Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 451.

• Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα πως μια εταιρεία δίνει σε συγκεκριμένο κοινό συγκεκριμένες συσκευές / ROMS, Feautures κ.α. Νομίζω το καλύτερο που έχει να κάνει να πετάξει τις China ROMS και να βγάζει Global για όλους και για τους κινέζους. Νομίζω έχει προσωπικό που κάνει ανούσια δουλειά. Καθημερινά φτιάχνει καινούργια πράγματα μέχρι και ΚΑΛΤΣΕΣ και δεν έχει κάποιο σωστό συντονισμό πλέον. Νομίζω η εταιρεία από την στιγμή που έχει περισσότερα έσοδα από Κίνα και γενικά είναι παγκόσμια θα πρέπει κάθε πράγμα ν…

• Ακριβώς έτσι μου ήρθε και εμένα το Mi 8 SE μου με μούφικη Global ROM . Προσοχή σε όσους το αγοράσανε από Skroutz ή Bestprice και γενικά από Ελλάδα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Βέβαια μετά από συζήτηση και με την βοήθεια των ειδικών της ομάδας το πέρασα China fastboot rom με αποτέλεσμα να το ξεκλειδώσω με δικό μου Mi Account χωρίς το άγχος "μην brickarei".

• Είναι οκ?

Teamingame.gr - - Mi-8SE (Sirius)

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57288/ Δεν το βρήκα αυτό που δείχνεις.

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Δεν με αφήνει να βάλω το αρχείο APK στο Download ενώ το έχω transfer, γενικά μου απαγορεύει γενικά να κάνω επικόλληση ή να μεταφέρω κάτι.

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από demakhs: “Δε λες όμως πως, παλιοτσιφούτη!!! Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε Redmi 3/Pro για αρχάριους ” ψάχνοντας πας στην πόλη... ” Πλεον υπάρχει το GPS οπότε πάει και αυτό. Στην περίπτωση μου το GPS είναι ο @demakhs και η πόλη το Play store

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Δε λες όμως πως, παλιοτσιφούτη!!! Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε Redmi 3/Pro για αρχάριους ” Ευχαριστώ θα το κάνω μόλις πάω σπίτι. Επίσης το κινητό είναι πανέμορφο! Σάς ευχαριστώ πολύ και πάλι είστε αστέρια θα ενημερώσω μόλις φτιάξουν όλα.

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Teamingame.gr: “Τώρα που δεν έχω google store δεν παίρνει τις μισές μου εφαρμογές.. τι μπορώ να κάνω; Μέχρι να περάσουν οι 750 εκατομμύρια ώρες; Χαχα ” Μη μιλάς καθόλου σήμερα ακούω σε ξένα φόρουμ το 1440 ώρες, είσαι από τους τυχερούς... ” Είμαι τόσο τυχερός που θα μπω μετά να δω πόσες ώρες και θα λέει 2639 χρόνια.

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Τώρα που δεν έχω google store δεν παίρνει τις μισές μου εφαρμογές.. τι μπορώ να κάνω; Μέχρι να περάσουν οι 750 εκατομμύρια ώρες; Χαχα

• Είναι οκ?

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57220/ Είναι ενός φίλου το Mi 8 του είναι οκ η Rom? Η είναι και αυτή μουφα; Χαχα

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Όλα οκ με το Mi Flash ακριβώς όπως τα είπατε ! Τώρα κάνω απλά το 4ο βήμα για ξεκλείδωμα ;

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Οκ μήπως να κάνω εγκατάσταση την τελευταία έκδοση του Mi Flash για σιγουριά;

• Είναι οκ?

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57180/

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Εάν είναι ξεκλείδωτος τι κάνω ; Τον κλειδώνω επίτηδες και τον ξεκλειδώνω με τον κωδικό μου;

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Όταν βγάζει αυτό το Unlocked τι σημαίνει ; xiaomi.3gp - Google Drive

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Εάν κάνω αίτημα και να περιμένω δεν είναι πιο Worth it? και το περνάω όταν ξεκλειδώσει ο λογαριασμός μου; Χωρίς τον φόβο του brick?

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Καλορίζικο! Mi 8 SE, MIUI Global 9.5.8.0(OEBCNFA) - Cannot download or open PDFs : Xiaomi αν και με global μαϊμουδορόμ :P” προφανώς όχι που θα ήταν όλα κομπλέ χαχ πάλι καλά υπάρχει αυτή η ομάδα αλλιώς κλάμα

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Δεν θυμάμαι παιδιά καθόλου τα βήματα κάποιος σχετικός λίγο να με καθοδηγήσει , ευχαριστώ πολύ!

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Όταν το άνοιξα είχε μια κλειδαριά κ έλεγε unlocked

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Ναι δεν είναι αληθινή το ξέρω το διάβασα. Επίσης δεν θυμάμαι καθόλου πως στο διάολο θα βάλω την δική μας την custom. Περασε καιρός, επίσης πολύ brick βλέπω κ διάφορα. Τι κάνω;

• Είναι οκ?

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ αν κ βρήκα ήδη ένα πρόβλημα δεν με αφήνει να ανέβω εδώ σκριν forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57173/