Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα .. Γελοίο θα σου ακουστεί αλλά εάν έχεις θήκη άλλαξε την .. Είχα μία που πίεζε το κουμπί και έσβησε και νόμιζα το ίδιο.. τώρα εάν δεν είναι αυτό δεν ξέρω..
χαχαχαχα φαντάσματα είπε !! Κλαίω!! Λίγο ο στρατός λίγο η εύρεση δουλειάς .. δεν θέλει και πολύ να ξεχάσεις πολλά από τα πράγματα που σου αρέσει να ασχολείσαι ..
Μακάρι αυτή την φορά να τα καταφέρω να έρθω έχασα την πρώτη συνάντηση αλλά την δεύτερη θα προσπαθήσω να στηρίξω όλη αυτή την διοργάνωση. Βέβαια παίζει να είμαι ο μόνος που έχω μείνει στο Redmi note 2 και έτσι δεν θα έχω κ πολλά να μοιραστώ! Μακάρι να δούμε και κανένα Mi6 ή MiMix2 ή Note 3 :p Θα ήθελα να με ενημερώσετε εάν χρειάζεται να φέρω και το λαπτοπ μου για βοήθεια! #LarisaHpolhthsxiaomi
Αυτό γίνεται γιατί: - Δεν έχεις αλλάξει την ρύθμιση για την Slot 1 SIM : Ρυθμίσεις > Κάρτες SIM & Δίκτυα > Πληροφορίες SIM (Πατάς εκεί που λέει (1) COSMOTE ) > έπειτα θα πας στο Προτιμώμενος τύπος δικτύου > Και επιλέγεις E (2G) / H (3G) / H+(4G) - Έχεις ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας με επιλογή 2G ( E ) .
Παράθεση από demakhs: “το βλέπουν και......τρομάζουν τα πατώματα λοιπόν...που να τολμήσουν να το γρατσουνίσουν!!! ” Έφαγε πριν μια με την οθόνη... μέσα στο κέντρο, όλοι κοιτούσαν λες και έπεσε κανένα F-16 ή καμία ατομική βόμβα.. !! Το σηκώνω λεω .. είναι xiaomi δεν νιώθει και όντως τίποτα.. χαχαχα
Παράθεση από NasDriver: “Δεν με κατάλαβες...αν δώσει το RN2 σου μένουν άλλο 208 ” Και χάρηκα.. λέω άλλα 100 ευρώ.. χαχαχαχα δεν θέλω να το πουλήσω όμως το RN2 είναι κινητάρα.. απλά το βαρέθηκα .. 500 φορές έπεσε δεν έχει ούτε γρατσουνιά .. πραγματικά φοβερή κατασκευή !