Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 451.
-
Η αλήθεια είναι πως κάτι δεν πάει καλά με την φόρτιση ... ενώ έχω π.χ 30% με ένα 20άλεπτο φόρτιση πάει 100% ... και δεν κρατάει η μπαταρία όσο η προηγούμενη εννοείται.. Well επειδή έρχονται γιορτές να επιλέξουμε κάποια καλύτερη γιατί είναι κρίμα να μην έχουμε μπαταρία την ώρα του τραπεζιού.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Τι αναβολικά το δίνεις ;; Ενδιαφέρομαι ! ” Κρητική ρακί αδερφέ του δίνει!!!....δοκιμασμένη εδώ & αιώνες ” χααχααχα μάλλον το δικό μου κάνει διατροφή και είναι πεσμένο.. ίσως πρέπει να το δώσω λίγο φαΐ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από dmarccos: “Με τη 5.12.17 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8446/ ” Τι αναβολικά το δίνεις ;; Ενδιαφέρομαι ! Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “46,000 πιάνει το δικό μου... ” Είσαι μικρός ακόμη γι'αυτό ” Πιπινάκι είμαι... που θα πάει κάποια στιγμή θα μεγαλώσω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Vulk: “miui.gr 5.12.17 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 46,000 πιάνει το δικό μου...
-
Παράθεση από ziogasbas: “Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!Και για το θέμα μου με το μικρόφωνο; ” Κάνε πρώτα την αναβάθμιση και εάν συνεχίσει κάνε ένα ρεποστ !
-
Παράθεση από ziogasbas: “Έχω εγκαταστήσει στο Redmi note 2 16 GB την GTV 5.12.10 Developer.Ποια είναι τα βήματα για να κάνω αναβάθμιση στην 5.12.17;(άσχετος με αυτά όπως καταλαβαίνετε)!!!Και κάτι άλλο.......όλοι μου λένε οτι δεν με ακούνε καλά όταν τους μιλάω στο κινητό(με ακούνε με βάθος όπως μου λένε).Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να διορθώσω; ” Για να πας σε νεότερη απλά κάνεις λήψη την πιο πρόσφατη και στην συνέχεια την τοποθετείς στην εσωτερική μνήμη του κινητού σου και πηγαίνεις στ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από maddoctor: “Βλέπεις ότι βλέπω στις εικόνες!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8433/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8434/ ” Καλημέρα, κάτι άλλο να ρωτήσω .. εγώ γιατί έχω μόνο 5 GB? ” Γιατί ο παλιός είνσι αλλιώς.... Περα από την πλάκα, παλιότερα έδινε για κάθε μήνα που είσαι μέλος και 1GB data, μέχρι τα 12-13, αλλά το σταματήσανε νομίζω. Δώσανε και σαν δώρο καναδυό και το max αυτή την στιγμή δωρεάν, είναι 15. […
-
Παράθεση από maddoctor: “Βλέπεις ότι βλέπω στις εικόνες!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8433/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8434/ ” Καλημέρα, κάτι άλλο να ρωτήσω .. εγώ γιατί έχω μόνο 5 GB?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ξέρεις, σε μία Ρώσσικη Ρουλέτα, δεν κάνει ΜΠΑΜ πάντα με την πρώτη σφαίρα. Καμμιά φορά ούτε με την δεύτερη. Το κακό είναι πως όσοι μπήκαν στο τρυπάκι να παίξουν Ρώσικη ρουλέτα, βρέθηκαν κάποια στιγμή με τα μυαλά στα κάγγελα. Βέβαια έτσι και αλλιώς μπορεί όποιος θέλει να αγνοεί παντελώς τις προσιδοποιήσεις των άλλων που την έχουν πατήσει. Αλλά έτσι δεν γίνεται πάντα στην ζωή ? Όλοι μας νομίζουμε πως τα κακά συμβαίνουν πάντα στους άλλους... ” Να σου πω την αλήθεια ... το εμπ…
-
Παράθεση από Bodai: “ΜΑΚΡΙΑ!! Δες εδω πριν μπεις σε περιπετειες Fastcardtech Reviews | Customer Service Reviews of Fastcardtech | www.fastcardtech.com FastCardTech Reviews - fastcardtech.com/ Ratings at ResellerRatings ” Δεν θα συμφωνήσω καθόλου με αυτά παραπάνω. !! Ποτέ δεν έγινε κάτι με τις αγορές μου με το Fastcardtech. Μισό να ανεβάσω και μια εικόνα για επιβεβαίωση .
-
Απογοήτευση η νέα ROM για εμένα.. με την ίδια χρήση η μπαταρία φεύγει σαν αέρας.... θα πάω πίσω μάλλον..
-
Καλησπέρα , Έβαλα το κινητό μου στον Η/Υ και έχω και το MiSetup . Το ενδιαφέρον και το τέλειο είναι ότι μπορείς να κάνεις αναβάθμιση χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ από το κινητό. Αλλά! Μια φορά να κάνεις αναβάθμιση αυτά τα κινέζικα (mi Home mikey κτλπ) ουσιαστηκά "κλειδώνουν" στα κινέζικα και απλά και update να κάνεις την ROM παραμένουν στα κινέζικα ! Δεν γνωρίζω εάν φταίει η νέα ROM ή;