Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 911.
-
Παράθεση: “Σίγουρα παίζει ρόλο το πόσο φορτωμένο είναι το κινητό. Εγώ το φλάσαρα άδειο χωρίς να έχω περάσει τπτ μέσα.” για το σκορ στο antutu λεω.... λεω εκανες το τεστ με απειραχτω κινητο οπως το πηρες;;;; και γενικα παιζει ρολο οι εκαστωτε ρυθμισεις και οι εφαρμογες που εχουμε φορτωμενες για καλυτερο σκορ;;;; Παράθεση: “Αυτό με τους πυρήνες γίνεται για εξοικονόμηση μπαταρίας και είναι φυσιολογικό.” ησυχασα λιγο γιατι νομιζα πως κατι δεν δουλευει καλα.ουυυυ ωραια. Παράθεση: “Την μπαταρία και εμ…
-
παιδια σαν αρχαριος και εγω και συμφωνα με το cpu-z μου δημιουργηθηκαν καινουριες αποριες..... εβαλα το cpu-z και μεσα λεει οτι δουλευει μονο ο ενας πυρηνας και οι αλλοι 3 γραφει stopped(οτι ειναι σταματημενοι δηλαδη.) αυτο ειναι φυσιολογικο;;;;δηλαδη οταν δεν κανω κατι και δεν εχω πολλες απαιτησεις δουλευει μονο ο ενας πυρηξνας για εξηκονομηση μπαταριας η εχει καποιο προβλημα η συσκευη;;;;; επισεις η μπαταρια μου ειναι 3050 mah alla μεσα στο cpu-z ΄λεει capacity 1390mah. υπαρχει πιθανοτητα να κ…
-
φιλε μου και εγω αρχαριος ειμαι αν και αυτα που ηθελα να μαθω τα εμαθα με την βοηθεια αυτο του εξαιρετικου site αλλα δεν θα ηταν ποιο ευκολο απλα να πας στις ρυθμισεις δικτυου της συσκευης και να δεις αν εχει επιλογη για 3g;;;; πληροφοριακα και εγω stable ebala για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. ειδες...κατι που δεν ξερω θα το ρωτησω τωρα...... εσενα στο antutu se βγαζει αποτελεσμα 43200. εμενα γιατι βγαζει μονο 33591;;;; παιζει ρολο ποσο φορτωμενο ειναι το κινητο απο εφαρμογες;;;; παιζουν ρολο οι …
-
μπαταρια mi3
Μήνυμαχρησιμοποιω παντα handfree bluetooth απλα ηθελα να μαθω τον ακριβη αριθμο του σαρ αλλα δεν χρειαζετε νε καλυψατε. τωρα οσον αφορα την διαδικασια αλλαγης μπαταριας ευχαριστω για τις οδηγιες και εχω δει και αρκετα βιντεο οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημα. αλλωστε τωρα το πηρα το κινητο.εχω κανα μηνα,αν αλλαξω απο τωρα μπαταρια καηκαμε..... σε γενικες γραμμες και σε ολα τα επιπεδα το τηλεφωνο ειναι αστερι.
-
μπαταρια mi3
ΜήνυμαΞέρω ότι το ανώτατο όριο είναι 2. Εγώ έχω βρει διάφορες εκδοχές στο ίντερνετ. Η μία λέει 1,6 και η άλλη 0,8. Τώρα παλι στο κουτί του τηλεφώνου μου όμως αναγράφει ότι ο δείκτης sar είναι μικρότερο και ίσο του 2. Αν είναι 0,8 είναι καλό νούμερο αλλά τα άλλα 2 νούμερα είναι αρκετά μεγάλα. Δεν έβγαλα άκρη. Δεν μπόρεσα να βρω τίποτα άλλο. γνωρίζετε κάτι άλλο εσείς;
-
μπαταρια mi3
Μήνυμαχαχαχαχαχαχ ενταξει εχει δικιο εγραψα κι αλλο απλα ηταν αυτο που ηθελα να μαθω. εννοειτε πως θα μπαινω απλα τωρα με τον ota updater θα ειναι ολα ποιο ευκολα. αλλα τελικα με το sar δεν μου ειπατε τι γινετε;;;;
-
μπαταρια mi3
Μήνυμααφου ελυσα ολες μου τις αποριες ακομα και για το πως αλλαζει η μπαταρια,το μονο που μου εμεινε να μαθω ειναι ενα. τι δεικτη sar εχει το mi3;;;;;και ποσο ειναι το οριο;;;; γιατι διαβαζω απο εδω και απο εκει οτι εχει μεγαλο και γενικα τα κινεζικα κινητα σου καινε τον εγκεφαλο. ισχυει κατι τετοιο;;;; και γενικα υπαρχει καποιος τροπος να το μετρηση καποιος;;;;
-
μπαταρια mi3
Μήνυμαοποτε δεν θα χρειαστει να μπω να ξαναδω στην σελιδα.πολυ ωραια.ολα θα ειναι πολυ ποιθο ευκολα.... αρκει φυσικα να λειτουργει το ota updater ετσι;;;; υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργει;;;;
-
μπαταρια mi3
Μήνυμαεκανα την αναβαθμιση.ολα πηγαν καλα.με τον updater=αναβαθιση ειναι πολυ ποιο ευκολο. τωρα εμφανιζει και μια εφαρμογη που λεγετε ota updater. αυτο τι ειναι;;;οταν την ανοιγω θα μου λεει αν εχει καινουρια εκδοση η ρομ;;;; και θα την κατεβαζω απο εκει και θα την εγκαθιστω μετα απο τον updater;;;;; καλα τα ειπα;;;χαχχαχαχαχα
-
μπαταρια mi3
Μήνυμαχρησιμο βιντεο.πολυ καλο.παντως τα εργαλεια που χρησιμοποιει δεν ειναι τιποτα. τωρα αν ποτε το χρειαστω θα το δω. με την ρομ τι εγινε τελικα;;; απο οτι ειδα πρεπει να βγηκε αλλα ρωταω για σιγουρια.επισεις αν την αναβαθμισω τα αρχεια μου οι επαφες και τα προγραμματα θα σβηστουν;;;;
-
μπαταρια mi3
Μήνυμασε γενικες γραμμες ποιανουν πολυ τα χερια μου. αν δεν ειναι κατι πολυ εξιδεικευμενο αυτα τα εργαλειακια και ειναι 2-3 να παω να τα αγορασω.ποια ειναι αυτα;;;; δεν αγχωνομαι αλλωστε τωρα το πηρα.απλα ειχα αυτη την απορια. μονο δειξτε μου ποια ειναι και εγω θα αποφασισω αργοτερα αν χαλασει η μπαταρια τι θα κανω. και κατι αλλο για να μην κανω νεο θεμα.....εχω περασει την stable rom 3.3.0. εχει βγει καινουρια;;;;και αν ναι γιατι δεν μου το εμφανιζει στο κινητο,στην εφαρμογη της αναβαθμισης,την αναβα…
-
μπαταρια mi3
Μήνυμααυτη δεν ειναι η μπαταρια του;;;; Παράθεση: “http://www.ebay.com/itm/BATERIA-BATTERY-XIAOMI-MI-3-MI3-MIU3-MIUI-3-3050-mAh-BM31-/161608704107?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item25a0a1206b” και αν χρειαστει καποια στιγμη να την αλλαξω πως ανοιγει το καπακι;;;;ρωταω γιατι δεν εχει καποιο κουμπομα η βιδα εμφανει τουλαχιστον.
-
μπαταρια mi3
Μήνυμαγεια σας παιδια.ηθελα να σας ρωτησω..... η μπαταρια απο το mi3 ειναι ενσωματωμενη.αν χαλασει τι κανω;;;; αλλαζει η πεταω το κινητο τηλεφωνο;;;;;
-
παιδια ηθελα να σας ρωτησω κατι ακομα.... τι γινετε με τον δεικτη σαρ στο mi3;;;; ψαχνωντας αλλοι λενε οτι ειναι πολυ μεγαλος και αλλοι οτι ειναι 0,8. τι συμβαινει με αυτο;;;
-
Παράθεση: “Εχεις internet απο τον πάροχο κινητής? To 3G => 2G δεν θα επηρεάσει άλλη ταχύτητα internet, παρά μόνο αυτή με τον πάροχο κινητής. ” οχι δεν εχω ιντερνετ απο τον παροχο..μονο με wifi Μπαινω.αρα θα το κλεισω. τα υπολοιπα οποτε μπορειτε απαντηστε τα.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
-
RIPorter ευχαριστω και ναι εχω αρχισει ειδη και μαθαινω πραγματα. 1) Παράθεση: “Επί του παρόντος δεν δίνεις σημασία γιατί είναι εφαρμογές διαχείρισης hardware του οποίου δεν είσαι κάτοχος. Αγνόησε τες σαν μην υπάρχουν” μπορω να τις αφαιρεσω για αυτο ρωταω......αλλα δεν θα το κανω.θα τις αγνοησω οπως ειπες φιλε μου.αλλωστε με 64 gb δεν εχω προβλημα χωρου....χαχαχαχ επισεις το 360 ειναι για hardware η μηπως ειναι το κινεζικο Playstore;; 2) Παράθεση: “Εξαρτάται απο την χρήση του κινητού. Σε γενικές…
-
1) Παράθεση: “Παει στν rom” παει στην ρομ επειδη σε αυτην αλλαξε το miui;;;; 2)εχει καποιες εφαρμογες που δεν ξερω τι κανουν. παραδειγμα εχει τις εφαρμογες miwifi, mikey ,miband, kuaipan kai to 360και κινεζικα μετα. τι κανουν αυτες οι εφαρμογες;;;;; 3)η μπαταρια μου κραταει 1-2 μερες το πολυ.ειναι φυσιολογικο για ενα κινητο με μπαταρια 3050 μιλαμπερ; 4)οταν δεν ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ με καποιο wifi και μπαινω στις επαφες λεει ελενξτε τις ρυθνισεις δικτυου και κατι τετοια. δεν μπορω να τ…
-
Παράθεση: “ Ο/H blackm76 έγραψε: τα γραφικα που αλλαξαν λιγο παραδειγμα οταν απαντας τηλεφωνο η απο τον task manager ειναι απο την ρομ η ειναι απο την εκδοση του android;;;; Σωστά ” το σωστα παει στην ρομ η στο android;;;
-
1)το καταλαβα. 2)εδω καταλαβα οτι θα κανω μια ακομη φορα αναβαθμιση απο την σελιδα και μετα αυτοματα απο το κινητο.καλα καταλαβα;;;;; και ποτε θα βγει η επομενη εκδοση ωστε να την κατεβασω απο την σελιδα;;;; 3 και 4)επισεις τα καταλαβα 5)δηλαδη αυτο απο τις ρυθμισεις ειναι λαθος φτιαγμενο και βγαζει αλλες ρυθμισεις εκει τωρα;;; 6)ναι το καταλαβα και το root checher το εκανα οπως μου ειπες και τωρα δειχνει οτι ειναι ροοτ.καλυτερο μου φαινεται. 7)οκ καταλαβα,απο βδομαδα θα παω μια βολτα στον παροχ…