Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 451.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μην ξεχνάτε πως το αποτέλεσμα των ψήφων μετράει μόνο κατά 30% . Το υπόλοιπο 70% θα το δώσει η ίδια η Xiaomi με βάση τα δικά της κριτήρια. ” Σοβαρά τώρα;;; Τόσο κόπο για να το "δώσει" στην Ινδία; Γιατί απ'ότι είδα κάνουν αρκετά οι Ινδοί για το MiUi ..

• RE:

Teamingame.gr - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από garador: “Χρονια πολλα σε όλους. Μου βγάζει αυτό το μνμ και δεν μπορώ να ψηφίσω Your User group have no permission to vote” Κάνε ένα σχόλιο να πας 25 πόντους!! Ή βάλε avatar Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Teamingame.gr - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Η μπαταρία πάει κατά διαολου.. Μέσα σε 1 ώρα με ανοιχτό Wi-Fi χωρίς χρήση.. Έχασε 10 τις εκατό!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είχα το ίδιο πρόβλημα στην αρχή...κάνε ένα καθαρισμό cache αν δεν έχεις κάνει...εμένα έτσι διορθώθηκε” Εάν μπορείς στείλε μου έναν οδηγό μέσο Twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η μπαταρία πάει κατά διαολου.. Μέσα σε 1 ώρα με ανοιχτό Wi-Fi χωρίς χρήση.. Έχασε 10 τις εκατό!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dnomikos: “By the way, θα ήθελα νάξερα τι ψήφισε ο σκοπιανός admin και έχουν ακόμα 0 φήφους ” AAXXAXAXAXAXAAXAXXAAX ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

• Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από MIUI_ART: “Φίλοι μου, εκτροχιαζόσαστε ! Δεν είναι σκοπός μας να εκβιάζουμε με αυτούς τους τρόπους. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και άτομα τα οποία είναι και κάποιας ηλικίας ή δεν είναι καθόλου εξοικειωμένα με περίπλοκες διαδικασίες. Δεν θέλω να ακούω ακρότητες... Σιγά μην βγάλουμε και εκλογικά βιβλιάρια... ” Δεν χρειάζεται να ψηφίζουν με εκλογικά βιβλιάρια, μπορούν και με ταυτότητα ή το βιβλιαριο του ΙΚΑ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ ” Κάρτα ανεργίας καλύτερα μιας και όλ…

• Παράθεση από tasefr: “Έχω μια απορία. Τι γίνεται αν θες να ξεκολλήσεις θήκες τύπου tempered glass όπως Nillkin H9. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; ή είναι όπως οι ζελατίνες; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την πατάς με το αμάξι και είσαι έτοιμος !!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Φυσικό το βλέπω αφού οι περισσότεροι είναι Hit & Run... Παίρνουν την ROM και μην τον είδατε τον Παναή... ” Έπρεπε να γίνει Vote > ROM !! (Πλάκα κάνω) ο κόσμος πρέπει να καταλάβει από μόνος του ότι πρέπει να στηρίξει την κοινότητα που του το προσφέρει εντελώς δωρεάν ....

• Antutu score από τα xiaomi

Teamingame.gr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την νέα ROM ή με το κινητό μου έτσι; @caeser ” Καταρχάς από τη φωτογραφία φαίνεται πως έχεις μείνει με 47% μπαταρία. Να δούμε πόσα πέρασε το καημένο το κινητό σήμερα για να φύγει έτσι η μπαταρία και να δείξει και τόσο σκορ. Αν πέρασες και τη νέα Ρομ σήμερα τότε rest my case ” Σκέψου λόγω διακοπών είναι όλη μέρα σε λειτουργία .. έτσι και αλλιώς η δουλειά του είναι Ναι πρίν από λίγο την είχα περάσει

• Καλησπέρα σε όλους, Εμένα προσωπικά με κούραζε αυτό το κομμάτι με το Facebook - Messenger έτσι έψαξα και βρήκα την λύση. Ανοίγουμε 1) Ρυθμίσεις 2) Κατεβαίνουμε πιο κάτω και βρίσκουμε το "Εφαρμογές" 3) Στην συνέχεια πάμε στο "Ληφθείσες" και βρίσκουμε το "Messenger" 4) Αφού πατήσουμε μέσα στο Messenger πάμε κάτω κάτω και πατάμε το "Διαχείριση δικαιωμάτων" 5) Τέλος δίνουμε δικαιώματα(πατάμε Αποδοχή) στα εξής: "Ανάγνωση επαφών" και "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου" Αυτό ήταν

• Antutu score από τα xiaomi

Teamingame.gr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την νέα ROM ή με το κινητό μου έτσι; @caeser

• RE:

Teamingame.gr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από ntabelhs44: “καλήμερα έχω πέραση GTV 5,12,17 τώρα πως πρέπει να κάνω αναβάθμιση να βάλω την καινούργια 5,12,24. άμα κάνω αναβάθμιση χάνω τις εφαρμογές μου .ευχαριστώ” Όχι δεν χάνεις τίποτα! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• +1 από εμένα (δεύτερος ψήφος) miuigre Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παιδιά είπαμε πολλές φορές. Υπάρχει το support από τα μαγαζιά τους, άρα λίγοι ενδιαφέρονται με το Φόρουμ. Παράδειγμα εδώ. Πόσοι δεν θα έμπεναν στο φόρουμ αν υπήρχε μαγαζί Xiaomi που θα αγόραζε από εκεί ο κόσμος και θα πρέπει να τους έλυνε το 90% των προβλημάτων που παρουσιάζονται. Ο ένας ρωτάει πως να βάλει ρομ, ο άλλος πως αλλάζει γραμματοσειρά, ο άλλος πως να ανοίξει το gps κτλ. Όλα αυτά δεν θα γίνονταν στο Φόρουμ αλλά με ένα τηλέφωνο. Άρα όσοι ανήκουν στο Φόρουμ τους …

• RE:

Teamingame.gr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από sidnick10: “Καλησπερα παιδια. Redmi note 2 με την τελευταια ελληνικη stable. Κατοχος του τηλεφωνου εδω και δυο εβδομαδες περιπου... Εντυπωσεις αψογες... Με ενα μονο προβλημα: τη συμβατοτητα του viber!!! Εχετε εντοπίσει την αιτια του προβληματος..; Θεωρω οτι ειναι καλο να προσπαθησουμε να βρουμε μια λυση μιας και χρησιμοποιειται απο πολλους η εφαρμογη. Ευχαριστω...” Who need viber when you have messenger? εμένα δουλειά γάντι πάντως με την ελληνική dev. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μο…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από arist1976: “Πε παιδιά οι Ινδοί αίναι 1,2δις και θα φτάσουνε με το ζόρι 1200 ψήφους. Δηλαδή θα ψηφίσει μόνο ο ένας στο εκατομμύριο. Πολύ χάλια στατιστικά. Γιατί τέτοια ''απάθεια'' από μέρος τους;” Δεν έχεις υπολογίσει κάτι σημαντικό: Το 30 % του πληθυσμού είναι αναλφάβητοι και κάτω από τα όρια της φτώχειας (δηλαδή περίπου στα 363 εκατομμύρια άνθρωποι), οπότε για φαντάσου. Επίσης ο κατώτατος μισθός στην Ινδία είναι γύρω στα 40 Δολάρια…

• Κάποιο apply? Ευχαριστώ και πάλι! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Η δική μου έχει ως θέμα την δημιουργία μιας εφαρμογής (Application) σαν παιχνίδι ή ιστοσελίδας. ” Απο java πως τα πάμε?? ” Δεν τα πάμε.. αχαα δεν σπουδάζω πληροφορική... Λίγο html μας μάθανε τίποτα παραπάνω.

• Καλησπέρα στην πιο ωραία και καλή κοινότητα. Θα ήθελα να ρωτήσω Όπως κάθε σπουδαστής - φοιτητής έχει μια πτυχιακή εργασία . Η δική μου έχει ως θέμα την δημιουργία μιας εφαρμογής (Application) παιχνίδι Θα ήθελα εάν μπορείτε να μου δείξετε κάποιο εύκολο τρόπο. Θα μου πείτε γιατί δεν κοιτάω στο Google .. και που κοίταξα απ'ότι κατάλαβα δεν έχω "τόσο" τις γνώσεις για να υλοποιήσω κάποια εφαρμογή. Προσοχή: Δεν ζητάω να μου την φτιάξετε.! Ευχαριστώ πολύ !

• Ούτε που το καταλάβαμε .. ότι έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της .. ααχαχχα