Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 451.
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους πριν λίγο μου ήρθε το κινητό και μου έχει global αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει , υπάρχει πιθανότητα να πάθει τίποτα η συσκευή μου; Είμαι Vip και μου έχει έρθει custom rom , να μπω στον κόπο για twrp και custom ή και έτσι είμαι οκ;
-
Mi-8SE (Sirius) ??? Κάνα Ελληνικός θα παίξει ή θα κάνουμεν το Αγγλικός μητρική γλώσσαν;
-
Παράθεση από makis1024: “Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου , αλλά μόνο από τα χαρακτηριστικά του και σε αυτή την τιμή γιατί να πας στο Jason , φρέσκα κουλούρια!!! ” Ουτε Jason ούτε Αντιγόνη !!! ααχαχαχ Πάμε και όπου βγεί έτσι κ αλλιώς Αγγλικά ξέρω δεν με ενοχλεί θα μάθω και καλύτερα μιας και μας βλέπω οικονομικούς μετανάστες αχαχχα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56324/
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Teamingame.gr: “Πήρα το Mi 8 SE με σεξουλιάρικο ΝΟΤΣΕ !!! Καλημέρα ! ” Με το καλό να σου έρθει , εγώ με τον Γιώργο σε πήραμε στον λαιμό μας; ” Ναι αλλά είστε από τους καλύτερους εδώ μέσα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνατε λάθος ! Σε περίπτωση λάθους θα το βγάλω στο κλαρί με 250 ευρώ και θα πάω διακοπές και θα μείνω με ένα Nokia 3310
-
Παράθεση από geoanto555: “Είναι καλή τιμή και σίγουρα καλό τηλέφωνο αν και πολύ καινούριο. Για μένα αν γίνει αγορά να το πάρει με Κινέζικη και να το κάνει απο την αρχή όπως πρέπει και όταν πρέπει. ” Ευχαριστώ μέντορα ! Θα το παραγγείλω σε καμμία ώρα! Όταν θα θελήσω να το κάνω flash ελληνική εύχομαι να βγεί μην μείνω μια ζωή με αγγλικά χαχα
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Teamingame.gr: “Δεν νομίζω ότι αξίζει τα 300+ το Jason... Θέλω άποψη μεταξύ A2 ή SE ή Note 5 ” Τα 240€ όμως τα αξίζει και με το παραπάνω.A2 Stock Android. SE εάν διαθέτεις 300€ , ναι Note 5 , πάρα πολύ τίμιο για τα λεφτά του αλλά με λίγα χρήματα παραπάνω παίρνεις mi note 3. ” έχει το SE 249 στο banggood αλλά μου λένε να μην το πάρω επειδή δεν έχει global rom αλλά νομίζω είναι πολύ καλό για αυτά τα λεφτά.. Μάκη είσαι μάλλον ο σωτήρας Μ ..