Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-911 από 911.
-
και κατι ακομα...μολις τωρα ειδα οτι δεν μπορω να βρω τις ρυθμισεις τοποθεσιας...του gps δηλαδη στις ρυθμισεις.μηπως βρισκετε σε κανενα υπομενου;;;και αν ναι που;;;;
-
γεια σας παιδια.μολις εβαλα την stable rom. θα σας πω τι μπου αρεσε και τι οχι. και μερικες αποριες που θα ηθελα την βοηθεια σας πανω σε αυτες. λοιπον τα ελληνικα ειναι τελεια.παντου ελληνικα επιτελους. εμφανιζει επιτελους την αναβαθμιση αλλα απο οτι ειδα αλλες εφαρμογες που ειχε αγκατεστημενες πηγαν στις ρυθμισεις οπως το backup. μεχρι να το βρω γανιασα.....χαχαχαχ 1)τωρα ενω εβαλα την stable,στις πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο,στην εκδοση miui λεει miui 3.3.0 / developer.δεν θα επρεπε στην…
-
Καλημερα. Εντάξει θα βάλω τη stable αλλά ακόμα είπε ο φίλος δεν έχει ota updater. Όταν λοιπον την βάλουν θα πηγαίνω απλα εκεί (στην εφαρμογη ota updater) και θα παταω αναβάθμιση και θα εγκαθιστά την καινούρια εκδοση της Ρομ; Επίσεις μέχρι να μπει η εφαρμογή θα υπάρχει το miui updater; για να γλιτωνω το recovery μετά τουλάχιστον. Και κάτι σημαντικό πριν ξεκίνησω την διαδικασία.κάνω backup απο την εφαρμογή του κινητού και μετα ακολουθώ την διαδικασία κάνοντας όλα τα βήματα; δεν πρεπει να παραλειψω…
-
κοιταξε να δεις σημερα το πηρα στα χερια μου πρωτη φορα το εκανα φυλλο και φτερο για αρχη οποτε δεν εχω βαλει και πολλα......χαχαχαχ μου αρεσει οτι απο αυτα που ρωταω απαντας τα μισα και απο αυτα που απαντας μου δημιουργουνται καινουρια ερωτηματα.....χαχαχαχ μια απορια λυνω 2 καινουριες μου ερχονται.χαχαχαχ. λοιπον ελπιζω να μην με παρεξηγειτε ισως και εσεις να μην μπορειτε να απαντησετε λογο μεταμεσονυχτιας ωρας παντως σας ευχαριστω που απαντατε. και αν δεν εχει ota updater δεν μπορω να μπαινω …
-
τωρα μες στο ξημερωμα δεν θα το κανω αλλα αυριο σιγουρα. θα κανω τωρα μερικες ερωτησεις τελευταιες και μετα παω για υπνο και αυριο με καθαρο μυαλο θα το κανω. λοιπον.... 1)τι ειναι το ΟΤΑ UPDATER που ειπες;;;; 2)η developer δεν εχει update manager οπως η stable;;;; 3)τι εννοεις να στησω το κινητο απο την αρχη;;;;;δεν θα εχει τις εφαρμογες του miui kai της google οπως το playstore;;; 4)και εσεις γιατι μου προτεινετε την stable γιατι ειναι ποιο σταθερη χωρις προβληματα;;;; 5)αν γινει η εγκατασταση…
-
Παράθεση: “Πρώτα από όλα, σου προτείνουμε STABLE ROM που κάνει Update 1 φορά τον μήνα περίπου. Οταν κάνεις το Flash της ROM, μετά θα έχεις την εφαρμογή που σου λείπει και θα μπορείς να κάνεις το Update πολύ εύκολα χωρίς να κάνεις τα παραπάνω βήματα. ” 1)λεγοντας η εφαρμογη που λειπει εννοεις το miui updater; 2))αν δεν ειναι η stable και ειναι η αλλη δεν θα εχει το miui updater; 3)αν δεν ειναι η stable και ειναι η αλλη....καθε ποτε θα εχει αναβαθμιση εκεινη;;;; 4)και οι 2 θα εχουν το ιδιο miui η …
-
και κατι ακομα... 1)αντι για Miui updater δεν θα μπορουσαμε να το κανουμε με καποιο αλλο προγραμμα οπως το rom manager που εχει επιλογη install rom for sdcard;; ρωταω γιατι το φοβαμαι λιγο το recovery mode. 2)για ποιο λογο δεν υπαρχει το miui update στο τηλεφωνο μου;;;;τι γινετε ξεχνανε να το βαλουν;;;; 3))αν την βαλω με recovery θα κανω την ιδια διαδικασια καθε φορα οταν εχει καινουρια αναβαθμιση;;;; 4)αν ολοκληρωσω την διαδικασια με το recovery mode μετα το αρχειο update.zip θα το σβησω απο το…
-
ναι ειδα τελικα οτι δεν χρειαζετε η εφαρμογη updater αλλα με recovery για να κανω αναβαθμιση καθε βδομαδα θα κανω την ιδια διαδικασια;;;;
-
απο οτι ειδα ομως και με αυτον τον τροπο χρειαζετε η εφαρμογη updater. δεν μπορω να την βρω πουθενα με apk; δεν το λεω μονο για μενα αλλα για οποιονδηποτε ακομα εχει τυο ιδιο προβλημα. αλλα γιατι ομως να μην υπαρχει;;;
-
εγω θελω να περασω την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.2.6 και οχι την stable.δεν κανει;;;; ναι το θεμα ειναι να βρω την εφαρμογη ωστε οταν βγει αναβαθμιση να μπορω να την κανω. υπαρχει πουθενα γνωριζετε;;;; Παράθεση: “Πρόσεχε μόνο να κάνεις Factory Reset/Defaults πριν περάσεις την νέα ROM.” τι εννοεις;;;
-
γεια σας. θελω να βαλω την ελληνικη rom απο εδω αλλα δεν εχω την εφαρμογη αναβαθμισης. υπαρχει σε αρχειο apk να την εγκαταστησω;;;; θελω οποσδηποτε να βαλω την ελληνικη ρομ γιατι σε αυτην που εχει και λεει οτι ειναι η τελευταια δεν ανοιγει το ημερολογιο και δεν ειναι ολα μεταφρασμενα στα ελληνικα.ειναι ενας συνδυασμος 60% ελληνικα και 40% αγγλικα. επισεις θελω να βαλω την εφαρμογη γιατι ακομα και να βαλω την rom μετα πως θα την αναβαθμιζω καθε βδομαδα;;; περιμενω την απαντηση σας γρηγορα γιατι θ…