Πρέπει να τα πουλήσουμε τα Redmi Note 2 να πάμε σε Xiaomi mi6 xD Π.Σ Aliexpress μακριά καλύτερα στο Ebay.. δεν ξέρω αυτό το ali έχει μαζέψει όλα τα ότι ναναι μαγαζιά
Και εγώ σαν χρήστης του Redmi Note 2 το ίδιο θέμα είχα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι μπαταρίες τα φτήνουν μετά από 1 χρόνο χρήσης. Τώρα λογικά είτε φταίει η ποιότητα κατασκευής είτε η άπειρη καθημερινή μας χρήση
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από demakhs: “δοκίμασε την global και βλέπεις....σχεδόν σίγουρα, θέμα της rom είναι! ” Ωραίο avatar XTRV the Greek miui definition ” Ευχαριστώ.. αλλά ήταν λίγο μπροστά σε αυτό που μ έκανε ο κ. @demakhs
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά χαίρετε. Προσπάθησα να βάλω κλείδωμα οθόνης, δοκίμασα διάφορα, και τώρα που θέλω να μην έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κλείδωμα οθόνης, δεν βλέπω πως μπορω να το κατορθώσω. Όταν ενεργοποιώ την οθόνη, χρειάζεται να συρω για να ξεκλειδώσω. Αδύνατον να απαλλαγώ από αυτό το σύρσιμο,ο,τι κι αν κάνω στο μενού"κλείδωμα οθόνης". Καμία ιδέα; ” Εάν δεν θέλεις να κλειδώνει το κινητό σου τότε πρέπει να πα…
Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά χαίρετε. Προσπάθησα να βάλω κλείδωμα οθόνης, δοκίμασα διάφορα, και τώρα που θέλω να μην έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κλείδωμα οθόνης, δεν βλέπω πως μπορω να το κατορθώσω. Όταν ενεργοποιώ την οθόνη, χρειάζεται να συρω για να ξεκλειδώσω. Αδύνατον να απαλλαγώ από αυτό το σύρσιμο,ο,τι κι αν κάνω στο μενού"κλείδωμα οθόνης". Καμία ιδέα; ” Εάν δεν θέλεις να κλειδώνει το κινητό σου τότε πρέπει να πας στην οθόνη και να το βάλει…