Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 451.
-
Downgrade
ΜήνυμαΠαράθεση από stpapadakis: “Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το κινητό εδώ και 2 χρόνια και περνάω εβδομαδιαία όλες τις beta rom, έχοντας φτάσει στην τελευταία rom (9.1 7.11.16). Ωστόσο από την πρώτη φορά που έβαλα την 9 παρατήρησα οτι το κινητό έχει γίνει υπερβολικά αργό δίχως να έχω καμία μεταβολή στις εγκατεστημένες εφαρμογές. Θέλω να ρωτήσω αν απλά μπορώ να περάσω μια παλαιότερη έκδοση της ROM (8) και αν ναι, που μπορώ να βρω όλες τις παλιές εκδόσεις; Ευχαριστώ! ” Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έκανα d…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46166/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46167/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46168/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46169/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46170/
-
Παράθεση από linuxilakis: “Ντουμπά? Η Αθήνα σε βοήθησε όμως . Δεν λέω...καλά παιδιά είναι όλα ” Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με περιοχές και γενικά με κανέναν τώρα γιατί δέχομαι τέτοια για τις περιοχές δεν το καταλαβαίνω. Μάλλον υπάρχει κάποια παρεξήγηση μεταξύ σας και καλό είναι να μην υπάρχει ειδικά από εσάς όλους που όλοι είστε φοβεροί σε αυτό που κάνετε. Και όσο αφορά την βοήθεια πάντα λεω ευχαριστώ σε κάποιον που είναι πρόθυμος να με βοηθήσει όπως και εγώ βοηθάω τους πάντες είτε είναι από…
-
Παράθεση από kapsts: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Βάλτε Miui 9 σε Redmi Note 2 τα σπάει ! Κρατάει άπειρα η μπαταρία !! ” Για αυτη λες? ΧTRV-7.11.9/10 & ARΩMA [XTRV-7.11.16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/11 20:20) Εχω Stable 8.2.1.0 μπορω να την βαλω απο πανω ή πρεπει να κανω full wipes? To download εχει 2 επιλογες την Arωma και την XTRV ποια κατεβάζω? ” Την 7,11,9να βάλεις , την 7,11,16 μην την βάλεις είναι πολύ κακιά κολλάνε τα πάντα . …
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46052/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46053/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46054/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46055/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46056/
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από marabu: “Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το είχα φανταστεί.....και τώρα που το σκέφτομαι ξεκίνησε να τι κάνει με την τελευταία θήκη. Θα τσεκάρω και τα ξαναλέμε!!! ” Έχει συμβεί πολλές φορές από θήκες που πιέζουν τα πλήκτρα και ειδικά το Power... => ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ” Πολλές φορές κοιτάμε ένα πρόβλημα από την χειρότερη πλευρά του ενώ μπορεί να είναι κάτι απλό .. 100.gif
-
Παράθεση από zanos: “@makisfz & @Alex_MLT ευχαριστώ , προς το παρόν η επικοινωνία γίνεται μέσω του κινητού του γιου θα τους πω αν μπορούν να κάνουν κάτι από gmail αλλιώς αύριο θα το έχω στα χέρια όπως και να'χει ευχαριστώ πολύ ” Δεν παίζει η κόρη σου να μην έχει Gmail γιατί δεν θα είχε πρόσβαση στο Playstore οπότε δεν θα είχε Facebook, Messenger πράγμα αδύνατο
-
Η κόρη σου τι αρχεία έχει και έβαλε και μοτίβο. Απορία έχω για πιο λόγο να βάλει κανείς μοτίβο ενώ υπάρχει δαχτυλικό και Pin . Anyway εάν έχει Dev ROM ένα wipe data/factory reset θα το φτιάξει χωρίς να σβήσεις τίποτα. Ξεχάσατε το μοτίβο; Αφού περιμένεις τα 25 δευτερόλεπτα, θα δεις κάτω δεξιά ότι υπάρχει ένα κουμπί “Ξεχάσατε το Μοτίβο”. Το πατάς και σου ζητάει να βάλεις το email σου και τον κωδικό πρόσβασης. Τα βάζεις και το τηλέφωνο ξεκλειδώνει. Για τη διαδικασία αυτή δεν χρειάζεται σύνδεση στο …