Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 451.
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Είναι πολύπλοκο το θέμα ακόμα και για paypal όμως ακόμα, το ότι εσύ αγοράζεις (π.χ. από ebay) είδη τεχνολογίας δεν σημαίνει ότι θα περάσει η αγορά γιατί μπορεί ο πωλητής για τον α,β λόγο να φαίνεται σαν να πουλάει ρούχα οπότε δεν θα περάσει η αγορά επίσης aliexpress δεν θα περάσει η κάρτα και επίσης σε άλλα μέρη θα περάσει της Πειραιώς , της εθνικής όμως , mastercard, θα φάει άκυρο ” Δεν αγοράζω από αυτά τα καταστήματα .. αλλά και σε Ebay με άφησε Το θέμα είναι να τε…
-
Παράθεση από yiannisT: “Θελω να δωσω πολλες πολλες ευχαριστιες στο xiaomi-miui.gr γιατι παρελαβα το κινητο redmi note 2 prime απο Κινα vickmall τολωντας πρωτη φορα να κανω αγορα απο Κινα και οχι μονο δεν ειχε κινεζικα αλλα το κινητο ηταν πληρως ετοιμο προς χρηση με τη ρομ αυτη την ελληνικη που σε ολα της δουλευει τελεια και γι αυτο με το που το πηρα δε χρειαστηκε να κανω απολυτως τιποτα. Ειμαι πληρως ευχαριστημενος και νομιζω πως αν υπηρχε δυνατοτητα αγορας της συγκεκριμενης συσκευης απο ελληνικ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από dkompolias: “Παράθεση από iAmLiakos: “ΝΑΙ πρέπει να το ενεργοποιήσεις το 4G και απο τον πάροχο και αν η κάρτα sim είναι παλιά τότε μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις και την κάρτα σου ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η sim είναι ολοκαίνουρια. Μόλις την ενεργοποίησα γιατί το κινητό που είχα είχε κανονική sim. To σήμα του ιντερνετ είναι Η+ όταν το έχω στο lte. Γνωρίζεται μήπως τι πρέπει να κάνω; ” Όπως σου είπε ο @iAmLiakos πρέπει να ενεργοποιήσεις το 4G.... Δηλαδή …
-
Παράθεση από apricot: “Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα μια συμβουλή. Είμαι με την 5.11.26 και δεν έχω αλλάξει γιατί δεν είχα προβλήματα γενικώς και είμαι πολύ ικανοποιημένος! Θεωρείτε ότι αξίζει να κάνω update σε κάποια επόμενη κι αν ναι ποια θα μου προτείνατε ως την πιο καλή; Ευχαριστώ πολύ! ” Η καλύτερη θα έλεγα μακράν ! Δεν έχει αλλάξει και κάτι ίσα ίσα μια κολλάει μία τελειώνει η μπαταρία.. γενικά μείνε εκεί θα σου έλεγα !!
-
SG POST
ΜήνυμαΠαράθεση από longus: “Παιδια και εμενα τα ιδια. Παραγγελια 16/1/16 με τρακινκ την επομενη μερα ουτε received from custumer δεν λεει. Τι να πω. Μαλλον θα αργησουμε πολυ ακομα. ( με sg post παντα). Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λυπάμαι που θα το πω αλλά εάν δεν δείτε αυτό το μήνυμα εντός 8 ημερών θα πρέπει να καλέσετε την ιστοσελίδα σας .. Το Receive είναι 6-8 ημέρες MAX! Παράθεση από barcelonistas1899: “ενώ εμένα 20 μέρες και ακόμα δεν έχει γίνει received from custom…
-
SG POST
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Καλημερα!!! Εκανα μια αγορα απο το vickmall στις 06/01 ! μετα απο 3 μερες στις 09/01 εμφανιστηκε στο αεροδρομιο της Σιγκαπουρης ,βγαζοντας μου στο tracking number το γνωστο πλεον ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article), Information Received'' Πηρα απαντηση απο το SG POST ''Hi, it means that we have not received the physical item from the sender's agent. You may advise the sender to check with…
-
Παράθεση από Xaris Skr: “ευχαριστω bodai ! Έφτιαξε ! Κάτι τ άλλο ! Ξέρετε καμία αφαρμογη που να κάνει τις άλλες εφαρμογές να τρεχουν ?πχ να βάζεις youtybe και να μπαίνει μυνήματα και τ9 youtybe να έχει γίνει ένα μικρό παραθυράκι και να παίζει κανονικά ! Δεν ξέρω πως να τ9 εξηγήσω , συγνώμη ” Καλημέρα φίλε !! Φυσικά και υπάρχει τέτοια εφαρμογή !! PoP Up χρησιμοποίησε αυτή την εφαρμογή είναι δωρεάν ! Δεν παίζει τα βίντεο του youtube στο background αλλά στο εμφανίζει σε ένα πλαίσιο το οποίο μπορείς…
-
Παράθεση από billgian2000: “Synexizoyn ta windows 10 να μην βρισκουν την συσκευη. Οταν ειναι κλειστο το debagging δεν το βρισκουν καθολου, οταν ειναι ανοιχτο τοτε το διαβαζει σαν redmi αλλα γρα φει οτι λειπουν οι drivers. Τι μπορω να κανω? ” Καλησπέρα φίλε μου. Για να βάλεις τα Drivers κατέβασε το PC MI SUITE
-
XiaomiDevice.com Δεν μου φαίνεται ψεύτικο μιας και απαντάνε κανονικά στα σχόλια.. Αλλά το θεωρώ ακριβό ! Όταν μπορείς να τα βρεις πιο φθηνά σε αξιόπιστα γιατί να πας σε αυτό; Anyway .. Εάν δεν σου στείλουν Tracking Number εντός 8-10 ημερών επικοινώνησε μαζί τους και εάν δεν απαντήσουν να κάνεις αμφισβήτηση αγοράς μέσω τράπεζας για να πάρεις πίσω τα λεφτά σου. P.S (Πολύ καλή αγορά, τέλειο κινητό )
-
Mi5 M5
ΜήνυμαDear customer, Thanks for checking us, this item will be available around March. Right now it's still not released. Μάλιστα !!
-
Mi5 M5
ΜήνυμαΠαιδιά επιτέλους μπορείτε να το αγοράσετε !! Mi5 M5 ή εδώ.
-
Ebay έγινε αγορά με PayPal
ΜήνυμαΤην ίδια ακριβώς ήθελα και πριν το 2016. Τώρα με άφησε ! Ένας θεός ξέρει πως ..
-
Ebay έγινε αγορά με PayPal
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας σήμερα κλαίγοντας την μοίρα μου είδα μια θήκη στο Ebay και προσπάθησα να την πάρω.. Ενώ λέω δεν έχω καμία ελπίδα τελικά έγινε η αγορά!! Μήπως πλέον έγιναν όντως αλλαγές με τα Capital Control? ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! Επιτέλους 2016 εμείς ζούμε πίσω από τον κόσμο!
-
Καλή επιτυχία σε όλους ! (Δώρα δεν τα λες αχαχ )