Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 451.

• Παράθεση από geobas: “ΑΥΤΗ ζητάς ? ” Ναι για αυτήν λέω

• Κάτι πιο φθηνό σε σχέση με θήκη Product 1 Product 2 και γενικά εάν ενδιαφέρεσαι εδώ

• xiaomi redmi note 2

Teamingame.gr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από vagtnt13: “Ειμαι λιγο μυρωδιας ....πρωτη φορα με xiaomi το τηλ ειναι αυτο: Xiaomi Redmi Note 2 2G+16G ,Helio X10 2.0GHz FDD + TDD Dual 4G ” Δεν έχω ακόμα πρεσβυωπία ! Παράθεση από vagtnt13: “ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ FLASH KAI TA RECOVERY ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ” Έτσι έλεγα και εγώ .. πλέον για να περάσω από την αρχή μια Ελληνική ROM μου παίρνει πάνω κάτω 10 λεπτά. Είναι πολύ εύκολο και οι οδηγοί είναι τέρμα αναλυτικοί !

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Σοβαρά τώρα; αχαχχααχαχ ” Την έχουν πατήσει πολλοί με την ζελατίνα στις επαφές της μπαταρίας... ” Ε δεν το ανοίγουν να βάλλουν SIM? δεν βλέπουν την πιο όμορφη μπαταρία; Είναι και πορτοκαλί ανάθεμα (Τα σπάει εμένα με ενθουσίασε) .

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mitsos1996: “Μολις αγορα το XIAOMI Redmi Note 2 και μολις το εβαλα στην πριζα για να φορτισει αυτο αρχισε να δονειται. Παταω το κουμπι για να κανει boot αλλα δεν κανει τιποτα. Δεν εχει ανοιξει ακομα. Καμια βοηθεια; ” Καλορίζικο... Βγάλε την μπαταρία από το κινητό και αφαίρεσε το προστατευτικό αυτοκόλλητο από τις επαφές της ” Σοβαρά τώρα; αχαχχααχαχ

• xiaomi redmi note 2

Teamingame.gr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από vagtnt13: “καλησπερα σε ολους προσφατα κατοχος και εγω ενος Χiaomi redmi note 2 και η χαρα μου δεν κρατησε πολυ ωρα αφου μολις εκανα τις πρωτες ρυθμισεις στο κινητο ανακαλυψα οτι ο κινεζος δεν ειχε βαλει τα ελληνικα οπως ελεγε ... οποτε οποιος μπορει να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ” Welcome to the best community in Greece ! Καλορίζικο και έκανες και πολύ καλή αγορά έχω να σου πω ! Λοιπόν έχεις καθόλου γνώσεις ; ή πρώτη φορά ;

• Παράθεση από Vavilonios: “Μιας και νέος στο φορουμ ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο κινητό μου. Δεν είναι root και φοράει stable 66.77.33.00 (LHMCNCH) android 5.0.2 LRX22G ” Καλημέρα φίλε ναι μπορείς να κάνεις έχει σχετικά post με αυτό για το πώς μπορείς να το κάνεις. Απλά πρέπει να διαβάσεις και εάν δεν καταλαβαίνεις κάτι είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε !! Καλό διάβασμα !

• Παράθεση από vpolixron: “Ειναι αξιόπιστο κατάστημα;Τα κινητά είναι γνήσια;Γιατί οι τιμές του είναι πολύ κάτω σε σχέση με άλλους που είχα δει. ” Ναι αξιόπιστο είναι αρκεί αυτό που θα πάρεις να λέγεται Original. π.Χ γράφει original xiaomi redmi note 2 κτλπ κτλπ.

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: FastCardTech - Την Διεύθυνσή της (URL):Fastcardtech - Tι ακριβώς αγοράσατε RedMi Note 2 (110Ευρώ!) - Την ημερομηνία αγοράς: 08/01/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 μερες 2016-01-25 11:33 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) 10 . Δεν χρειάστηκε ποτέ ! - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Είναι το αγαπημένο μου μιας και έχω αναπτύξει και καλές σχέσεις με το προσωπικό .…

• Παράθεση από antonius: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Το πρόβλημα λύθηκε τελικά έλειπε ένα σιδεράκι στα δοντάκια της υποδοχής και έγινε η αντικατάσταση του με αλουμινόχαρτο ! Δουλεύει όπως παλιά ! ” Καλά πως έγινε αυτό και έλειπε το σιδεράκι;; Έσπασε/κόπηκε; Το είχες ζορίσει;Ωραίο το κόλπο σου πάντως..αφού τα κατάφερες ” Αυτό που θα έλεγα είναι αν προσέχετε πως αφαιρείτε την καρτούλα .. Επειδή βιαζόμαστε για κάποιο λόγο να την βάλουμε/βγάλουμε κάπως ζορίστηκε και κόπηκε .. Το κόλπο αυτό φυσικά και…

• RedMi Note 2 Απλή έκδοση.. Καλά μιλάμε τα σπάει η νέα ROM από της 9 το πρωί με όλη μέρα ανοιχτό Wi-Fi και αρκετή χρήση στης 11 το βράδυ είχε φτάσει 34%. Νομίζω θα κάτσω πάρα πάρα πολύ καιρό σε αυτήν! Εκτός εάν δούμε καμία 6 έκδοση Android την επόμενη εβδομάδα xD

• Το πρόβλημα λύθηκε τελικά έλειπε ένα σιδεράκι στα δοντάκια της υποδοχής και έγινε η αντικατάσταση του με αλουμινόχαρτο ! Δουλεύει όπως παλιά !

• Έγινε clear wipes και εγκατάσταση η νέα Dev ROM.. το αποτέλεσμα όπως έχει δεν δουλεύει το SIM CARD SLOT 2 !!

• Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “[...] γιατί ρώτησα τον φίλο μου και μου είπε ότι έγινε αφού έκανε εγκατάσταση την εφαρμογή Cu Up και μετά από αυτό το σημείο δεν έκανε κάτι.. ” Το ενδεχόμενο να φταίει η εφαρμογή, αφού όπως αναφέρεις η μόνη αλλαγή που έγινε πριν την εμφάνιση του προβλήματος είναι η εγκατάσταση της cu, το έχετε εξαντλήσει? Δηλαδή, προσπάθησε να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή και δες αν παραμένει το ίδιο πρόβλημα. ” Την αφαιρέσαμε.. αλλά μάλλον το κακό είχε γίνει οπό…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από GR_Macedon: “Δοκίμασες άλλη sim. Αν ναι και δεν δουλεψε, δοκίμασε με ακαλυπτη την πλάτη να το ανοίξεις πιεζοντας με το δακτυλο ή ενα στυλό την sim στις επαφές. ” Το ενδεχόμενο να απαιτείτε Clear Wipe και εγκατάσταση εκ νέου την ROM? Μήπως έγινε κάποια διαγραφή αρχείου γιατί ρώτησα τον φίλο μου και μου είπε ότι έγινε αφού έκανε εγκατάσταση την εφαρμογή Cu Up και μετά από αυτό το σημείο δεν έκανε κάτι.. ” Δεν χάνεις κάτι (εκτός από…

• Παράθεση από HeavenScent: “Βρε παιδιά αυτό που κάθε φορά με τις καινούριες rom που περνάμε εγκαθίστανται και οι γνωστές εφαρμογές (που αμφιβάλω να της χρησιμοποιεί κανείς) Mi Fit, Number Fix, Mi WiFi, Xiaoyi Cam κτλ ας καταργηθεί κάπως. Κάθε φορά uninstall? Την γνώμη μου λέω απλά, ή έστω κάντε ένα poll για το αν θέλουμε αυτές τις εφαρμογές ή όχι. Edit: Άλλαξε πάλι η αριθμομηχανή -.- η προηγούμενη ήταν πιο εμφανίσιμη ” Ισχύει χαχαχ και εγώ συνέχεια τις διαγράφω.. θα προτιμούσα ένα ωραίο APP της κ…

• Πρόβλημα με το κατέβασμα για RedMi Note 2! Αποτυχία - Σφάλμα Δικτύου σχεδόν στο τέλος !

• Παράθεση από GR_Macedon: “Δοκίμασες άλλη sim. Αν ναι και δεν δουλεψε, δοκίμασε με ακαλυπτη την πλάτη να το ανοίξεις πιεζοντας με το δακτυλο ή ενα στυλό την sim στις επαφές. ” Το ενδεχόμενο να απαιτείτε Clear Wipe και εγκατάσταση εκ νέου την ROM? Μήπως έγινε κάποια διαγραφή αρχείου γιατί ρώτησα τον φίλο μου και μου είπε ότι έγινε αφού έκανε εγκατάσταση την εφαρμογή Cu Up και μετά από αυτό το σημείο δεν έκανε κάτι..

• Παράθεση από antonius: “Μήπως κατα λάθος έχεις απενεργοποιήσει την sim 2 από το menu? Πήγαινε μια "Ρυθμίσεις-->Διαχείριση SIM" και κάνε κλίκ στη 2η sim και δες αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "Ενεργοποίηση" πάνω πάνω ” Δεν την εμφανίζει καν.. ώστε να μπορέσω να την ενεργοποιήσω ..