Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 451.
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Μα παρακολουθώ ένα σωρό θέματα στο φόρουμ τόσο καιρό και ποτέ κάνεις δεν ανέφερε ότι είναι τελωνειακός και να μας εξηγήσει το τι συμβαίνει εκεί μέσα...ίσως δίνουν και αυτοί όρκο όταν διορίζονται ρε συ ” Στην επόμενη σου παραγγελία βλέπω να πας για τελωνείο.. να τους ρωτήσεις κιόλας από κοντά ! ( Just Kidding )
-
δωρεάν προσφορά δανείου
ΜήνυμαΕσείς κοροϊδεύεται .. όταν εγώ θα πάρω το ΔΩΡΕΑΝ δάνειο .. τότε να σας δω !!!!! Δωρεάν δάνειο .. 2 λέξεις που δεν γίνεται να είναι μαζί .
-
δωρεάν προσφορά δανείου
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Είδατε ρε; Έγινε ο Τραμπ Πρόεδρας και οι τράπεζες μπήκαν στα φόρουμ και δίνουν δάνεια δωρέαν. Όλα τα έζησα στα 39. Μόνο την Παπαρήγα Πρωθυπουργό δεν είδα. ” Ποτέ μην λες ποτέ !! Παπαρήγα ιζ λοβε !! αχχαχα
-
δωρεάν προσφορά δανείου
ΜήνυμαΤα ξεπουλάει όλα... ρομποτάκι είναι . Πως να κλέψεις λεφτά χωρίς να σε πιστέψει κανείς Tutorial είναι αυτό !
-
δωρεάν προσφορά δανείου
ΜήνυμαΔώσε μου 4,000,000 € να πάρω όλα τα xiaomi .. μαζί και την εταιρεία ..
-
Επειδή καλώς ή κακός βλέπω ότι πολλοί ταλαιπωρείστε με τα Τελωνεία.. Εγώ μέσα σε 8 χρόνια μόνο ηλεκτρονικών αγορών έχω να πω . ( DHL και τσεκούρι τελωνείο "2-7 εργάσιμες" ή Airmail δωρεάν από 10-32 ημέρες. ) Το να παίζεις κορώνα γράμματα ένα δέμα που κάνει ίσες ή και περισσότερες ημέρες από το Airmail να πας τελωνείο το θεωρώ πραγματικά ανούσιο. Π.σ Άποψη μου πάντα
-
Παράθεση από tomxlv700: “Η δικη μου εμπειρια απο eglobal forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28102/ ” ααχαχχα φοβεροί έκλαψα
-
Παιδιά δεν αργούν τα Sites από εξωτερικό .. οι Έλληνες δεν δουλεύουν. 16 ημέρες αναμονή ένα mi5 για ένα φίλο , που στην ουσία τέρμα ανούσιο από μέρος μου γιατί: έκανε 7 ημέρες μέχρι Ελλάδα με EMS και άλλες 16 εκεί + Τελωνείο . Συνήθως από εκεί που παίρνω κάνουν 18 ημέρες. Τώρα θα είχε έρθει κανονικά με Air Mail - το τελωνείο .
-
Παράθεση από Red21: “"ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΕΝΕΡΓΟ TRACKING NUMBER" Ξερεις να διαβαζεις ελληνικα?? Κρινεις την αξιολογηση μου γιατι εσυ αγορασες η εγω και εχεις αποψη για τη συγκεκριμενη περιπτωση αγορας μου και το πως την αξιολογω ως εμπειρια?? Θα μας επιβαλεις και το τι θα γραψουμε τωρα κανε δουλεια σου σε παρακαλω και σταματα επιτελους να γραφεις σε ολα τα θεματα οτι σου κατεβει και χωρις ιδιαιτερο λογο...η εμπειρια μου ειναι 100% αληθινη και τεκμηριωμενη πιστευω ενω η αποψη μου μετα απο 100…
-
Βρήκα το ένα και μοναδικό που είναι για την ομάδα!
-
Εγώ είχα πάει στον Κοτσόβολο και είχαμε μαλώσει γιατί υποστήριζε ότι δεν κοστίζει το xiaomi redmi note 3 Pro 110 €€ , προσπαθούσε με χαζά επιχειρήματα να με πείσει να αγοράσω το redmi note 3 στα 229 €. Από τότε μακριά ( δεν έχω κάτι με το κατάστημα ούτε με τον αντιπρόσωπο απλά ο υπάλληλος Wanna be Xiaomi Master.. )
-
Παράθεση από demakhs: “σαν πολλοί δεν προσχώρησαν στην....εγκληματική οργάνωση?? ούτε βασικά κριτήρια εισαγωγής, ότι να ναι? μπάτε σκλήκια αλέστε?? δεν πάμε καλααααααααα... ” Έτσι μπαίνεις.. Yolo! Για την ακρίβεια η γιαγιά με το σκουποξυλο είναι ο @demakhs.. Στο avatar μου.
-
Πέσανε δύο νιφάδες χιονιού ταυτόχρονα πάνω μου... Λογικά θα ήταν συνιφάδες. =============== Ιαν 19th 2017, 11:46pm =============== Χάχαχαχ
-
Παράθεση από demakhs: “Τι σχέση έχει ρε τραχανά το marketing που σπούδασες με την Kινεζικη xiaomi?? Αυτή, είναι 33 χρόνια μπροστά στο marketing..εσενα σου μαθαινανε τις θεωρίες της Βυζαντινής εποχής!! ” 为什么这么说。这可能是和中国的..
-
Μπαταρία
ΜήνυμαΜόνο mi6 το λάτρεψα! xD βέβαια πρέπει να βρω δουλειά πρώτα για να το πάρω Χάχαχαχ
-
Πραγματικά διάβασα αυτό το μακρύ πράγμα.. Δεν κατάλαβα τίποτα.. Τζάμπα το πτυχίο στο πανεπιστήμιο.