Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 451.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Μάλλον για εμένα το κάνατε @caeser και @GR_Macedon . Πάντως για εμένα που δεν είχα ιδέα από το οτιδήποτε αυτοί οι 2 κύριοι από πάνω μου το δώσανε έτσι ώστε να γίνει ευκολάκι και τους Ευχαριστώ πολύ. Chat = Ότι καλύτερο . ” Είσαι 2 μηνύματα προν ενεργοποιηθεί και πάλι το cChat στον λογαριαασμό σου... ” Την πατήσατε ahahaha
-
Ο Εθισμός των νέων στα νέα μέσα τεχνολογίας όπως tablet , SmartPhones κ.α ευθύνεται καθαρά στους γονείς. Όταν ο πατέρας και η μάνα είναι όλη την ημέρα με αυτό η μία να μιλά με τις φίλες της και ο πατέρας με τους συναδέλφους είναι λογικό και το παιδί να θέλει ένα τέτοιο ώστε να ασχολείται. Αντί να ρίχνουμε το βάρος στην νεολαία ας ρίξουμε το βάρος στους γονείς που δεν έχουν όριο. Το ίδιο ισχύει και για τα τσιγάρα και τα ποτά... Κρίμα πάντως... όλα τα πάρκα είναι άδεια.
-
Ελληνικά δεν ήθελες;; Ή Αγγλικά ;;
-
Καλημέρα, RedMi Note 2 .. Το κινητό πάει σφαίρα.. αλλά εδώ σας έχω κάτι περίεργο. Όταν την πέρασα μερικές από τις εικόνες μου καταστράφηκαν .. (Ασήμαντες πάλι καλά.. ) Εύχομαι την επόμενη εβδομάδα να μην γίνει πάλι κάτι τέτοιο γιατί με κουράζει το BackUp
-
Καλησπέρα.. όλα καλά !! Πάει σφαίρα..!
-
Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεται !!! Είστε απίστευτοι. δεν σας φοβάμαι !! #Pray_For_Xiaomi_Greek_Developers!
-
ΧΑΜΕΝΟ REDMI NOTE 2?????
ΜήνυμαΕίμαι της άποψης να πληρώσεις 1 ευρώ παραπάνω για Singapore Post. 17 Μέρες να μου έρθει το Redmi Note 2 μέσω fastcardtech.com. Με ημερομηνία αποστολής 09/11/2015 Αλλά να μην ανησυχείς... μέχρι και 60 μέρες μπορεί να κάνει .. (Ότι πιο σπαστικό υπάρχει)
-
Παράθεση από petran66: “Για το redmi note 2 θα βγει 6αρα? ” Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα πάρα πολύ να το μάθω αυτό!! Όσο για την 5.12.3 για RedMi Note 2 αντιμετώπισα και ένα ακόμη προβληματάκι σήμερα. Όσο περισσότερο χαζεύεις στις φωτογραφίες άλλο τόσο θερμαίνετε ... πρώτη φορά το είδα να ζεσταίνετε για κάτι που κάνω από την πρώτη μέρα που το πήρα.
-
Παράθεση από Kserw: “Από σήμερα , με περασμένη την τελευταία ρομ, ενώ σταμάτησαν τα reboot και τα sim reset, ΔΕΝ μπορώ να κλείνω οποιαδήποτε κλήση.!!! Μεγάλο πρόβλημα! Κάποια λύση ? ” Γύρνα στην προηγούμενη .. !! Πριν ανατιναχθεί ( Πλάκα κάνω) !
-
Ναι καλά είναι δεν λέω.., θα με πείτε κακό αλλά πλέον οι Ελληνικές επιχειρήσεις πρέπει να "ξυπνήσουν" λίγο και να φτάσουν σε ένα επίπεδο το οποίο θα έχει σχετικά οικονομικές τιμές και καλή εξυπηρέτηση. Δεν αναφέρομαι μόνον για το συγκεκριμένο αλλά γενικά. Η αγορά είναι απαιτητική και οι επιχειρήσεις είναι πολύ πίσω σχετικά. Το να ακούσω δικαιολογίες τύπου φορολογίας μπορώ να πω το εξής: Ας μην έχουν από το 1 πράγμα ποσοστό κέρδους 150% ας έχουν 50% για να πουλήσουν άλλα 200 σε σχέση με αυτά που …