Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 451.

• Μία εύκολη λύση είναι να στέλνετε .. 1333 ΙΝΤΕΡΝΕΤ για κατόχους κινητής τηλεφωνίας Cosmote. Αυτόματα όλα λειτουργούν !

• Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά χαίρετε. Προσπάθησα να βάλω κλείδωμα οθόνης, δοκίμασα διάφορα, και τώρα που θέλω να μην έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κλείδωμα οθόνης, δεν βλέπω πως μπορω να το κατορθώσω. Όταν ενεργοποιώ την οθόνη, χρειάζεται να συρω για να ξεκλειδώσω. Αδύνατον να απαλλαγώ από αυτό το σύρσιμο,ο,τι κι αν κάνω στο μενού"κλείδωμα οθόνης". Καμία ιδέα; ” Εάν δεν θέλεις να κλειδώνει το κινητό σου τότε πρέπει να πας στην οθόνη και να το βάλεις πάντα αναμμένη ( Συλλυπητήρια στην μπαταρία ) .. επί…

• το παρακάτω αρχείο που χρειάζεται εγκατάσταση αφού κατέβει: minimal_adb_fastboot_v1.3.1.zip Το αρχείο στο Link έχει διαγραφή .. από την Media File .

• Ωραίο θα ήταν να κάναμε και μία μυστική ομάδα στο Facebook για τους Λαρισαίους ώστε να μπορούμε να κάνουμε και μεταξύ μας αγορές - συνομιλία για κάτι που πήραμε από κάπου και συζητήσεις για τα ΕΛΤΑ - DHL κτλ.

• Αγαπητοί φίλοι , για το Redmi Note 2 πόση αναμονή ; Απλά παίζει να είμαι ο μοναδικός που την ελέγχει κάθε εβδομάδα..

• Θα σας καμαρώνω Live από την ΕΡΤ1 χααχχα

• Πω θα έχει και τέτοια; Rom help κτλπ. Θ ήταν τέλεια μιας και έχω πάρει ένα note 4 για τον κολλητό και δεν προλαβαίνω να το περάσω την ελληνική. Θέλει διάβασμα και δεν έχω χρόνο φτου.. Τέλος πάντων να πιείτε και ένα καφέ - μπύρα για εμένα! Λάρισα μόνο ρε!!

• Εάν δεν είχα υπηρεσία θα ερχόμουν.. Αλλά είναι κρίμα Κυριακή να βάλω κάποιον που δεν έχει.. Δεν πειράζει στην δεύτερη συνάντηση! xD

• Μακάρι να μπορούσα να έρθω και εγώ.. Κρίμα που με βάλανε υπηρεσία .. 110 Φαντάρος

• Redminote 2

Teamingame.gr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Καλησπέρα φίλε, λογικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Σε μερικές θήκες δουλεύει σε άλλες όχι. Τώρα τι φταίει ; Λογικά η ποιότητα της θήκης .

• Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Στο προηγούμενο κινητό μου όταν ερχόταν μήνυμα στο whatsapp, στα notifications υπήρχε επιλογή reply. Στο miui δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα; ” Υπάρχει απλά πρέπει να δώσεις στην εφαρμογή τα permissions. Άδεια

• Παράθεση από GR_Macedon: “Καλό ακούγεται το παραπάνω. ” φοβερό θα έλεγα.. αλλά ωραίο θα ήταν τώρα που είμαστε άπειροι xiaomi users να είχαμε κάποια συνεργασία με κάποιο κατάστημα και να τα στέλνουμε όλες τις συσκευές μας εκεί. !

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από hoyas: “Qubestore λέγεται. ” http://www.qubestores.com/find-us/ ” Ευχαριστώ πολύ.. μάλλον εκεί θα το πάω μιας και πληρώνει το Site και έχουν σχετικά οικονομικές τιμές ! ” Για καντο πιο λιανά αυτό με το πληρώνει το Site. ” Επειδή το κινητό έφτασε πριν από 2 ημέρες μου είπαν ότι μπορώ να το πάω σε ένα Unoffical Service να τους στείλω τιμές και να μου το φτιάξουν εκείνοι με έξοδα δικά τους.

• Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από hoyas: “Qubestore λέγεται. ” http://www.qubestores.com/find-us/ ” Ευχαριστώ πολύ.. μάλλον εκεί θα το πάω μιας και πληρώνει το Site και έχουν σχετικά οικονομικές τιμές ! ” Ποιο site πληρώνει τρίτα service Από αυτό που παίρνω πάντα ( fastcardtech.com/ ) ”

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από hoyas: “Qubestore λέγεται. ” http://www.qubestores.com/find-us/ ” Ευχαριστώ πολύ.. μάλλον εκεί θα το πάω μιας και πληρώνει το Site και έχουν σχετικά οικονομικές τιμές !

• Παράθεση από hoyas: “@XiaomiNewbie προφανώς δεν εννοείς επίσημο. Στη Θεσσαλονίκη είναι ένα μαγαζί που ασχολείται πολύ με τα Xiaomi Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” το οποίο είναι ;; μπορείτε να μου το στείλετε; λένε ότι πληρώνει το site την επισκευή !

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν κάνεις μια δοκιμή με miflash μέσω fastboot; Θα χάσεις όμως το twrp.. ” Επειδή το έψαξα στο en.miui η μόνη λύση είναι να το επιστρέψω.. εκτός εάν υπάρχει στην Ελλάδα κάποιο Service.

• Παράθεση από geoanto555: “Όταν λες καθαρή εγκατάσταση μέσα απο twrp; ” Ναι από miui 7 σε 8.

• Παράθεση από Thracia: “@XiaomiNewbie μετα το factory reset κανεις επαναφορά από οποιοδήποτε backup? Κανε factory reset και στη συνέχεια στιστω σαν νεα συσκευή ” Έχω κάνει και καθαρή εγκατάσταση και πάλι τίποτα...

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Έχω πρόβλημα με 2 συσκευές μου. Το ένα είναι το Redmi Note 3 PRO και το άλλο το Redmi Note 2. και τα 2 κινητά έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ενώ λειτουργούσαν τα 3 κουμπιά κάτω πλέον δεν δουλεύει κανένα από τα 2. Το λυπητερό είναι ότι το Redmi Note 3 το έχω μόλις 2 ημέρες και σκέφτομαι να το σπάσω.. μαζί και το άλλο και να μην ξανά πάρω xiaomi. ” Ξεκίνα κάνοντας ένα factory reset.Αν δεν στρώσει σου προτείνω να περάσεις μία official ρομ από την αρχή.…