Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 451.
-
Έχω πρόβλημα με 2 συσκευές μου. Το ένα είναι το Redmi Note 3 PRO και το άλλο το Redmi Note 2. και τα 2 κινητά έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ενώ λειτουργούσαν τα 3 κουμπιά κάτω πλέον δεν δουλεύει κανένα από τα 2. Το λυπητερό είναι ότι το Redmi Note 3 το έχω μόλις 2 ημέρες και σκέφτομαι να το σπάσω.. μαζί και το άλλο και να μην ξανά πάρω xiaomi. P.S Το κινητό έχει : Miui 7.3 Stable 7.3.8.0 (LHOCNDD) . Με αυτήν ήρθε .. και απλά χρειάζομαι βοήθεια και για τις 2 συσκευές μου.
-
Παράθεση από Takaros90: “παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση εχω και γω το redmi note 2 2/32 εχω περασμενη την 7.1.3.0 stable hermes θελω να την αναβαθμισω γιατι τωρα τελευταια μου κανει κατι ψιλο κολληματακια σε ποια να παω? εχετε να προτεινετε καποια? ευχαριστω εκ των προτερων! ” MIui 8 την τελευταία ότι καλύτερο .. Άπειρη μπαταρία , γρήγορη φόρτιση ( Θα έλεγα όμως με καθαρή εγκατάσταση )
-
Καλημέρα στην ομάδα, 2 φίλοι μου αγόρασαν και εκείνοι Xiaomi και αντιμετωπίζουν και οι 2 το ίδιο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ λειτουργούσαν σωστά χωρίς πρόβλημα τα 3 κουμπιά κάτω δηλαδή του μενού, πίσω και ιδιότητες πλέον δεν υπάρχει ανταπόκριση. Το κουλό σε όλο το θέμα είναι ότι έχουν διαφορετικές συσκευές ένας Redmi note 2 και ο άλλος Redmi note 3 Pro (Το έχει 1 μέρα) . Κάποια λύση για αυτο το θέμα; είναι ιός ή
-
Power Bank Xiaomi
ΜήνυμαΤίποτα Error και με τις 2 κάρτες μου..
-
Power Bank Xiaomi
ΜήνυμαΔοκιμάζω και στέλνω !
-
Power Bank Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Xiaomi Power Bank 10400mah και αντιμετωπίζω προβλήματα με την πληρωμή. Λόγω των Capital Control μου λένε. Υπάρχει κανείς που να έχει αγοράσει / παραλάβει από κάποιο κατάστημα για να το αγοράσω και εγώ από εκεί; Ευχαριστώ πολύ. Έχω δοκιμάσει GearBest / Geekbuying / Ebay. P.S έχω Προπληρωμένη της Τράπεζας Πειραιώς.
-
Rom 2016/04/14 ποτέ ότι χειρότερο υπάρχει.. έβγαλα φωτογραφίες από γάμο και λέει δεν τις διαβάζει.. προσπαθώ τώρα με την καινούργια μπας και..
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool ΜΑΚΡΑΝ το όνειρο του καθενός Τσίμα τσίμα τα μαζεύω
-
Καλημέρα σε όλους βρήκα ένα πάρα πολύ ωραίο άρθρο και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Το κυρίως θέμα του άρθρου είναι το Backup. Το άρθρο μπορείτε να το βρείτε: εδώ Πηγή >> teamingame.gr
-
hidden camera
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Ναι για αυτήν λέω ” Και πως κάνεις το fastshoot;Αναγνωρίζει το κινητό ότι βρίσκεται σε θήκη ''σάντουιτς''; ” Κοίτα για το xiaomi δεν ξέρω το προηγούμενο που είχα (Samsung Note 3) το έκανε πάντως
-
Παράθεση από maddoctor: “Τι εννοείς apply? Προσπάθησες καθόλου μόνος σου? Κοίτα και εγώ κανονικά είμαι παθολόγος. Ψάχνοντας, ρωτώντας έμαθα κάποια πράγματα και σας φτιάχνω τις μεταφρασμένες εφαρμογές. ” Και εγώ οικονομικό είμαι αλλά να φτιάξω εφαρμογή δεν είναι και στο αίμα μου. Ψάχνω αρκετό καιρό αλλά μάταια στις περισσότερες προτάσεις χρηστών πρέπει να ξέρεις άπταιστο προγραμματισμό .. και ρωτάω ανα διαστήματα μήπως κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι που να είναι λιγότερο δύσκολο.
-
Up! Κάποιος που να ξέρει;;