Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 451.

• Είναι οκ?

Teamingame.gr - - Mi-8SE (Sirius)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους πριν λίγο μου ήρθε το κινητό και μου έχει global αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει , υπάρχει πιθανότητα να πάθει τίποτα η συσκευή μου; Είμαι Vip και μου έχει έρθει custom rom , να μπω στον κόπο για twrp και custom ή και έτσι είμαι οκ;

• Mi-8SE (Sirius) ??? Κάνα Ελληνικός θα παίξει ή θα κάνουμεν το Αγγλικός μητρική γλώσσαν;

• Ευχαριστούμε αν και είμαι το πιο πιπινάκι απότι βλέπω χαχα !

• Magic WormHole

Teamingame.gr - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χαχα κλαίω !

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το ράδιο τι να το κάνω; έχουμε πανηγύρια κ κλαρίνα εδώ!! Πανέμορφο είναι κ δεν με νοιάζει το b20 γιατί είμαι πολλές ώρες στο ίντερνετ και θα έτρωγα πολύ περισσότερη μπαταρία με το 4G,το θεωρώ ανούσιο στο κινητό να το έχεις . 3G και 2G να μην καίει τον εγκέφαλο!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου , αλλά μόνο από τα χαρακτηριστικά του και σε αυτή την τιμή γιατί να πας στο Jason , φρέσκα κουλούρια!!! ” Ουτε Jason ούτε Αντιγόνη !!! ααχαχαχ Πάμε και όπου βγεί έτσι κ αλλιώς Αγγλικά ξέρω δεν με ενοχλεί θα μάθω και καλύτερα μιας και μας βλέπω οικονομικούς μετανάστες αχαχχα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56324/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Teamingame.gr: “Πήρα το Mi 8 SE με σεξουλιάρικο ΝΟΤΣΕ !!! Καλημέρα ! ” Με το καλό να σου έρθει , εγώ με τον Γιώργο σε πήραμε στον λαιμό μας; ” Ναι αλλά είστε από τους καλύτερους εδώ μέσα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνατε λάθος ! Σε περίπτωση λάθους θα το βγάλω στο κλαρί με 250 ευρώ και θα πάω διακοπές και θα μείνω με ένα Nokia 3310

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πήρα το Mi 8 SE με σεξουλιάρικο ΝΟΤΣΕ !!! Καλημέρα !

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλά είμαι έτσι; δεν νομίζω να ΄φαω τελωνείο ;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Είναι καλή τιμή και σίγουρα καλό τηλέφωνο αν και πολύ καινούριο. Για μένα αν γίνει αγορά να το πάρει με Κινέζικη και να το κάνει απο την αρχή όπως πρέπει και όταν πρέπει. ” Ευχαριστώ μέντορα ! Θα το παραγγείλω σε καμμία ώρα! Όταν θα θελήσω να το κάνω flash ελληνική εύχομαι να βγεί μην μείνω μια ζωή με αγγλικά χαχα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Είναι καλή τιμή και σίγουρα καλό τηλέφωνο αν και πολύ καινούριο. Για μένα αν γίνει αγορά να το πάρει με Κινέζικη και να το κάνει απο την αρχή όπως πρέπει και όταν πρέπει. ” εντάξει μπορώ ανετα να το κρατήσω στα αγγλικά μέχρι ο κύριος geoanto να μας φέρει twrp και ελληνικά

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “@geoanto555 να το πάρει ; Σε τέτοια τιμή δεν το ξαναβρίσκει Μόνο αρνητικό είναι το notch , εάν μπορείς να ζήσεις με αυτό , χτύπα το. ” ναι μου αρέσει το ΝOTCHe! Hahaha περιμένω την απάντηση σαν να έκανα πρόταση γάμου.. χαχα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Το θέμα είναι να έχει αποστολή για αποφυγή τελωνείου. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” priority Line από banggood απλά θέλω να δω εάν πει το πάρτο ο makis γιατί είναι φοβερός χρόνια τώρα..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “292 € +12€ priority direct mail από Banggood για το 4gb/64gb για το mi 8 se , 249 € κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις. ” 8BGM8S464GB με αυτό τον κωδικό έχει 247 στο check Από το kimovil το βρήκα!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Teamingame.gr: “Δεν νομίζω ότι αξίζει τα 300+ το Jason... Θέλω άποψη μεταξύ A2 ή SE ή Note 5 ” Τα 240€ όμως τα αξίζει και με το παραπάνω.A2 Stock Android. SE εάν διαθέτεις 300€ , ναι Note 5 , πάρα πολύ τίμιο για τα λεφτά του αλλά με λίγα χρήματα παραπάνω παίρνεις mi note 3. ” έχει το SE 249 στο banggood αλλά μου λένε να μην το πάρω επειδή δεν έχει global rom αλλά νομίζω είναι πολύ καλό για αυτά τα λεφτά.. Μάκη είσαι μάλλον ο σωτήρας Μ ..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν νομίζω ότι αξίζει τα 300+ το Jason... Θέλω άποψη μεταξύ A2 ή SE ή Note 5

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “ ” Τότε τι να πάρω μέχρι 250 ευρακια..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ερώτηση αξίζει να πάρω το Mi 8 SE?

• Magic WormHole

Μήνυμα

DHL , Γερμανία!