Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 911.
-
recovery
Μήνυμαεχω κατεβασει τα αρχεια της xtrv kai tou orange fox αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορω να τα δω απο twrp.θα προσπαθησω να τα περασω σε καποια καρτα sd.
-
recovery
Μήνυμαγενικα οταν παω να κανω wipe cache kai davlik cache μου εμφανιζει failed to mount /data (invalid argument) kai failed to mount /system_ext (invalid argument). στον internal store μου βγαζει 0mb kai ολοι οι φακελοι που βλεπω ειναι αδειοι. και αν παω στο mount για να κανω mount to data δεν τσεκαρετε. για αυτο ρωτησα...αν φλασαρω τον orange fox μηπως λυσω αυτο το προβλημα;;; και αν τον φλασαρω υπαρχει περιπτωση να χασω τα αρχεια μου και το συστημα μου η γινετε απλα να αντικαταστησω τον εναν recover…
-
αρα την εγκατεστησες κανονικα απο twrp kai οχι οπως μου ειχατε πει απο την εφαρμογη εγκαταστασης σε προηγουμενη σελιδα. ομως εγω και να την κατεβασω δεν θα μπορεσω να την βρω γιατι μολις μπω σε twrp δεν μπορω να δω τον εσωτερικο χωρο της συσκευης.οπου και να την περασω δεν θα μπορω να την δω γιατι ο twrp μου βγαζει σφαλμα με το mount tou data. οποτε πως θα το κανω;;; αν εγκαταστησω τον orange fox μηπως ειναι καλυτερα και στρωσουν τα πραγματα νε τον recovery mode;;;;
-
στο poco x3 μου, μου βγαζει στην εφαρμογη αναβαθμισης οτι υπαρχει καινουρια εκδοση με κωδικη ονομασια xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOX3Pro_V12.5.5.0.RJUMIXM_v12-11.zip. πατωντας να κανω ληψη οπως μου ειπατε σε αυτο το νημα..... Βοήθεια για Εγκατάσταση της ελληνικής rom σε Poco X3 Pro μου εμφανιζει ένα σφαλμα που λεει οτι το md5 sum δεν ταιριαζει. τι ειναι αυτο παιδια;;; απο twrp επισεις δεν μπορω να κανω την αναβαθμιση γιατι μου βγαζει σφαλμα στο mount του data kai tou system ext. ουτε καν το αρχει…
-
παιδια στο poco x3 μου, μου βγαζει στην εφαρμογη αναβαθμισης οτι υπαρχει καινουρια εκδοση με κωδικη ονομασια xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOX3Pro_V12.5.5.0.RJUMIXM_v12-11.zip. πατωντας να κανω ληψη οπως μου ειπατε σε αυτο το νημα..... Βοήθεια για Εγκατάσταση της ελληνικής rom σε Poco X3 Pro μου εμφανιζει ένα σφαλμα που λεει οτι το md5 sum δεν ταιριαζει. τι ειναι αυτο παιδια;;;τι πρεπει να κανω για να κανω την αναβαθμιση;;;
-
recovery
ΜήνυμαΠαράθεση από nikapos: “το ελυσα το θεμα σβηνοντας ενα αρχειο, αν καποιος ερθει εδω ψαχνοντας απαντηση, να γραψει για να το ξαναψαξω να το απαντησω.. ” φιλε μου το ιδιο προβλημα εχω.παω να κανω wipe cache kai davlik cache και μου βγαζει οτι δεν γινετε mount sto data kai sto system ext.πως το ελυσες;;;
-
παιδια γνωριζει καποιος για το θεμα μου τον twrp;;;; δεν θελω να σκαλιξω κατι και να χαλασω η να χασω το λειτουργικο μου.ειναι τελειο. απλα δεν μπορω να κανω wipe cache kai davlic cache.μου βγαζει mount error /data kai κατι ακομα. μηπως στην επομενη αναβαθμιση εχω προβληματα;;; αν υπαρχει τροπος να το διορθωσω παρακαλω βοηθηστε με.
-
Παράθεση από bilias78: “Μπραβο ρε μαγγες που μας βοηθατε με αυτα τα κολπα. Αν μπορουσε καποιος να τα μαζεψει σε ενα καινουριο thread ολα, θα ηταν ευχης εργον αυτο.. Να πω οτι η ελληνικη XTRV τα σπαει απο θεμα μπαταριας, στις αρχες την εκραζα, αλλα μαλλον χρειαζοταν να στρωσει λιγο το κινητο με καποιες επανεκινησεις και φορτισεις .. ” παλικαρια ναι και εγω στην αρχη ειχα απογοητευτει με μερικα πραγματα αλλα για καποιο λογο οσο την δουλευεις στρωνει. μπραβο σε ολα τα παιδια που την δημιουργησαν. μ…
-
Παράθεση από jolas: “Ναι ” δεν μου αρέσει νά τρέχει συνέχεια είναι η αλήθεια αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω.προς το παρόν όμως με τον τρόπο πού έδειξε ο tomsak όλα λειτουργούν τέλεια.οποτε δεν τό πειράζω. Ένα τελευταίο αν μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας παιδιά.... μπηκα σε twrp και πατησα να κανω ενα wipe davlic cache kai cache προλυπτικα επειδη δοκιμαζα πολλες εφαρμογες τελευταια. ομως μου ειπε οτι απετυχε λογο αποτυχιας προσαρτησης του /data. πηγα απο το μενου προσαρτηση να το τσεκαρω για να…
-
Παράθεση από jolas: “Χρησιμοποιείς μια εφαρμογή σαν την παρακάτω details?id=com.protectstar.dnschanger μέσω της οποίας επιλέγεις κάποιον από τους υπάρχοντες dns ή κάποιο custom. Λ.χ. επιλέγεις το σύστημα σου να χρησιμοποιεί το dns της adguard, εκτός από οποίες εφαρμογές εξαιρείς. ” Πρέπει η εφαρμογή να τρέχει διαρκώς στο παρασκήνιο; Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος για τον twrp παρακαλώ.
-
δηλαδη ρυθμιζεις το dns για τις διαφημισεις και μετα βαζεις το dns changer για να εξαιρεσεις οποιες δεν δουλευουν σωστα ωστε λογο του προσωπικου dns;;;και εννοειτε οποιες εξαιρεις εχει και διαφημισεις ξανα. καλα καταλαβα ;;;; και κατι τελευταιο παιδια. μπηκα σε twrp και πατησα να κανω ενα wipe davlic cache kai cache προλυπτικα επειδη δοκιμαζα πολλες εφαρμογες τελευταια. ομως μου ειπε οτι απετυχε λογο αποτυχιας προσαρτησης του /data. πηγα απο το μενου προσαρτηση να το τσεκαρω για να προσαρτηθη αλ…
-
Παράθεση από tomsak: “Κανεις αυτό και λύνεται το πρόβλημα σου με τις διαφημίσεις ” 1)φιλε μου εβγαλα την εφαρμογη adguard και εκανα αυτο που ειπες με το dns και φαινεται να λειτουργει και ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι δεν χρειαστηκε να κανω root. και πραγματικα το root μονο για τις διαφημισεις θα το εκανα αφου εχω κανονικα πιστοποιησεις για το google pay. Παράθεση από jolas: “Παράθεση από tomsak: “Κανεις αυτό και λύνεται το πρόβλημα σου με τις διαφημίσεις ” Δυστυχώς, υπάρχουν εφαρμογές που δεν λει…
-
Παιδιά καλημέρα. Ήθελα να σάς πω τα τελικά συμπεράσματα μου. Η ελληνική ρομ είναι τέλεια. Δουλεύουν όλα τέλεια.με πιστοποιήσεις , ηχογράφηση κτλ. Root δεν έκανα ακόμα γιατί ο μόνος λόγος για να κάνω είναι για τίς διαφημίσεις με adaway.αυτο θα το σκεφτώ αν θα το κάνω αργότερα.γιατι έχω στο πίσω μέρος τού μυαλού μου μήπως χαλάσει κάτι άλλο στην λειτουργία τής συσκευής μου. Προς το παρόν για τις διαφημίσεις έχω βάλει το adguard πού Φαίνεται νά κάνει την ίδια δουλειά με το adaway απλά τρέχει συνέχει…
-
Παράθεση από tomsak: “Εγω προσωπικά δεν εχω αναβαθμίσει το twrp στα δύο αλλά κινητα μου θεωρώ ότι την δουλειά του την κάνει όπως είναι Όσον αφορά την φωτογραφία και εμένα μου το έβγαλε και το ενεργοποίησα ” Κατάλαβα τι θες νά πεις φίλε μου για τον twrp. Όσο για την φωτογραφία μόλις το ενεργοποίησα καί εγώ αλλά τι είναι;για ποια αναβάθμιση μιλάει;
-
Παράθεση από tomsak: “Ναι απο τις ρυθμίσεις τσεκαρωντας με έλεγχο για αναβάθμιση rom Όχι το twrp το ξανα φλασαρεις με adb ” 1)όπως έκανα την πρώτη φορά δηλαδή μπαίνοντας σε fast boot. Πώς τσεκαρο αν έχει αναβάθμιση; και από πού τόν κατεβάζω; Υπάρχει περίπτωση να χαθεί το σύστημα μου με την αναβάθμιση τού twrp; 2) παραπάνω έβαλα μία φωτογραφία για μία ειδοποίηση πού έβγαλε η εφαρμογή τής ασφαλείας.τι είναι αυτό για την αυτόματη αναβάθμιση; τί εννοεί;να την ενεργοποίησω;