Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 451.
-
Android 9
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Φιλε καλημερα. Ξερεις εαν εχει βγει και νεο twrp για 9.0 για αλλα xiaomi mi8 pro κλπ ” Δεν βρήκα κάποιο επίσημο TWRP για Android 9. Ίσως ο @makis1024 σου βρει κάτι.
-
Android 9
ΜήνυμαΠαράθεση από Teamingame.gr: “Πάντως το μόνο πρόβλημα είναι το Magisk που παω να το κάνω Install και όταν το κάνω μετά δεν ανοίγει το κινητό ανοιγοκλείνει στο λογότυπο.. ” Μπήκε με το Magisk 16,4 με κανένα άλλο δεν έμπαινε. ! Οπότε όλα καλά νέο Amdroid + Root.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Android 9
ΜήνυμαΠάντως το μόνο πρόβλημα είναι το Magisk που παω να το κάνω Install και όταν το κάνω μετά δεν ανοίγει το κινητό ανοιγοκλείνει στο λογότυπο..
-
Android 9
ΜήνυμαΈτοιμο το Android 9. Με την βοήθεια του @makis1024 κατεβάζοντας το τελευταίο TWRP >>εδώ<< και την ROM. Έχοντας την 08.10.18 κάνοντας μόνο ένα wipe dalvik / cashe και κάνοντας install από πάνω μπαίνει κανονικά ! ( Χωρίς factory Reset ) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59136/
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΥπάρχει κάποιος οδηγός που να μου δείχνει πως το κάνω μέσα από την ρομ το TWRP και μετά την εγκατάσταση του;
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Έχει και τρόπο να το εγκαταστήσεις [Recovery][MI 8 SE]TWRP recovery 3.2.1 For M… | Xiaomi Mi 8 SE ” NEW VERSION IS HERE < Την ποιο καινούργια δεν πρέπει να κατεβάσω ;
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Αν δεν υπάρχει στο νήμα του @geoanto555 με τα twrp, θα το βρεις μέσα στο zip της ROM, στο φάκελο recovery. ” Οπότε κατεβάζω την ΑΡΩΜΑ ROM που μου έχει έρθει στο mail και αφού κατέβει την ανοίγω με WinRar και μπαίνω στο φάκελο Recovery ;
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΠου θα το βρω να το κατεβάσω; Έχει τόσα πολλά και δεν ξέρω ποιο είναι για την συσκευή μου !
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΧωρίς TWRP?
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Πως ελέγχουμε αν στη συσκευή μας έχει ενεργοποιηθεί το Anti Rollback (ARB) ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58214/
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΜετά το ξεκλείδωμα δεν έκανα τίποτα. Δεν ξέρω καν τι είναι ο έλεγχος arb πρώτη φορά το ακούω
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΔεν θέλει TWRP? Επίσης το κινητό αυτή την στιγμή έχει ποιο σύγχρονη ROM από αυτή της ομάδας.. Υπάρχει κίνδυνος antiroll back?
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΈγινε αυτό.. τώρα τι κάνω να περάσω τα Ελληνικά; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58210/
-
Mi 8 SE Locked [SOLVED]
ΜήνυμαΟχι εντάξει το βρήκα. Μάλλον φταίει η τελευταία ROM μετά την επανεκκίνηση, μου ζήτησε το Mi Account σαν κωδικός ξεκλειδωματος αντί του κωδικού ξεκλειδωματος που είχα βάλει. Οπότε όλα οκ απλά δεν ήξερα ότι γίνεται σαν τα iPhone
-
Mi 8 SE Locked [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχει σαλεψει πατάω το κουμπί να ξεκλειδώσει βάζω κ τον κωδικό και δεν κάνει τίποτα.. τι να κάνω; Έχει κολλήσει στο ξεκλείδωμα pin παίρνει αλλά δεν παίρνει τον κωδικό ξεκλειδώματος. Βοήθεια!
-
Εγώ βασικά δεν κατάλαβα εάν αξίζει να το κάνω Flash σε ROM της κοινότητας ή θα φάω κανένα brick.. @makis1024 Γενικά και φίλοι μου ,όλοι αυτό με ρωτάνε εάν θα επηρεάζονται οι συσκευές μας με τις Custom ROMs της κοινότητας.