεκκινηση παραπανω.....χαχαχαχ

• βοηθεια παρακαλω ειναι επειγον εχω μεινει χωρις τηλεφωνο......χαχαχαχαχ γιατι εγινε αυτο;;;;

• εχω προβλημα.πηγα να μερασω την ρομ που μου προτεινες φιλε μου μεσω recovery ,θεωρητικα περαστηκε αλλα μολις εγινε επανεκκινηση μου βγαζει συνεχεια ενα μηνυμα που λεει..... δυστυχωςη διαδικασια android.process.και κατι ακομα δεν φαινεται στην οθονη... εχει 2 επιλογες αναφορα και ακυρωση.οτι και να πατησω αυτο συνεχιζει και βγαινει ακαταπαυστα. τι να κανω;;;;τι μπορω να κανω για να σωσω την κατασταση;;;

• και στην αγορα να βγει ομως δυσκολα θα το βρεις ελλαδα.εγω το mi3 το ειχα παραγηλλει κατευθειαν απο κινα. τωρα με capital control πως μπορει καποιος να αγορασει xiaomi;;;

• καταλαβα. και κατι τελευταιο. ποια ειναι η καλυτερη συσκευη xiaomi που υπαρχει;;; mi4,note pro η το καινουριο mi5 που ακουγετε οτι θα βγει;;;;

• καταλαβα θα βαλω την εκδοση που ειπες φιλε μου παλι.μεχρι να βγει η καινουρια. παντως αν ειναι ετσι οπως τα λες βασισμένη σε Android 6.0 θα ειναι τρομερη.την περιμενω με ανυπομονησια. και τωρα πειτε μου.ακομα και να σπασει το κινητο μου πεφτοντας απο τον πεμπτο οροφο.πως εγω μετα να μην ξαναπαρω xiaomi;;;;; με τετοιο προσαρμοσμενο λειτουργικο android(miui),και τετοια υποστηρηξη απο εσας και το site,τι αλλο να θελει κανεις;;; μονο οι συχνες αναβαθμισεις ειναι λιγο βαρετες αλλα δεν πειραζει.και πα…

• ξερω πως κανω αναβαθμιση την ρομ μεσω recovery. εγω εχω εγκατεστημενη την ελληνικη 5.12.13 developer. γιατι και ποιος ο λογος να βαλω την παλιοτερη εκδοση;;;; η καινουρια εκδοση θα αργηση;;;;και τελικα ποιος ο λογος που μου το εκανε αυτο;;;;

• γεια σας παιδια.χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε. εχω ενα αρκετα σοβαρο θεματακι τις τελκευταιες μερες για τα δεδομενα μου. οπως θα διαβασατε και στον τιτλο την τελευταια εβγομαδα η συσκευη μου (mi3) εχει επανεκκινηση 2 φορες μονη της. για ποιο λογο το κανει αυτο;;;;φταιει η ρομ;;;;μηπως φταιει που δεν ειχε καινουρια ρομ αυτην την εβδομαδα για την συσκευη μου;;;;αν και αυτο θα ηταν παραλογο. η μηπως φταιει που αναβαθμιση την εφαρμογη του ιντερνετ(browser).βασικα μολις την ανοιξα μου ειπε ο…

• ας περιμενουμε λοιπον να δουμε αν εχει καποιος καμια αλλη ιδεα.ευχαριστω παντως.

• προς το παρόν έβαλα τον uc browser. Παει πολύ γρήγορα.

• και εμένα σφαίρα πάει αλλα καμιά φορά κολλάει η παράδειγμα αν κάποια σελίδα έχει καποιο μενού που το πατάς για να βγει δεν βγαίνει και μετά κολλάει. Ρομ έχω την τελευταία developer. Και την πέρασα από recovery mode.

• έκανα καθαρισμό δεδομένων αλλά τίποτα. Πάλι τα ίδια. Κανείς καμιά ιδέα;

• Και για να μην ανοίγω κι άλλο θέμα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Μερικές φορές ο browser του κινητού τρώει σκαλωματα και κολλάει και μερικές φορές κλείνει. Γιατί; υπάρχει λύση;

• Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά. Πολύ χρήσιμο και εύκολο.

• Και πως το εμφανιζω πάλι;

• Γειά σας. Όπως λέω και στον τίτλο μπήκα στο διαχείριστη αρχείων του κινητού και είχε επιλογή να κάνω private ένα οποιοδήποτε αρχείο. σε αυτό γίνετε από ότι είδα. διάλεξα και εγώ λοιπόν ένα και το εκρυψα. Πατάω τώρα να εμφανίσει τα κρυφά αρχεία αλλά δεν το εμφανίζει. Μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται;