Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 451.

• Παράθεση από anasmel: “Αυτά τα έχω κάνει. Κάνω και δεχομαι κλήσεις κανονικά. Το πρόβλημα ειναι οταν καλώ δεν ακούω το τουτ τουτ που κάνει. Δεν ακούγεται τίποτα. Σου δίνει την εντύπωση ότι δεν καλεί, ενώ στην οθόνη γράφει καλεί. Και μετά ξαφνικά ακούγεται ο συνομιλητης μου. ” Δεν γνωρίζω το τι μπορεί να φταίει φίλε μου. ! Ίσως θέλει Update το viber ή φταίει η ROM. Παίζουν πολλά σενάρια

• Παράθεση από anasmel: “Παιδιά καλή χρονιά και πάλι. Έχω ένα χαζό προβληματάκι με το Viber. Όταν κάνω κλήση, δεν ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο ότι καλεί. Η οθόνη γράφει καλεί, αλλά δεν ακούω τίποτα. Ώσπου ξαφνικά ακούω τον συνομιλητή μου και αιφνιδιάζομαι. Είναι λίγο ενοχλητικό. Επίσης, αγόρασα μια flip cover. Υπάρχει τρόπος να απαντώ στην κλήση, χωρίς να ανοίγω τη θήκη; Ευχαριστώ ” Hello !! Καλή χρονιά φίλε! 1) Για το Viber προφανώς θα πρέπει να πας στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές> Ληφθείς > Viber > δ…

• Επίσης εάν δεν δουλεύει το Viber ή το Facebook Messenger κάνε ένα Reply! (Γράψε το εδώ) Και μεγιά το τέλειο κινητό σου !!!

• Poor Greece !! Το είχα πει ότι θα τους βγάλουν και με - ψήφους .. Το ότι κάποιος κάνει θέματα και άλλα δεν σημαίνει πως κάποιοι άλλοι δεν κάνουν... Απαράδεκτοι οι κινέζοι, μια εταιρεία η οποία δεν δίνει κάτι στους προγραμματιστές - Μεταφραστές που ουσιαστικά κάνουν τις δουλειές τους, χωρίς ανταμοιβή .. Τέλος πάντων καλή χρονιά με υγεία... τα υπόλοιπα έπονται !!

• Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “Απαράδεκτο !!! έκλεισε ο διαγωνισμός στο official έκλεισε και το ερωτηματολόγιο .... τι θα κάνουμε τώρα εμείς? ” Εάν θέλεις και έχεις γνώσεις Android δώσε ένα χεράκι στην δική μου πτυχιακή !

• RE:

Teamingame.gr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Wholesale XIAOMI Redmi Note 2 4G TD LTE 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh free shipping πιάνει 4g στην Ελλάδα; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν διάβαζες το πρώτο θέμα προσεκτικά θα ήξερες. :-D” Και όμως το διάβασα απλά εάν έχεις φίλους οι οποίοι δεν εμπιστεύονται τις ηλεκτρονικές αγορές σε πριζουν μέχρι να το πάρουν.. :(:(:( Λέει στείλε για να είμαστε σίγουροι.. Καλά νταξ χαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησι…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mol: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Wholesale XIAOMI Redmi Note 2 4G TD LTE 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh free shipping πιάνει 4g στην Ελλάδα; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν φλασαρεις την κατάλληλη Ρομ, πιανει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Wholesale XIAOMI Redmi Note 2 4G TD LTE 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh free shipping πιάνει 4g στην Ελλάδα; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έκλεισε παιδιά!! Σας ευχαριστώ θερμά! Καλή χρονιά να έχετε.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλά τα λέτε όλοι σας.. Το θέμα είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει.. Καλά και τα xiaomi αλλά εγώ προσωπικά εάν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα δεν θα ξανά αγόραζα ποτέ μου, ούτε θα έλεγα σε δικούς μου να αγοράσουν.. Άκου εκεί 1 κινητό.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Πρόσεξα στην νέα ROM ότι η συσκευή μου κάνει πολλές ώρες να φορτίσει ενώ παλιά έκανε πολύ λιγότερο. Χθες μου έλεγε 3ώρες και 23 λεπτά για πλήρη φόρτιση.. ενώ με τις προηγούμενες έλεγε 1 ώρα και 15 λεπτά.. +2 ώρες είναι πάρα πολύ! ” Προφανως και δε γεμιζει σε 1 ωρα και 15 λεπτα.” Όχι, παλιά το έκανε.. Για να πάω πίσω απλά το τρέχω από το Αναβάθμιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόσεξα στην νέα ROM ότι η συσκευή μου κάνει πολλές ώρες να φορτίσει ενώ παλιά έκανε πολύ λιγότερο. Χθες μου έλεγε 3ώρες και 23 λεπτά για πλήρη φόρτιση.. ενώ με τις προηγούμενες έλεγε 1 ώρα και 15 λεπτά.. +2 ώρες είναι πάρα πολύ!

• Παράθεση από maddoctor: “Αλλά μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει!? ” Φτου φτου σκόρδα !!

• 7:30:12 πμ CST Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 Λίγες ώρες ακόμη !

• CN LOCKER απλά πεθαίνει η συσκευή και πρέπει να κάνεις Restart γιατί δεν δουλεύει η αφή ! Παθαίνεις καρδιά και απλά λες χριστέ μου !

• RE:

Teamingame.gr - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Να έναν οδηγό για το τηλέφωνο σου Καλή τύχη” Να Λόλα ένα μήλο! Αυτό μου ήρθε χαχαχαχαχαχαχαχαχ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Έχω δώσει ήδη 4 ψήφους !! Θα πάω για 5ο .. άκου εκεί να μας περάσει το μπόλιγουτ !! ” Eλπίζω να αστειεύεσαι και να μην το έκανες στα σοβαρά ... ” Im Just Kidding.. παίζω δίκαια... διαφορετικά θα φτάναμε τους 3.000 εάν δίναμε όλοι από 2-3

• Παράθεση από Sakoumidis: “Live Ψηφοφορία από 2015 MIUI Global Fan Sites Awards Which fan site do you like most? Vote for your favorite one! Αποτελέσματα έως την 28/12/2015 - 15:53' 1.- Hellas , Ψήφοι: 963 , Ποσοστό: 21,98 % 2.- India , Ψήφοι: 944 , Ποσοστό: 21,54 % 3.- Russia , Ψήφοι: 742 , Ποσοστό: 16,93 % 4.- Indonesia , Ψήφοι: 396 , Ποσοστό: 9,04 % Περσινά αποτελέσματα τεσσάρων πρώτων διαγωνιζόμενων Χωρών 1.- India , Ψήφοι: 1137 2.- Russia , Ψήφοι: 454 3.- Hellas , Ψήφοι: 305 4.- Indonesia , …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Τους το έδωσε πέρυσι, δεν νομίζω να το δώσει και φέτος. Φέτος έχουμε σειρά εμείς... ” Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει.. εάν η Χιαομι ήθελε να το δώσει σε εμάς θα άκουγε και τα FYROM ... μάλλον "χεσμένους" μας έχουν... Αποχή του χρόνου !! Κατάληψη αχχαχα