Να ρωτήσω κάτι; Γιατί έπιασε τελωνείο από geekbuying αφού έχει priority Line που δεν έχει έξτρα χρέωση... Το διάβασα σε άρθρο των gizchina.gr μήπως είναι μουφα; Σε περίπτωση όμως που είναι μουφα τι μπορείς να κάνεις;
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να πάρω το Redmi Note 5 6GB Ram. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κατάστημα και τρόπο αποστολής να μην φάω τελωνείο; Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς κανένα κατάστημα να μου φτιάξουν κάτι ακουστικά; Είναι με USB και έχουν φύγει 2 καλώδια και θέλω να μου τα κολλήσουν πάνω στην πλακέτα!
Να κάνω μια ερώτηση; (Αναφέρομαι σε όσους έχουν κάνει αρκετές αγορές για την απόκτηση κάποιου κινητού από τέτοιες σελίδες μετά την είσοδο των δασμών.) Συμφέρει να αγοράσει κανείς από GearBest ή Banggood σε θέμα τιμής του Priority Line ή είναι παντού fix η τιμή του για συγκεκριμένο προϊόν?
Καλησπέρα, δεν έχει πάρει ακόμα η συσκευή Miui 9? Είμαι ViP και μου έρχεται ακόμα το Miui 8. =============== Ιαν 14th 2018, 6:08pm =============== Άκυρο το βρήκα! Παράθεση: “”
Καλησπέρα σε όλη την παρέα ! Μία ερώτηση θέλω να κάνω.. έχει κανείς σε Redmi note 4 (Mediatek) το miui 9? Είμαι vip μου ήρθε η νέα αλλά είναι ακόμα Miui 8 καμία ιδέα;
Παράθεση από stpapadakis: “Σε ευχαριστώ πολύ! Αν και από μέρα σε μέρα από το Gearbest περιμένω και το Note 2. ” Καλά αν πας σε Mi Note 2 τότε τέλεια!! Μακάρι να μην φας και τελωνείο!!
Παράθεση από linuxilakis: “ρε σεις θα κάνουμε τίποτα για κινητό στο παιδί...... @XiaomiNewbie. Έλα να βλέπω προσφορές. Χριστούγεννα έρχονται να κάνει δώρο η τρούπα σε έναν πολλά υποσχόμενο νέο μια δωρεά... Μην την κάνετε γαργάρα... Εγώ θα βάλω το πρώτο δεκάρικο........ ” χαχα δεν θέλω κάτι . σε ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά μέχρι να με αφήσει το Redmi Note 2 μου δεν το αλλάζω
Παράθεση από spideman3: “Με αυτό το γράμμα έχετε ρίξει στα τάρταρα το επίπεδο της τρύπας. Τώρα που το θυμήθηκα πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον @XiaomiNewbie Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” χαχα μέχρι να βρω δουλειά και να το πάρω θα περάσουν χρόνια