Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-451 από 451.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από caeser: “Ρε παιδιά φτάνει πιά με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΕΘΗ των φωτογραφιών... Κάντε ένα resize στη φωτογραφία σας ή πατήστε το κουμπί thumbnail να την ανεβάσετε! Όπως λέει και ο @dnomikos, πρέπει να βγούμε στο μπαλκόνι να δούμε τη φωτογραφία... ΕΛΕΟΣ... ” Το έκανα 450x800. Συγνώμη για πριν

• Well με ανοιχτό WiFi με Facebook- Messenger - Instagram και συγχρονισμό .. #Not_Bad

• Άλλο ένα πρόβλημα που εντόπισα (Δεν ξέρω εάν είναι πρόβλημα ή όχι ) Δεν μπορώ να μετακινήσω τις εφαρμογές μου στην SD.. δεν έχει τέτοια επιλογή. Μακάρι να μπορούσα γιατί μου τρώνε αρκετή μνήμη τα APPS.

• Πρόβλημα με Messenger με κλίκ από το Facebook . Αντί για την εφαρμογή πάει στο Chrome. Επίσης με το WiFi, όταν πατήσω λάθος κωδικό σε ένα δίκτυο και διαγραφή δικτύου να κάνω δεν μου δείχνει να βάλω τον νέο κωδικό ! Είναι κάτι σαν να έχεις 1 ευκαιρία

• Καλησπέρα στην παρέα, Σαν νέος στην βιομηχανία της Xiaomi θα ήθελα να πω για αρχή ένα μεγάλο μπράβο για αυτή την άψογη και άμεση ανταπόκριση όλων των μελών. Είστε φοβεροί! Λοιπόν είμαι ο Θάνος από Λάρισα , 22 ετών και χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Δηλαδή ανθρώπους με όρεξη και μεράκι. Είμαι τελειόφοιτος στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης στην Κρήτη και αυτή την στιγμή εργάζομαι (πρακτική) σε μια εταιρεία. Η τεχνολογία είναι η λατρεία μου από μικρός μια ζωή με θυμάμαι με κά…

• Μα ουσιαστικά ένωση έγινε .. ανέκαθεν το Skype ήταν στο facebook απλά πλέον δείχνουν ότι Facebook > ALL .

• Αγορά αξεσουάρ

Teamingame.gr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Και εγώ ενδιαφέρομαι αλλά βρήκα στο E-bay αυτό που θέλω .. αλλά DAMN Capital Controls . Βέβαια διάβασα ότι μπορεί στης 20 Δεκεμβρίου να βγούμε !! ΑΜΗΝ!

• Καλησπέρα παιδιά, Το Xiaomi RedMi Note 2 που έχω το αγόρασα όπως και πολλά άλλα κινητά από το FastCardTech.com. FastCardTech.com : Αξιόπιστο πάντα με άψογη εξυπηρέτηση και δίνει και καλούς πόντους 170€ xiaomi redmi Note 2 και με τους πόντους 130. (Πάνω κάτω 15-20 μέρες) Gearbest.com : Μία αγορά και τελευταία. Είχα αγοράσει το Ulefone X με μόλις 67€ τέλειο μιλάμε φοβερό μετά από 6 μήνες κάηκε η μητρική και δεν πιάνει σήμα. Σαν μαγαζί και εξυπηρέτηση καλά ήταν μιας και με δώσανε και φώτο ότι το στ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “ksekolise anoikse sto TWRP kai kolhse ti kanw? mporw na kleisw to kinhto vgazontas thn mpataria? Wipe ekana mono to cashe kai to prwto pou elege.. ” Για την ενημέρωση των υπολοίπων μελών, Το TWRP ΑΡΝΙΟΤΑΝ να φλασάρει τη ρομ που ήταν μέσα στη 64άρα SD... Η υπόθεση πήγε καλά μόνο όταν ο @XiaomiNewbie άλλαξε την 64GB SD κάρτα που είχε μέσα στη συσκευή με μικρότερη... ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Δεν είναι κορόϊδα οι κατασκευαστές Κινέζοι όταν μας λένε ότι η συσκε…

• ksekolise anoikse sto TWRP kai kolhse ti kanw? mporw na kleisw to kinhto vgazontas thn mpataria? Wipe ekana mono to cashe kai to prwto pou elege..

• Στο βήμα 5 δεν τα καταφέρνει να κάνει το Update. Γιατί ; (Το βήμα 4 δεν το έκανα γιατί λέει εάν θέλεις)