Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 911.
-
προβλημα με αναβαθμιση ρομ
ΜήνυμαΚατάλαβα. Για αυτό και δεν εμφανίζεται και στην εφαρμογή αναβάθμισης;
-
ΜήνυμαΤο λινκ που έστειλες φίλε μου με πηγαίνει στο ίδιο σημείο που πήγα και πριν. Εν ολίγοις πάλι το ίδιο σφάλμα βγάζει
-
εξαιρεση εφαρμογης
Μήνυμαγεια σας. εγκατεστησα μια εφαρμογη την οποια χρειαζομαι ομως οταν παω στο antivirus kai ψαχνει για ιους μου βγαζει οτι ειναι πιθανη απειλη. στις ρυθμισεις βρηκα καπου που λεει εξαιρεση εφαρμογων αλλα δεν ξερω πως γινετε. εν ολιγης πως γινετε να εξαιρεσω μια εφαρμογη ωστε να μην μου την βγαζει σαν πιθανη απειλη;;;;
-
Μήνυμαγεια σας. εχω την stable εκδοση 4.1.0 πηγα να κατεβασω την 5.2.0 παλι stable εννοειτε και μου βγαζει αυτο το μηνυμα.... Παράθεση: “Not Found The requested URL /downloads/roms/Mi3_W/xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-5.2.0.zip was not found on this server. Apache Server at ota.xiaomi-miui.gr Port 80” ειτε μπω απο υπολογιστη ειτε απο κινητο παντα το ιδιο βγαζει. επισεις με την τελευταια ενημερωση εξαφανιστηκε ο ota updater και μου ειχατε πει οτι την ιδια δουλεια θα κανει και η εφαρμογη του miu…
-
1)Άρα αν κατάλαβα καλά τώρα μόλις βγει καινούργια ρομ και κάνω έλεγχο αναβαθμισεων από τον updater θα μου λέει ότι έχει καινούρια ρομ; στην προηγούμενη ρομ δεν γινόταν αυτό και ρωτάω για σιγουριά. Πάντως αν είναι έτσι είναι τέλειο νέο. 2) Την ξαναεβαλα μόνος μου την εφαρμογή απλά ρώτησα να ξέρω αν βγήκε γιατί είχε κάποιο πρόβλημα. 3)με αυτό το γίνετε;
-
γεια σας παιδια. οπως εχω ξαναπει εχω ενα mi3. ειχα την stable rom 4.2.0 me τον ota updater και οταν τον πατουσα ελεγε οτι δεν ειχε αναβαθμιση της ρομ. μπαινοντας ομως σημερα στην σελιδα βλεπω οτι εχει καινουρια εκδοση την stable rom 5.1.0. φυσικα την κατεβασα και εκανα την αναβαθμιση. μετα την αναβαθμιση ομως παρατηρησα μερικα πραγματα οπως..... 1)λειπει η εφαρμογη ota updater.γιατι;;;;;μηπως τελικα ειχε προβλημα και για αυτο δεν μου εμφανιζε αν ειχε αναβαθμισεις και για αυτο τον λογο την αφαιρ…
-
αισθητηρας θερμοκρασιας
Μήνυμαευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια. οταν βγει και για εξωτερικη θερμοκρασια θα το μαθουμε. να ειστε καλα.
-
αισθητηρας θερμοκρασιας
ΜήνυμαΠαράθεση: “δειχνει μονο την εσωτερικη...cpu κτλ οχι περιβαλοντος ” αυτο ειναι τελικα;;;;δεν το ηξερα. υπαρχει καποιο τηλεφωνο που να την μετραει και την εξωτερικη;;;;
-
αισθητηρας θερμοκρασιας
ΜήνυμαΑκόμα δεν βρήκα αν έχει. Αν ξέρει κάποιος να μας πει.
-
αισθητηρας θερμοκρασιας
Μήνυμαξερει κανεις να με βοηθησει;;;;ευχαριστω.
-
γενικα στο τηλεφωνο εχω απενεργοποιημενα τα δεδομενα και τον συγχρονισμο. και το wifi το ανοιγω οποτε θελω εγω δεν ειναι παντα ανοιχτο. το βγαζει καμια φορα στις επαφες στις ρυθμισεις....και αλλου. σε γενικες γραμμες δεν εχει στανταρ.μπορει να βγει οπουδηποτε.
-
γεια σας.εχω ενα θεματακι απο την μερα που πηρα το κινητο τηλεφωνο. ανα τακτα χρονικα διαστηματα(συχνα και καθε μερα) και ενω εχω κλειστο wifi μου βγαζει το εξης μηνυμα,οτι...... η συνδεση δικτυου δεν ειναι διαθεσιμη.παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα. τι ειναι αυτο και γιατι το βγαζει;;;;;
-
αισθητηρας θερμοκρασιας
Μήνυμαγεια σας παιδια.ηθελα να σας κανω στην εξης ερωτηση.... στο mi3 μου τρεχωντας φυσικα το benchmark λεει οτι εχει αισθητηρα θερμοκρασιας. και η ερωτηση ειναι απλη...εχει το τηλεφωνο αισθητηρα θερμοκρασιας η οχι;;;; ρωταω γιατι οσες εφαρμογες εβαλα με θερμομετρα δεν λειτουργει καμια. τι συμβαινει;;;
-
Άρα είναι αυθεντικό. Ωραία. Μόνο ένα πράγμα πείτε μου. Ο 20ψηφιος κωδικός που προαναφερατε ήταν τελικά το αυτοκόλλητο που πέταξα; και αν ναι πρέπει οπωσδήποτε να τον βρω; Εκτός δηλαδή από το να δω αν είναι αυθεντική η συσκευή μου χρυσημευη και πουθενά αλλού; θα μου χρειαστεί στο μέλλον; και αν ναι πως μπορώ να τον μάθω πάλι;
-
Παράθεση: “Τώρα εαν φλασάρεις και άλλες ρομς για το mi3 και δουλέψουν σωστά τότε η συσκευή σου είναι αυθεντική!” δεν βαζω ρομ απο οπου να ναι γιατι φοβαμαι.μονο απο εδω εχω βαλη την stable και την εχω κανει αναβαθμιση αρκετες φορες.εν ολιγης εχω βαλει την stable 3-4 φορες και ολα δουλευουν ρολοι. Παράθεση: “Ένας είναι αυτός . ” αυτο ζηταει εναν 20ψηφιο κωδικο.που τον γραφει αυτον;;;;; Παράθεση: “για δοκίμασε και αυτό jd.mi.com/” τι ειναι αυτο και πως το χρησιμοποιω;;;; Παράθεση: “δεν έχω το αυτο…