Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 451.
-
Παράθεση από mixaliscy: “1ο είναι αρκετά μικρό ερωτηματολόγιο για όσους το σκέφτουνται (νομίζω μεταξύ 3 και 5 λεπτών το πολύ) 2ο φίλε στην 5η ερώτηση έχει 2 φορές συνεχόμενα τη λέξη που 3ο Στην ερώτηση Το επάγγελμά σας είναι, οι επιλογές δεν με καλύπτουν εμένα και πολλούς άλλους θα έλεγα Αυτά ” Χαίρομαι τόσο πολύ που απάντησες .! Φυσικά θα το αναφέρω αμέσως ! Ευχαριστώ !
-
Παράθεση από pechr: “Καλησπέρα σας Έχει τρέξει κανείς το ANTUTU σε redmi note 2 με αυτή την ROM να μας πει τι ψάρια έπιασε; ” 46,042 με 37% Μπαταρία και Wi-Fi ανοιχτό. 'Έχει μερικά κινέζικα βέβαια αλλά εγώ αυτές τι εφαρμογές τις σβήνω όπως (miWiFi κ.α)
-
Παράθεση από paulpap01: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tpapo: “To widget του καιρού έπαψε να λειτουργεί στη νέα rom στο note2,γιατί έγινε αυτό ,υπάρχει κάποια λύση ? Κατά τα αλλά καλά μέχρι στιγμής ” Αλλαξε την γλώσσα στα Αγγλικά - κάνε του Update και μετά όταν γυρίσεις στα Ελληνικά θα είναι οκ. ” Στο Mi4c εάν συνεχίσεις να έχεις Ελληνικά σαν γλώσσα μετά απο μερικά λεπτά το Widget δεν λειτουργεί και η θερμοκρασία κάτω από το ρολόι λέει συνέχεια μηδέν βαθμούς, μόνο εάν γυρίσεις μόνιμα για …
-
Όλα καλά με το Update της νέας ROM. Wi-Fi speed πιο αργό και από τον θάνατο. Google Play δεν ανταποκρίνεται... δοκιμάστε ξανά.. Αυτά! Με 2 restart έφτιαξε !! Πάει με 1,000 η Xiaomara συσκευή μου !
-
Παράθεση από VaggelisL: “Eπειδη τυχαινει να μαι 16 χρονων (σε 3μηνες γινομαι 17,γιευ) ,η κατασταση των νεων μιλαω ακομα και για μενα αλλα πιο πολυ για τις γενιες του 2000 και μετα βρισκεται συνεχεια με ενα κινητο στο χερι (ναι εχω δει παιδι να κρατα iphone 6plus και να ναι 1η γυμνασιου,οπως το λενε αμα δεν το προσεξει ο γονιος το παιδι τοτε το παιδι αισθανεται οτι ειναι ελευθερο να κανει οτι θελει ,ή ο γονιος δεν θελει να ακουει την γκρινια του γιου ή της κορης να του ζηταει ενα κινητο ή λαπτοπ,…
-
Παράθεση από itslord: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από itslord: “Όντως...τα κινητά ήταν των μεγάλων τότε! και ήταν και αυτά μεγάλα! και ήταν για πολύ απλή και λίγη χρήση. Θυμάμαι ότι ο πατέρας μου τότε πλήρωνε κάπου 12000 δραχμές πάγιο, χωρίς χρόνο ομιλίας εννοείται! και δεν με άφηνε να το αγγίξω..άσε που η συσκευή έπιανε σχεδόν το μισό τραπέζι ” Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ζήσει με τις δραχμές..(όχι λόγο ηλικίας αλλά λόγο εξωτερικού). Εγώ θυμάμαι πολλά .. όπως και εσείς τα νέα παιδιά…
-
Παράθεση από itslord: “Όντως...τα κινητά ήταν των μεγάλων τότε! και ήταν και αυτά μεγάλα! και ήταν για πολύ απλή και λίγη χρήση. Θυμάμαι ότι ο πατέρας μου τότε πλήρωνε κάπου 12000 δραχμές πάγιο, χωρίς χρόνο ομιλίας εννοείται! και δεν με άφηνε να το αγγίξω..άσε που η συσκευή έπιανε σχεδόν το μισό τραπέζι ” Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ζήσει με τις δραχμές..(όχι λόγο ηλικίας αλλά λόγο εξωτερικού). Εγώ θυμάμαι πολλά .. όπως και εσείς τα νέα παιδιά τι θα θυμούνται .. τα παιχνίδια η τα Duckfaces και…
-
Παράθεση από Moneytarey: “ΩΩΩ ναι μόλις τη κατέβασα, προετοιμάζομαι για το φλασάρισμα χαχα! Όσον αφορά τη μπαταρία, το άνοιξα και το φόρτισα αμέσως μιας και ηταν στο 34%, χρειάζεται "στρώσιμο" π.χ. να το αφήνω μέχρι κάποιο ποσοστό; ” Να σου πω την αλήθεια ... πιστεύω είναι μύθος όλο αυτό με το Full φόρτιση .. ή το να το αφήσω να τελειώσει και να το φορτίσω για 8-12 ώρες... Προσωπικά με το που το πήρα έκανα κανονική χρήση και αυτή την στιγμή η μπαταρία μου δουλεύει γάντι ! ( Άποψη μου πάντως )
-
Παράθεση από Moneytarey: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από Moneytarey: “Καλησπέρα (ή καλημέρα για όποιον προτιμάει :P) και καλώς σας βρήκα, είμαι εδώ και μερικές ώρες κάτοχος αυτού του κτήνους. Ακόμα δεν έχω φλασάρει ROM, ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος, επομένως πιστεύω πως δε θα συναντήσω προβλήματα. Η απορία μου έχει να κάνει με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, θα πρέπει να περνάω διαφορετική ROM συχνά ή να ενημερώνω αυτή που θα βάλω αύριο; Επίσης, θα ενημερώνομαι από τη συσκευή ή να π…
-
Παράθεση από Moneytarey: “Καλησπέρα (ή καλημέρα για όποιον προτιμάει :P) και καλώς σας βρήκα, είμαι εδώ και μερικές ώρες κάτοχος αυτού του κτήνους. Ακόμα δεν έχω φλασάρει ROM, ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος, επομένως πιστεύω πως δε θα συναντήσω προβλήματα. Η απορία μου έχει να κάνει με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, θα πρέπει να περνάω διαφορετική ROM συχνά ή να ενημερώνω αυτή που θα βάλω αύριο; Επίσης, θα ενημερώνομαι από τη συσκευή ή να παρακολουθώ το forum? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ” Καλησ…
-
Παράθεση από mankap: “πιστεύω να μην μας ξενερώσουν πάλι με τα Σκόπια ! ” Παράθεση από dimitris: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Σκόπια ” Ποιά Σκόπια βρε, αυτοί φάγανε την σκόνη μας από πέρυσι. Εμείς φέτος χτυπάμε στα ψιλά. Ινδία και Ρωσσία είναι ο στόχος μας. Θα κάνουμε τον Putin να μην ξέρει από που του ήρθε ο πύραυλος. ” Από εκεί το είπα Πάντως .. εύχομαι να δώσουμε την θέση στην Ρωσία μιας και μας αγαπά και μας λατρεύει !! Όλο αυτό θυμίζει λίγο Eurovision ahhaha
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από caeser: “Να σε δω όταν παλιώσεις, πως το usename σου, απο @XiaomiNewbie θα το κάνεις XiaomiOldie... ” Μέχρι τότε όντως θα είμαι Oldie χααχχα ! Η αλήθεια είναι ότι μελέτησα αρκετά θέματα και έτσι προσπαθώ να βοηθήσω και να ξεκουράσω "εν μέρη" εσάς τους "παππούδες" ” Φιλε μου καλησπερα, ασχετο μεν, αλλα θα έλεγα καλυτερα να αφαιρεσεις το footer και την υπογραφη του GR_Macedon απο την υπογραφη σου. Μπερδευεις τον κοσμο. Βαλε κατι δικο σο…
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Μετα την καθαρη εγκατασταση με τον οδηγο του αγαπητου φιλου,Caeser ,επηρα το score αυτο. ” Πρόσεχε μη φας κλήση για υπερβολική ταχύτητα! ” XAXAAXAXXAXAXA εμένα πάντως πάει περισσότερο μιας και ο Caeser μου δίνει 100άρα αντί για 95άρα (Βενζίνη)