Παράθεση από takisfrag: “Ελατε .............850215d9391b1f208c29af8e06272cf3.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάνε μου μια χάρη .. βάλε την φώτο που σου έχω φτιάξει πλσσσ αχχαχα
Αμ κύριε @NasDriver πως θα απαντάω την κοπέλα μου ; θες να το σπάσει και να μην έχω ούτε αυτές τις 2 ώρες "ελευθερίας" ; ( παλιά με το Miui 7 μια Dev 23.08.16 δεν θυμάμαι ακριβώς κρατούσε 7 ώρες με όλα αυτά.) Μάλλον θα πάω σε MIUI 7 πάλι
Παράθεση από LeonTsi: “Εγω πάντως φοράω την nohon από τον Αύγουστο και μου βγάζει με 2+ μέρες με 4ωρες sot...... ” Με ποια ROM??? γιατί εμένα με 3G (FB, Messenger, xiaomihellas) δεν βγάζει ούτε 2 ώρες..
Τι λέτε να γίνει με την συσκευή; Γίνεται ένας μικρός χαμός ./. πριν λίγο δημοσίευσε το xiaomi Russia για νέα έκδοση και όχι το china.. τι γίνεν εδώ ; ;;;
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι δωράκι για τους ερωτευμένους!! Χαχαχα ” - Εάν σκεφτείς ότι τώρα έχουν Πρωτοχρονιά όντως στου Αγίου Βαλεντίνου της Κίνας θα το έχεις
Γεια σε όλους , όσοι επιθυμείτε μπορείτε να μου στείλετε εικόνες που σας αρέσουν από τα Worms.png και να προσθέσουμε ότι άλλο θέλετε. Επειδή συμμετέχω σε αρκετά Site - Social Media, να μου στέλνετε μήνυμα. Μετα χαράς να σας τα φτιάχνω και να μιλάμε στην σκουλικογλώσσα μας.