Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 451.
-
Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά χαίρετε. Προσπάθησα να βάλω κλείδωμα οθόνης, δοκίμασα διάφορα, και τώρα που θέλω να μην έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κλείδωμα οθόνης, δεν βλέπω πως μπορω να το κατορθώσω. Όταν ενεργοποιώ την οθόνη, χρειάζεται να συρω για να ξεκλειδώσω. Αδύνατον να απαλλαγώ από αυτό το σύρσιμο,ο,τι κι αν κάνω στο μενού"κλείδωμα οθόνης". Καμία ιδέα; ” Εάν δεν θέλεις να κλειδώνει το κινητό σου τότε πρέπει να πας στην οθόνη και να το βάλεις πάντα αναμμένη ( Συλλυπητήρια στην μπαταρία ) .. επί…
-
το παρακάτω αρχείο που χρειάζεται εγκατάσταση αφού κατέβει: minimal_adb_fastboot_v1.3.1.zip Το αρχείο στο Link έχει διαγραφή .. από την Media File .
-
Αγαπητοί φίλοι , για το Redmi Note 2 πόση αναμονή ; Απλά παίζει να είμαι ο μοναδικός που την ελέγχει κάθε εβδομάδα..
-
Redminote 2
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλε, λογικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Σε μερικές θήκες δουλεύει σε άλλες όχι. Τώρα τι φταίει ; Λογικά η ποιότητα της θήκης .
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από hoyas: “Qubestore λέγεται. ” http://www.qubestores.com/find-us/ ” Ευχαριστώ πολύ.. μάλλον εκεί θα το πάω μιας και πληρώνει το Site και έχουν σχετικά οικονομικές τιμές ! ” Για καντο πιο λιανά αυτό με το πληρώνει το Site. ” Επειδή το κινητό έφτασε πριν από 2 ημέρες μου είπαν ότι μπορώ να το πάω σε ένα Unoffical Service να τους στείλω τιμές και να μου το φτιάξουν εκείνοι με έξοδα δικά τους.
-
Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από hoyas: “Qubestore λέγεται. ” http://www.qubestores.com/find-us/ ” Ευχαριστώ πολύ.. μάλλον εκεί θα το πάω μιας και πληρώνει το Site και έχουν σχετικά οικονομικές τιμές ! ” Ποιο site πληρώνει τρίτα service Από αυτό που παίρνω πάντα ( fastcardtech.com/ ) ”
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Έχω πρόβλημα με 2 συσκευές μου. Το ένα είναι το Redmi Note 3 PRO και το άλλο το Redmi Note 2. και τα 2 κινητά έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ενώ λειτουργούσαν τα 3 κουμπιά κάτω πλέον δεν δουλεύει κανένα από τα 2. Το λυπητερό είναι ότι το Redmi Note 3 το έχω μόλις 2 ημέρες και σκέφτομαι να το σπάσω.. μαζί και το άλλο και να μην ξανά πάρω xiaomi. ” Ξεκίνα κάνοντας ένα factory reset.Αν δεν στρώσει σου προτείνω να περάσεις μία official ρομ από την αρχή.…